Grolshek. Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia Ufff. Skończyłem dziś drugi raz inną ścieżką. Zajebista gra. Dobrze spędzone 150 godzin. Czekam na multi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia Ja gram od 17/11 i jeszcze nie ukończone, co prawda czasu mało bo maks 2-3 godziny dziennie, ale gra jest przeogromna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 16 godzin temu, PaulaBXi napisał(a): Coś się nawet w tym stalkerku 2 po patchach zmieniło na plus 😄 na premierę: teraz: A u mnie po patchu 1.1.3 gra zaczyna się wieszać podczak kompilacji shaderów... I o dziwo, po ponownym włączeniu pomija ten etap, i działa normalnie. W tym kontekście nie wiem jaki jest sens kompilacji przy każdym uruchomieniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 17 minut temu, Szeryf napisał(a): W tym kontekście nie wiem jaki jest sens kompilacji przy każdym uruchomieniu. np. https://www.youtube.com/watch?v=gDedR-npV4k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek. Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2 godziny temu, Szeryf napisał(a): A u mnie po patchu 1.1.3 gra zaczyna się wieszać podczas kompilacji shaderów... I o dziwo, po ponownym włączeniu pomija ten etap, i działa normalnie. W tym kontekście nie wiem jaki jest sens kompilacji przy każdym uruchomieniu. U mnie jest tak samo tylko nie zawsze. Jest dzień że przechodzi kompilację od strzała, a na drugi dzień zatrzymuje się, ubicie w menadżerze i drugi raz wchodzi bez kompilacji. 1 godzinę temu, Mr.T... napisał(a): np. https://www.youtube.com/watch?v=gDedR-npV4k Nie działa. Znaczy u mnie oczywiście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) No i staker zacząl ładnie chodzić,zero dropów z powodu cpu nawet na jakiś przeciętny mobilkach W dniu 5.01.2025 o 15:14, Szeryf napisał(a): W tym kontekście nie wiem jaki jest sens kompilacji przy każdym uruchomieniu. Na igpu intela kompilacja trwa sekundę a na nvidii minuty.Ale co za różnica i tak to dobrze chodzi Edytowane 6 Stycznia przez karro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francisco Opublikowano 13 Stycznia Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) Cytat Coś się nawet w tym stalkerku 2 po patchach zmieniło na plus 😄 A u mnie popatchu 1.1.3 gra zaczyna się wieszać podczak kompilacji shaderów... I o dziwo, po ponownym włączeniu pomija ten etap, i działa normalnie. W tym kontekście nie wiem jaki jest sens kompilacji przy każdym uruchomieniu. Niedawno natrafiłem też na platformę informacyjną, która była dla mnie prawdziwym odkryciem. Tutaj https://playbison-pl.com/ znajdziesz artykuły, porady i szczegółowe recenzje poświęcone hazardowi. Dzięki tej stronie dowiedziałem się o kasynie Bison i ich wyjątkowych bonusach dla Polski. Dużym plusem jest możliwość przetestowania slotów w trybie demonstracyjnym i oceny ich przed rozpoczęciem gry na pieniądze. Ponadto wygodna aplikacja mobilna sprawia, że dostęp do informacji jest tak komfortowy, jak to tylko możliwe. Jeśli szukasz wiarygodnego źródła informacji o kasynach online, to zdecydowanie jest to Twój wybór! Wiele zależy od konfiguracji, być może pewne nieścisłości powodują błędy i problemy z kompilacją! Edytowane 14 Stycznia przez Francisco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia Gdzię na yt słysząłem, że problemy z długa kompilacją shaderów dotyczą głównie wersji z torrentów 🙂 czy ktoś z PPC może to potwierdzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 18 Stycznia Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia Długa kompilacja tzn. ile trwa? BO to zależy także od CPU / GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrDudek Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia W dniu 17.01.2025 o 12:07, Bemx2k napisał(a): Gdzię na yt słysząłem, że problemy z długa kompilacją shaderów dotyczą głównie wersji z torrentów 🙂 czy ktoś z PPC może to potwierdzić Ja mam Gamepassa i trwa krótko jeśli działa i wywala się jeśli nie zadziała. Losowo. 7500f/5200MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia Udało sie, ukończyłem dwa razy ,pierwszy raz bardziej dla straży 91h, drugi raz 71h i wybrałem opcje Zona dla wszystkich, mgła już jest i od jutra możecie szukać artefaktów, potwory i spółka gratis xD jak oceniam grę ? , podobnie jak Czyste Niebo - jest gdzie łazić i co zwiedzać, aż przytłacza ilością lokalizacji , jest czym i to czego strzelać (super sprawa, odwiedzanie miejscówek z poprzednich części banan na twarzy, nie ma chyba tylko lokalizacji Fabryki Jupiter z ZP gdzie można było znaleźć Bulldog 6, oprócz piwnicy w wiosce z pijawkami, a tutaj nie ma, trochę szkoda ) mam nadzieje że w dodatku albo DLC będzie rower albo coś innego, bo odległości jakie trzeba przemierzać to raczej nie w obecnej formie czyli na piechotę, oraz co z noktowizja ?, skoro 80% doby to albo noc albo pada deszcz. dlaczego nawiązanie do "Czystego nieba" bo dopiero po 7 miesiącach można było grę przejść po ukazaniu ostatniego patha , tutaj jest podobnie odpalasz grę, i w losowych momentach chrup chrup i pulpit albo grasz kilka h do momentu aż gra zajmie więcej niż 5GB z pamięci od momentu włączenia czyli np. 15GB+5GB albo 17GB+5GB i cyk jesteśmy na pulpicie, F5 twoim najlepszym przyjacielem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...