Miazga82 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Lol, pewna osoba przysłała mi na maila swojego sejwa. Żeby bez cheat'a ruszyć się z miejsca musiałem "trochę" opróżnić inwentarz. Nie wiem jak można grać tak ułatwiając sobie całą grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwali Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Widac, ze szedl na wojne i byl glodny:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Widac, ze szedl na wojne i byl glodny:) albo wojna przyszła do niego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Mam pytanie o co chodzi z tymi fałszywymi i prawdziwymi zakończeniami i ile których jest??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Mam pytanie o co chodzi z tymi fałszywymi i prawdziwymi zakończeniami i ile których jest??? 5 fałszywych i 2 prawdziwe. W skrócie: w zalezności jak grasz takie otrzymujesz zakonczenie. Kilka stron wcześniej było napisane jakie są zakończenia i opisane sposoby jak do nich dotrzeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienth Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Witam, potrzebuje waszej pomocy. Nie wiem czemu ale cos mi sie uwalilo w sejvie i nie moge wejsc do prypiat(wywala gre) Jak ktos ma save w prypiat na patchu 1.03 to bardzo prosze mi podeslac na adres alienth@tlen.pl bede wdzieczny. Dzieki :) pomoze ktos :?: :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) pomoze ktos :?: :-|Jasne. save:Prypec - zaraz przed wejsciem do strefy, ekwipunek dosyc wystarczajacy na cala zabawe Pozostale dwa save'y juz wewnatrz strefy ot tak ci wrzucilem bo mialem ;) http://rapidshare.com/files/39520203/savedgames.rar p.s. ekwipunek w skrzyni w barze i bazie wolnosci, tam gdzie goscie spiewaja przy ognisku i jeden dupek caly czas drze sie zeby do niego podejsc mimo ze tylko raz mial cos do powiedzenia...(ihmo wkurzajacy blad). Edytowane 26 Czerwca 2007 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Lol, pewna osoba przysłała mi na maila swojego sejwa. Żeby bez cheat'a ruszyć się z miejsca musiałem "trochę" opróżnić inwentarz. Nie wiem jak można grać tak ułatwiając sobie całą grę. Wrzuciłbyś ten save na jakiś serwer ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 http://stalker.funday.pl/news.php?readmore=211 Patch 1.0004 już niedługo, S.T.A.L.K.E.R. w DX10??? Kolejny tydzień i kolejne informacje od ekipy GSC Game World prosto z Ukrainy. Chłopaki pracują w pocie czoła nad prezentacją na E3, które to już niedługo stąd nie mieli czasu na napisanie wyczerpującego materiału ale nie oznacza to, że nic nie dostaniemy. Przeciwnie, krótko ale bardzo treściwie zresztą sami zobaczcie. (Weekly update #3 by O-L) "E3 jest coraz bliżej, atmosfera jest coraz gęstsza... To właśnie z tego powodu możemy dać wam dziś tylko krótki raport chociaż z kolei do E3 nie będzie już za bardzo więcej szczegółów Pierwsza wersja prezentacji produktu na E3 została złożona i jest aktualnie testowana. Próba zaimplementowania rendera w DX10 jest w toku. Programista silnika pracuje pełną parą. W końcu, Patch 1.0004 release candidate (w skrócie RC; gotowa wersja produktu, którą wysyła się do producenta w celu by ten sprawdził czy wszystko jest takie jak oczekiwano- przyp. red.) został przedstawiony THQ dla zatwierdzenia. Krótko mówiąc, to wszystko na ten tydzień." ... i pewnie wszyscy już w cennikach sprawdzając jak stoją karty z obsługą DX10 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 No zobaczymy co ten dx 10 da ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Pomozcie kurcze, nie moge doczepic granatnika do GP37. Z tego co wyczytalem na necie to wystarczy miec oba itemy w plecaku i kliknac na granatnik RBM wybrac podczepienie do guna i po sprawie, a ja jedynie moge go wyrzucic :( Przeciez nie ma kilku rodzaji GP37, mam granatnik do niego (w/g opisu) to powienien przeciez pasowac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Musisz mieć GP37 w "ręku" czyli wsadzić go do tych górnych pól. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 No i tak zrobilem, wciaz nie da rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 A skad masz ten granatnik do GP37? Mozna gdzies kupic? Znalezc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Jak zainstalować patche do gry gdy jestem po formacie a gra została po prostu przekopiowana na inną partycje? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 A skad masz ten granatnik do GP37? Mozna gdzies kupic? Znalezc? do GP37 nie ma granatnika TYLKO z modem można go zamontować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) Jak zainstalować patche do gry gdy jestem po formacie a gra została po prostu przekopiowana na inną partycje? ;> PRzekopiować z powrotem tam gdzie była. Edytowane 28 Czerwca 2007 przez Limak122 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 PRzekopiować z powrotem tam gdzie była.Świeży system... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 do GP37 nie ma granatnika TYLKO z modem można go zamontować Z jakim modem? Świeży system... Sejwy tez skopiowales? Bo katalog gry to sama gra, a sejwy sa trzymane na partycji C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Nie zdążyłem nawet zacząć grać ;]] Zresztą po instalacji łatek i tak musiałbym zaczynać grę od nowa...;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Chyba najlepszym wyjściem będzie zainstalowanie gry od nowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Przy zmianie karty graficznej z Radeona 9500@9700 na GF6600GT troche popsulo mi sie niebo i zabardzo niewiem co z tym zrobic? Czy to problem sterownika? Na obecna chwile uzywam 84.43. :( Problem dotyczy tylko nieba wszystko inne wyglada ok. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) To może być problem sterownika wyczyść wszystko Driver cleanerem i zainstaluj sterowniki na nowo. Edytowane 28 Czerwca 2007 przez Fonzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 To może być problem sterownika wyczyść wszystko Driver cleanerem i zainstaluj sterowniki na nowo. A jaka wersje radzisz? Bo najnowsze zazwyczaj nie sa najwydajniejsze. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 6600 + 94.xx i nie było żadnych problemów wiec cos w systemie musisz miec namieszane albo o/c ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Przy zmianie karty graficznej z Radeona 9500@9700 na GF6600GT troche popsulo mi sie niebo i zabardzo niewiem co z tym zrobic? Czy to problem sterownika? Na obecna chwile uzywam 84.43. :(Też to miałem na 6600GT, widać te karty tak mają :) Zmiana sterów na pewno pomoże, szczególnie, że te 84xx to już z rok mają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogle Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Ej ten "Patch 1.1 - Swobodna gra". Co o nim LPKorn3324 pisal. To wiadomo cos jeszcze lub kiedy wyjdzie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 1.0004 będzie do ściągnięcia w ciągu kilku dni, a 1.1 pewnie +- po ~2 tygodniach od publikacji wspomnianego 1.0004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 6600 + 94.xx i nie było żadnych problemów wiec cos w systemie musisz miec namieszane albo o/c ;) Też to miałem na 6600GT, widać te karty tak mają :) Zmiana sterów na pewno pomoże, szczególnie, że te 84xx to już z rok mają :) Problem rozwiazany: http://www.playback.pl/t764-stalker-proble...ne--stalker.htm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...