Skocz do zawartości
LCC

S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl / Clear Sky / Call of Pripyat / Heart of Chornobyl - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Ja powiem jedno. Jesli ta gra miala by sie ukazac i zrobic furore to juz dawno byla by na rynku.

1545323[/snapback]

Rowniez to zauwazylem ostatnio.

Co gra sie opoznia dosc powaznie to powstaje wiekszy gniot.

Jest to dosc logiczne.

Im wiecej klopotow tym pozniej gra wychodzi.

A to nie ma kasy na dobrych pracownikow, sprzetu, mozliwosci (gdyby projekt i to co do tej pory powstalo byly swietne to sponsor zrobilby wsio zeby pomoc i wydac gre jak najwczesniej).

I chcialbym aby tak to zaczynalo byc postrzegane.

Im pozniej gra wychodzi (tzn. im dluzej jest zapowiadana i odkladana data premiery) oznaczaloby wiekszego shita niz w reklamach i zapowiedziach.

Wtedy developerzy dbaliby o to aby takie sytuacje sie nie zdazaly.

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rowniez to zauwazylem ostatnio.

Co gra sie opoznia dosc powaznie to powstaje wiekszy gniot.

Jest to dosc logiczne.

Im wiecej klopotow tym pozniej gra wychodzi.

A to nie ma kasy na dobrych pracownikow, sprzetu, mozliwosci (gdyby projekt i to co do tej pory powstalo byly swietne to sponsor zrobilby wsio zeby pomoc i wydac gre jak najwczesniej).

I chcialbym aby tak to zaczynalo byc postrzegane.

Im pozniej gra wychodzi (tzn. im dluzej jest zapowiadana i odkladana data premiery) oznaczaloby wiekszego shita niz w reklamach i zapowiedziach.

Wtedy developerzy dbaliby o to aby takie sytuacje sie nie zdazaly.

1545893[/snapback]

Przecierz tak bylo zawsze z kazda gra.Wyjatek stanowia 2 gry.HL2,FC i Riddick z czego dwie ostatnie jako jedyne nie byly opoznione i zobaczcie co wyszlo.Natomiast HL2 jest jedyna gra,ktora w czasie tego opoznienia moim zdaniem zasluguje na uznanie a tak to wszystko co przelozyli to niedorobki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hudro ... no mój gust to jeszcze troche innaczej działą.... Im dłużej każą nam czekać na gre tym bardzej wzrastają nasze wymagania.... nawet podświadomie... zaczynamy spodziewać się niewiadomo czego.... aż w końcu jesteśmy zawiedzeni tytułem.....

Ja tam miałęm z D3... im bardziej na niego czekałem tym rosły moje wymagania co do niego.... A okazało się że to normalna, przeciętna gra.. .z boskim klimatem :P

he he... ja Stalkera już skreśliłem..... razem Z dukiem.... nie bede czekał na coś co nie widzi się ukazać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem tylko jednego...skoro już w alphie z jakby nie było 2002 roku potrafili tyle pokazać (bo jakby nie patrzeć porównując alphę z grami ad 2002 to kopie zadek) to czemu oni tyle jeszcze siedzą :|...nie można zwlekać tyle, "bo czekają na lepszą generację sprzętu co pozwoli im na więcej"...teraz się pewnie będą tłumaczyć, że chcą poczekać aż wszyscy na A64 się przesiądą...

PS...Stalkera skreśliłem...Djuka nie :)

Edytowane przez raven_88

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gsc dalo ciala i to pokazowo , przespali swoj moment i szanse na wydanie gry teraz oglaszaja ze pracuja nad nia nadal jak niedawno oglaszali ze optymalizuja i tylko dopracowuja gotowy juz produkt , ludzie na to czekaja a ta gra pewnie nigdy nie wyjdzie , chca zrobic cos perfekcyjnego a czegos takiego nie ma , jesli nawet wyjdzie to male rzesze fanow ja kupia , reszta zignoruje i stalker poniesie wielka porazke zakladajac ze wogole go zobaczymy kiedys

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znowu panuje tu niezly OT,To temat o grze,ktora ma wyjsc za x czasu,ale ma wyjsc a nie op grze,ktora nie istnieje i nie bedize istniec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moze być trudne ponieważ nigdy królem nie był.

1580495[/snapback]

w sumie to on nawet na stajennego sie nie nadaje w niskobudżetowym królestwie....;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam nie widzialem bardziej dopracowanego FPSA i bardziej wciagajacego.Jest to jedyna gra,ktora gralem 24H z przerwa na jedzenie.Zadna mnie tak nie wciagnela.Poprostu wole poczekac na Aftermath czyli najlepszego fps'a ciag dalszy niz czekac na produkt malo znanej firmy,ktora przeklada swoja gre non top az wknocnu pokazujac gre,ktora bedzie tylko bezmyslna strzelanka :angry: Bardzo czekalem na ta gre,ale po tych przesuwaniach premiery mam zwyczajnie jej dosc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(bla bla bla) niz czekac na produkt malo znanej firmy,ktora przeklada swoja gre non top az wknocnu pokazujac gre,ktora bedzie tylko bezmyslna strzelanka :angry:

Tiaaa, a HL2 to nie jest bezmyslna strzelanka... (zeby nie bylo, mi sie podoba [; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tiaaa, a HL2 to nie jest bezmyslna strzelanka... (zeby nie bylo, mi sie podoba [; )

1580902[/snapback]

Jest zwykla strzelanka ale nie bezmyslna.Jest bardzo przemyslana w kazdym calu.Inaczej by tak nie wciagala jak wciaga i bardzo czekam na Aftermath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie:

Jaką nosi nazwę i kto jest wykonawcą utworu, który można usłyszeć oglądająć trailer ściągnięty z linku:

ftp://ftp.combat-folk.ru/pub/movies/stalker/Stalker_low.rar

link do tego soamego trailera był już tu podany, ja się pytam o utwór.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi