.PaVLo. Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 mógłby ktoś spisać w jeden post, dotychczas opisane zmienne z pliku user.ltx i objaśnienie co one zmieniają ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 (edytowane) FanEk tam jest napisane, że Dynamic Sky moze nie wszystkim się podobać... niby czemu? moze mi ktoś to wytlumaczyć, bo mialem ochote zainstalować ten MOD ;] wygląda na pozytywny... aha i jeszcze pytanko ... Czy po zainstalowaniu tego MODa liczba FPSów spada? dzieki za odp. i pozdro Oczywiście że spada, ale nie jakoś specjalnie drastycznie. Gra wygląda diametranie inaczej, pojawia sie choćby Global Ilumination, które jest wyłączone normalnie. Na gamespocie pojawił sie wczoraj fixed Soetdjura : 2582794[/snapback] mógłby ktoś spisać w jeden post, dotychczas opisane zmienne z pliku user.ltx i objaśnienie co one zmieniają ? http://www.tweakguides.com/STALKER_8.html jest troche tego :P Dziś posiedziałem troche na forum gsc stalkera i wyczytałem tam niesamowite rzeczy : np. ktoś pisał że z gitarą można usiąść przy ognisku w Yantarze i zaczać na niej grać :D ktoś znalazł drugi rodzaj egzo, bulldoga na inne naboje, miejsce z kontrolerem na powierzchni i jeszcze wiele innych rzeczy, których niepamietam, aż by sie zaczeło grać od początku gdyby czas był :) Spis wszystkich broni i armorów które są dostepne w grze ! http://www.breueronline.de/klaus/stalker/stalkerlists.html Mapka z ciekawszymi pancerzami: http://www.kbhclan.com/stalker_map.jpg exo w Army Warehouse, ktoś go tam widział ? :) @Damiano69 a Ty gdzie mieszkasz ? :D Edytowane 21 Kwietnia 2007 przez FanEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 (edytowane) skoro nie tak bardzo obciąża to chyba warto bedzie sprobować ;] ... a tak btw. to ja nie widzialem chyba Stalker's suit w Cordonie ;o jakby ktos mi powiedzial dokladniej gdzie on jest bo ja wlasnie zaczalem 2 raz grac od nowa ;] przydalby sie na dobry początek PS: dopiero zobaczylem FanEk, ze mieszkasz calkiem blisko mnie ;] Edytowane 21 Kwietnia 2007 przez Damiano69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekzi Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 1: Chciałem rozwiązać questa w którym trzeba odnależć karabin rodowy , po dotarciu do zaznaczonego miejsca nic nie znalazlem , szukałem dosyc dokładnie i w pewnej odległosci od punktu na mapie. Gdzie znajduje sie ten karabin? (moze nie miałem szczęscia albo to bug) 2: Jantar - quest ze snorkami (przyniesc częsci ciała snorka) , zabiłem ich juz z 15 i zaden nic nie ma O_o. Zabijac dalej do skutku czy darowac sobie (kolejny bug) Stopę snorka znajdziesz w X16 - zabijaj tam snorki, z jednego z nich zostanie stopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 byl bym wdzieczny jak by ktos podrzucil save'a z 1.0001 gdzies sprzed laboratorium :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 (edytowane) Hi, Jestem w dolinie mroku i mam zlikwidować przywódcę gangu o ksywie pogrzebacz, ale za cholerę nie moge znaleźć miejsca pobytu gostka. Strzałka wskazuje miejsce ale tam nikogo nie ma. :mur: HELP :mur: gdzie jest ta szumowina Edytowane 21 Kwietnia 2007 przez Oli20053 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Witam stalkerowską społeczność, mam mały problem :wink: Mianowicie gdy pada deszcz na ekranie pojawia mi sie sieka, bardzo uprzykrzająca gre. Występuje nawet w zamkniętych pomieszczeniach i niezaleznie czy takty karty są na defaulcie czy podniesione. Wersja forceware 93.71 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 1. zmień stery powinno pomóc 2. grasz z patchem czy bez? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 1. zmień stery powinno pomóc 2. grasz z patchem czy bez? Z patchem, a stery własnie nie dawno zmieniałem na nowsze bo jakimś cudem drzewa zlewały mi sie z niebem, ale jeszcze pokombinuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WeqWeq Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 a tu byliście ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 (edytowane) a tu byliście ?ja byłem to doom3, ale + dla Ciebie za kreatywność ;) @Caehl miałem tak, zmiana sterów pomogła. Edytowane 21 Kwietnia 2007 przez FanEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 to nie jest Doom3 jak dla mnie ;p jesli mialbym zgadywać to strzelilbym w Alpha Prime, chociaż nie gralem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 (edytowane) Da sie jakos otwierac zamkniete szafki? :> Edytowane 22 Kwietnia 2007 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 eeeee... naciskając F? oczywiście jeśli twórcy przewidzieli że można akurat otworzyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Można też przestrzelić zamek po czym otworzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 eeeee... naciskając F? oczywiście jeśli twórcy przewidzieli że można akurat otworzyć Naprawde? Jaaa nie wiedzialem :lol2: Nie no, chodzi mi o te, przy ktorych pisze "Zamkniete. (Cos-tam-cos-tam)". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Czy ta gra była dołączona do CDA? Bo kolega mi mówił, że ma oryginał z CDA (albo z jakiejś innej gazetki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Czy ta gra była dołączona do CDA? Bo kolega mi mówił, że ma oryginał z CDA (albo z jakiejś innej gazetki). Przeciez Stalkera nawet do kawy w McDonaldzie dodaja za friko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) Przeciez Stalkera nawet do kawy w McDonaldzie dodaja za friko.To %@_uje oszukali mnie, wczoraj byłem w Macu i nie dostałem ;/ Btw. Czy komuś udało sie zagrać na gitarze przy jakimś ognisku, próbował ktoś ? Btw2. tak przeglądałem ten wątek bo czegoś szukałem, od wydania bety napisaliśmy 80 stron :D Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez FanEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Czy ta gra była dołączona do CDA? Bo kolega mi mówił, że ma oryginał z CDA (albo z jakiejś innej gazetki).Kolega za dużo kleju się nawąchał chyba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helldud3 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 uu dosyc dawno temu widzialem mozliwosc kupienia gitary u jakiegos typa ale qrde teraz nie moge go znalesc :/ ale pewnie o tym wiecie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) przynosze nowe nowiny, na forum gsc ktoś znalazł Poltergeist na powierzchni i nie jako kule ognia tylko normalną postać. Miał włożony "artefact hunter" to przyciąga różne mutanty, tak samo ktoś widział z tym artefaktem stado Rodentów w liczbie około 50 w okolicach Army Warehouse, no kurcze :D http://www.stalker-game.com/en/?page=poltergeist http://www.gsc-game.com/index.php?t=commun...6&sec_id=11 Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez FanEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helldud3 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 gdzie moge znalesc szczury ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 (edytowane) CYTAT(ZATOICHI @ 21 kwi 2007, 11:23) 1: Chciałem rozwiązać questa w którym trzeba odnależć karabin rodowy , po dotarciu do zaznaczonego miejsca nic nie znalazlem , szukałem dosyc dokładnie i w pewnej odległosci od punktu na mapie. Gdzie znajduje sie ten karabin? (moze nie miałem szczęscia albo to bug) 1. Karabin rodowy znajdzieasz w tunelu (z licznymi wyładowaniami elektrycznymi). Musisz dojść prawie na koniec tego tunelu i tam w kontenerze znajduje się poszukiwana broń. Edytowane 24 Kwietnia 2007 przez Uneek Eth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 W związku z posądzeniem thq o kradzież tekstur. http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=32836 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 juz dawno na onecie o tym pisali ;] conajmniej z tydzien temu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko442 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 No i dobrze się stało, jednak przy testowaniu różnych mod'ów do S.T.A.L.K.E.R.'a zauważyłem w folderze ...gamedata\sounds\material\bullet\collide pliki o nazwie np. glass01hl.ogg, które brzmią dokładnie jak w Half-Life'ie 2. Nie wiem czy hl w nazwie oznacza skrót od Half-Life, ale nie mniej jednak dziwny zbieg okoliczności :wink: No i jeszcze dźwięk kałacha w alfie czy becie (już nie pamiętam) był identyczny jak w C-S'ie. Żeby nie było niedomówień, o nic ich nie oskarżam, tak tylko sobie gdybam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 No i mamy 21 ROCZNICĘ KATASTROFY W CZARNOBYLU... mowa o realnym świecie. Ja dodam od siebie, że dopiero dzisiaj rozpoczynam swoją pierwszą przygodę z grą. No to idę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Ja myslalem, ze dopiero jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasek21 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Ja też;)) To jakoś w nocy było! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...