Skocz do zawartości
LCC

S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl / Clear Sky / Call of Pripyat / Heart of Chornobyl - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość JestemNoobem

genghiskhan ja tak mysle ze stalker tez ci sie nie bedzie podobal, nie pytaj mnie dlaczego...

OOO WRÓŻKA! :lol:

A to co piszą w gazecie to porażka :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://stalker.funday.pl/news.php?readmore=104

"To o czym pisałem 2 newsy wstecz stało się faktem- S.T.A.L.K.E.R. już oficjalnie pojawi się na tegorocznym E3! GSC zapowiedziało jego obecność na stoisku THQ co więcej podało bardzo ważny szczegół, otóż Panowie z GSC zaprezentują tam demo trybu dla pojedynczego gracza! ... "

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wspaniala wiadomosc :) czekam z niecierpliwoscia na jakis nowy trailer albo zapowiedz premiery gry/demka. :)

---------------------

soundtrack ze stalkera, polecam, niesamowicie klimatyczna muza

http://www.easy-sharing.com/342153/5%20to%...tracks.ace.html

http://www.easy-sharing.com/342056/1%20to%...tracks.ace.html

a tutaj link do filmikow ktore podobno jeszcze nie byly publikowane

http://stalker.myexp.de/forum/viewtopic.php?t=3123

Edytowane przez CarsonPoland

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego mam przeczucie, ze ta gra okaze sie gniotem?

Też mam takie wrażenie.Bedzie tak samo jak z hl2...gigantyczna reklama i gierka średnia... Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mam takie wrażenie.Bedzie tak samo jak z hl2...gigantyczna reklama i gierka średnia...

Zauwazylem, ze wielu ludzi uwaza HL2 za sredniaka.

Ja ostatnio jestem niesamowicie wybredny, GF to n.u.d.a., TR:L to n.u.d.a.

Ale w HL2 gralem juz 2x i zabieram sie za niedlugo po raz trzeci tak mi sie podoba.

A Stalker, hmm reklamowki, screeny, filmiki po prostu zgniataja. Gra legenda przed premiera.

Jezeli okaze sie faktycznie gniotem to juz trace ostatnie nadzieje na martekindogy bełkot.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja też stanę w obronie HL2- NIGDY nie podniecałem się tą grą przed jej premierą ba nawet doom 3 robił na mnie większe wrażenie od HL2 i naprawdę jakoś z zapartym tchem nie czekałem na tą grę. Jak już zagrałem to jeden z najlepszych tytułów w jakie dotąd miałem przyjemność pograć.

S.T.A.L.K.E.R. już w obecnym stanie byłby świtną grą WG MNIE. Zapewnić nie mogę na 100% bo w końcu ani w to nie grałem ani tego nei tworze :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi sie te screeny chyba jako pierwsze od 2 lat spodobaly w tej grze i w koncu odbiegaja od tych z BP wiec pochlaniam w tej grze coraz wieksze nadzieje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość JestemNoobem

dlatego też zrezygnowano całkowicie z implementacji rozwoju postaci, jak również uproszczono takie aspekty, jak realistyczne odżywianie się czy odzyskiwanie sił w czasie snu. W finalnej wersji nic takiego nie wystąpi[...]Arsenał broni będzie liczyć około dwudziestu środków zagłady, w tym karabiny maszynowe, broń snajperską oraz wyrzutnię rakiet

czyli będzie to kolejny zwykły FPS a autorzy zabrali tej grze to co najbardziej mnie do niej przyciągało :mad: Około 20 broni :mad: jak dla mnie za mało i tyle

STALKER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi