Skocz do zawartości
LCC

S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl / Clear Sky / Call of Pripyat / Heart of Chornobyl - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

gwoli scislosci to jest LR300 ,bedacy modyfikacja M4, a nie M4. jako takie.

AK74/GP30 ma w tej grze przesuniete z prawej na lewa strone suwadlo zamka, natomiast LR300 zamiast po prawej ma po lewej wyrzutnik lusek. Dzieki temu mozemy obserwowac jak sie ladnie podczas strzelania animuja :) Mnie to osobiscie nie przeszkadza jakos specjalnie. I tak lepsze, bo oryginalne, odglosy i wyglad broni ogladam na codzien w America's Army :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę państwa wyszedł nowy filmik ze S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl:

STALKER 'Weapons' Movie

http://www.gamershell.com/download_5248.shtml

Pliczek zajmuje 120.7 MB dla mnie to trochę za dużo wiec będę go miał najwcześniej jutro, sory dzisiaj :)

Data premiery tego cuda ma się odbyć Q2 2004.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zassałem, zobaczyłem i określe to jednym słowem:

MASAKRA

Nie no poprostu to trzeba zobaczyć, filmik ukazuje bronie zawarte w grze i następstwa jakie występują po ich urzyciu. Najlepsze są zabawy z szafą, pociągnięta z serii karabinu rozpada się pokolei na części pierwsze. Po użyciu granatu świetnie frunie w powietrzy u - a raczej jej kawałki.

Naprawdę polecam ściągnąć, choć filmik krótki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ten filmik może być krótki zajmuje ponad 120 MB <span style="color:red;">[ciach!]</span>a dlaczego mam SDI i niedługo nawet tego nie będzie :( . kucyk możesz wrzucić screeny z tego trailera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widze za jak do tej pory havoka 2.0 to najlepiej HL2 wykorzystał, w pozostałych grach to raczej havoka1 przypomina (chodz nie oceniajmy gry po filmie z bety). A co do grafy to nie ma sią czego przyczepić na wcześniejszych trailerach dobrze widać ze to bedzie mała rewolucja (x-ray engine), poza tym sama idea zupełnej rezygnacji z jakiejkolwiek liniowości i b.duży otwarty teren moim zdaniem dodatnio wpłynie na grywalność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za mocno sie havocem podniecaja, a grafa taka sobie szczerze mowiac

Jak to jest grafa "taka sobie" to nie wiem gdzie ty widziałeś lepszą?? Chyb,że grasz w gry z 2008 roku a my jeszcze nie?? :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to jest grafa "taka sobie" to nie wiem gdzie ty widziałeś lepszą?? Chyb,że grasz w gry z 2008 roku a my jeszcze nie?? :D :D

Painkiller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Painkiller

To jakiś żart?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi