Lucas Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Grafika rzeczywiście fajna (choć może obiekty troche zbyt "kwadratowe" - bez elips), szybkość działania super ale rzeczywiście poraża brak interakcji z otoczeniem... ciekawe czy będzie wogóle interakcja? no i nad inteligencją i ruchami przeciwników muszą jeszcze baaaardzo popracować (nie ma to jak przeciwnicy chodzący bokiem :lol: ) ale generalnie jest na co czekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 1. Grafa xtra jaka tam jest rozdzielczość deafultowo ? 2. Gdzie można spotkać przeciwknika ? 3. XTR ZMIEŃ AVATAR TEN JEST MÓJ MÓJ JESZCZE RAZ MÓJ DUŻO OSÓB TO POTWIERDZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtr Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 hmm zmienil bym ale niestety ja bylem pierwszy to chyba TY musisz zmienić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 1. Grafa xtra jaka tam jest rozdzielczość deafultowo ? 2. Gdzie można spotkać przeciwknika ? ad1. 800x600 ad2. odpal przez bat`y z katalogu gry run_gameX_coś-tam-coś-tam.bat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 hmm zmienil bym ale niestety ja bylem pierwszy to chyba TY musisz zmienić :lol: Niestety yaro120 był pierwszy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtr Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 hmm to zobacz date rejestracji no chyba ze maj jest wczesniej niz luty : :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukczas Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 skoro luty jest wczesniej niz maj to oczywistym jest ze xtr byl pierwszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 sora za OT ;): skoro luty jest wczesniej niz maj to oczywistym jest ze xtr byl pierwszy oczywiscie racja ale zabrzmialo to jak: masz akwarium ? nie to jestes pedal!!! hyhy;) (nie zwracajcie na mnie uwagi bo:(patrz podpis)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 chyba wam sie deko zapomniało,że topik był o S.T.A.L.K.E.R i rozmawamy na temat S.T.A.L.K.E.R.a ok? : :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 grafa jak grafa, ale ten postnuklearny klimat i interakcje z otoczeniem... perelka wsrod wszechobecnego syfu jakim mecza nas tworcy gier, nie moge sie doczekac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Widac ze sie chlopaki postarali szczegolnie jesli chodzi o grafika//ilosc fps .. jeszcze tylko dodac wszystkie shadery poprawic fizyke i ruchy bo patrzac na jedynego wroga w jednej z map to smiechu warte ... ale ogol jest niezly :D i oby oby .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Jak zmienić roździelczość :?: Wpisuje podczas gry vid_mod 1024x768 i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 w katalogu z gra masz plik user , tam zmien rozdzialke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 BIG THX :P A da sie zmienić broń w katalogu weapon są rózne bronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 numerkami na klawiaku zmieniasz bronie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 numerkami na klawiaku zmieniasz bronie :D :oops: :oops: ze też sie nie kapłem :D Wreście wybiłem te szczury :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 a mnie przy ładowaniu z tej obrotowej klamki do tych myszy stalker sie powiesil.......ale generalnie grafa ok...sadze ze pelna wersja bedzie duzo lepsza....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 PO obejrzeniu screenów nasówa mi się tylko jedno: o k.... jak ta gra wygląda teraz? Pomyślcie, ze gracie w coś, co ma już rok. Autorzy na pewno już to znacznie ulepszyli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Gierka będzie na pewno mega hiciorem?? Tylko jedna rzecz mnie denerwuje w niej jest to animacja postaci szczególnie poruszanie się. A tak to wszystko jest super szczególnie bronie takie BIG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrestoNq Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 heh po przeczytaniu kilku pierwszych postow musialem tez to odpalic (choc gre mialem juz dawno, ale jakos specjalnie nie bralo mnie na jej uruchomienie bo w kolejce czekaja o wiele bardziej ladne tytuly) ale skoro kazdy przezywa niemal orgazm po graniu wiec i ja tez chcialem pisze to zaraz po moim tescie a wiec nieestety ja nie dostalem tego "milego uczucia" co wy jesli chodzi o grafe oczywiscie spoko bo bardzo dokladna i bardzo dzieki temu realistyczna jednak jesli chodzi o te fps to dzieki temu ze tam sie nic nie dzieje !!! nie ma zadnj mgly, nic sie wogole nie porusza, zero cieni i takich tam !!! czegos brakuje niebo rzeczywiscie ladne ale deszcz malo realny zabilem kilka stworow ktore rowniez nie sa dorobione zwlaszcza jak upadna po strzale zero krwi pozatym dokladnie nie przylegaja do podloza tylko wisza lekko nad powierzchnia co do dzwieku to masakra zwlaszcza chodzenie czy to w magazynie czy po blocie i po skalach to ten sam metaliczny stukot !!! kalasznikowa niestety nie mialem jeszcze okazji uzyc jesli dorobia tej grze taki klomat jak CoD (oczywiscie nie chodzi tu o fabule tylko o strone graficzna) i bedzie tyle szczegolow to rzeczywiscie gierka godna polecenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 calkiem fajnie wyglada, zobaczymy co bedzie w finalu. na mapie z deszczem predkosc spadla do ~20-40fps ten nasz koles jest jakis mietki, bo dostaje jedna kule i pada albo jedno ygryzienie przez szczura. na drugiej mapie nie moge nawet nic zrobic bo praktycznie od razu gine. to na tyle, narazie ide spac i wroce do walki jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Ale wystarczy wlaczyc GOD'a i po klopocie :) tylko ze pozniej mi sie wiesza jak wybije kilku zombi czy cos w tym rodzaju :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 u mnie ilosc fps jest rozna, ale zawsze przy tych drzewkach spadaja mi te klatki na leb, na szyje... dzwiek jest kiszkowaty, jak padal deszcz to musialem wylaczyc glosniki. Grafika jest ok, ale tekstury nie sa najwyzszych lotow... czy ktos moglby mi przyslac na maila jakies komendy bo nie moge sie polapac :) mr.croft@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Cytat w katalogu z gra masz plik user , tam zmien rozdzialke ;)] I inne p.i.e.r.d.ó.ł.k.i :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 No wlasnie ludzie narzekaja na dzwiek ,ale u mnie chodzi super. Dzwieki otoczenia strzalow sa bardzo dobre. BTW mam SS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 u mnie też jest dżwięk ok. Jak się odpala na jakimś kodeku z płyty to mogą być rzeczywiście problemy. Trzeba zainwestować w audigy2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 a umnie niechce się włączyć albo komp się wiesza albo komputer olewa to że chciałem włączyć grę co mam z tym zrobić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 fajnie teraz gra wczytuje sie i gdy już się ma włączyć wychodzi do windowsa mam r9500 na catalista 3.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 To może połącz się z netem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trochim Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zagrałem i muszę powiedzieć, że ładnie wyglada. Jest jeszcz trochę niedoróbek ale wiadomo, ze nie jest to finalny produkt. Odgłosy strzału broni naprawdę realistyczne. Zastanawia mnie tylko dlaczego modele broni są poprzekręcane np. w kałasznikowie suwadło jest z lewej strony powinno być z prawej jak juz się chce aby wszystko wyglądało realnie dlaczego tak robią? chyba nie chodzi o to żeby gracz widział jak wylatują łuski po strzale i jak pracuje suwadło lub klapka osłony zamka w m-4. Tylko czekać na końcowy produkt bo jest na co :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...