KaT Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 gwoli scislosci to jest LR300 ,bedacy modyfikacja M4, a nie M4. jako takie. AK74/GP30 ma w tej grze przesuniete z prawej na lewa strone suwadlo zamka, natomiast LR300 zamiast po prawej ma po lewej wyrzutnik lusek. Dzieki temu mozemy obserwowac jak sie ladnie podczas strzelania animuja :) Mnie to osobiscie nie przeszkadza jakos specjalnie. I tak lepsze, bo oryginalne, odglosy i wyglad broni ogladam na codzien w America's Army :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Yo Mam problem Gdy chce wypakowac gre pyta mnie o hasło STALKER'a mam z Bardzo Taniego Sklepu (wersja 115.3mb) HELP!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 EJJJJJ Momoże mi ktoś????// ati17@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Momozemy :P Link jest haslem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 8 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2004 Momozemy :P Link jest haslem. :lol: :lol: :lol: Już sobie poradziłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Proszę państwa wyszedł nowy filmik ze S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl: STALKER 'Weapons' Movie http://www.gamershell.com/download_5248.shtml Pliczek zajmuje 120.7 MB dla mnie to trochę za dużo wiec będę go miał najwcześniej jutro, sory dzisiaj :) Data premiery tego cuda ma się odbyć Q2 2004. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Zassałem, zobaczyłem i określe to jednym słowem: MASAKRA Nie no poprostu to trzeba zobaczyć, filmik ukazuje bronie zawarte w grze i następstwa jakie występują po ich urzyciu. Najlepsze są zabawy z szafą, pociągnięta z serii karabinu rozpada się pokolei na części pierwsze. Po użyciu granatu świetnie frunie w powietrzy u - a raczej jej kawałki. Naprawdę polecam ściągnąć, choć filmik krótki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Jak ten filmik może być krótki zajmuje ponad 120 MB <span style="color:red;">[ciach!]</span>a dlaczego mam SDI i niedługo nawet tego nie będzie :( . kucyk możesz wrzucić screeny z tego trailera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Jasne, się robi zaraz :lol: Filmik trwa 2:26 jest w 800x600 i wygląda jak gra 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 filmik jest boski ;] polecam wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 za mocno sie havocem podniecaja, a grafa taka sobie szczerze mowiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 widze za jak do tej pory havoka 2.0 to najlepiej HL2 wykorzystał, w pozostałych grach to raczej havoka1 przypomina (chodz nie oceniajmy gry po filmie z bety). A co do grafy to nie ma sią czego przyczepić na wcześniejszych trailerach dobrze widać ze to bedzie mała rewolucja (x-ray engine), poza tym sama idea zupełnej rezygnacji z jakiejkolwiek liniowości i b.duży otwarty teren moim zdaniem dodatnio wpłynie na grywalność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 za mocno sie havocem podniecaja, a grafa taka sobie szczerze mowiacJak to jest grafa "taka sobie" to nie wiem gdzie ty widziałeś lepszą?? Chyb,że grasz w gry z 2008 roku a my jeszcze nie?? :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 za mocno sie havocem podniecaja, a grafa taka sobie szczerze mowiacJak to jest grafa "taka sobie" to nie wiem gdzie ty widziałeś lepszą?? Chyb,że grasz w gry z 2008 roku a my jeszcze nie?? :D :D Painkiller Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trixxie Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 za mocno sie havocem podniecaja, a grafa taka sobie szczerze mowiacJak to jest grafa "taka sobie" to nie wiem gdzie ty widziałeś lepszą?? Chyb,że grasz w gry z 2008 roku a my jeszcze nie?? :D :D Painkiller To jakiś żart? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 No Mirrors available for this file at this moment. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekB Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 Link do filmu jest na 3D Gamers. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 3 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2004 buhahahaha!! Painkiller ma lepszą grafike niz Stalker, dobre!! Nie to żeby mi sie nie podobał Painkiller ale ktoś ma chyba problemy z oczami... :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 On nie ma problamow z oczami tylko mu osobiscie sie bardziej podoba... kazdy ma inny gust. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Ja rozumiem, gusta gustami ale mozna miec tez gust...dziwny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Obydwie giery są wypasione ale nie mozna ich porównywac do siebie, PK i STALKER to jest zupełnie inna parafia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Powiem tak: gralem w alphe Painkillera i alphe Stalkera i Stalker wyglada po prostu biednie przy Painkillerze I tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Ale Stalker to Alpha, podkreślam - Alpha, a Painkiller to demo. Myśle, że jeszcze Ci szczena opadnie jak zobaczysz fulla Stalkera 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 dajcie jakis link do alphy!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Ale Stalker to Alpha, podkreślam - Alpha, a Painkiller to demo. Myśle, że jeszcze Ci szczena opadnie jak zobaczysz fulla Stalkera 8) ale w alphe painkillera tez gralem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 dajcie jakis link do alphy!!!!Ja ci dam linka zaraz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 dajcie jakis link do alphy!!!!Ja ci dam linka zaraz :lol:nie plómkol mi tutaj tylko daj nawet na PW (Plómkowa wiadomosc) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 dajcie jakis link do alphy!!!!Ja ci dam linka zaraz :lol:nie plómkol mi tutaj tylko daj nawet na PW (Plómkowa wiadomosc) :lol:sciągnij sobieTorrentsearch i szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekB Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Mam pytanko jakie to hasło (tzn który link bo juz zgłupiałem)do rozpakowania gry? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...