ptys Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 genghiskhan zagraj sobie w codename criminal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 fiu fiu... stalker w dziale kultura gazeta.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Tja, we wczorajszej pisali, że ukaże się pod koniec roku, ale nie wiadomo wciąż jakiego roku ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 genghiskhan ja tak mysle ze stalker tez ci sie nie bedzie podobal, nie pytaj mnie dlaczego... OOO WRÓŻKA! :lol: A to co piszą w gazecie to porażka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 http://stalker.funday.pl/news.php?readmore=104 "To o czym pisałem 2 newsy wstecz stało się faktem- S.T.A.L.K.E.R. już oficjalnie pojawi się na tegorocznym E3! GSC zapowiedziało jego obecność na stoisku THQ co więcej podało bardzo ważny szczegół, otóż Panowie z GSC zaprezentują tam demo trybu dla pojedynczego gracza! ... " :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 może demko pojawi się w sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 nie liczyłbym na to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 nie miałem na myśli oficjalnego dema , tylko może wycieknie to demo z E3 , przecież miało to miejsce z doom3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 oby [; ale hmm... demo? to pewnie sie będzie po kanałach łaziło albo coś [; a bym się śmiał jakby dali niby demko, a tak naprawde wersje stalker'a BETA [; xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) wspaniala wiadomosc :) czekam z niecierpliwoscia na jakis nowy trailer albo zapowiedz premiery gry/demka. :) --------------------- soundtrack ze stalkera, polecam, niesamowicie klimatyczna muza http://www.easy-sharing.com/342153/5%20to%...tracks.ace.html http://www.easy-sharing.com/342056/1%20to%...tracks.ace.html a tutaj link do filmikow ktore podobno jeszcze nie byly publikowane http://stalker.myexp.de/forum/viewtopic.php?t=3123 Edytowane 6 Maja 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Dlaczego mam przeczucie, ze ta gra okaze sie gniotem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 hehe, nie ma takiej mozliwosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) Dlaczego mam przeczucie, ze ta gra okaze sie gniotem?Też mam takie wrażenie.Bedzie tak samo jak z hl2...gigantyczna reklama i gierka średnia... Edytowane 7 Maja 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Też mam takie wrażenie.Bedzie tak samo jak z hl2...gigantyczna reklama i gierka średnia... Zauwazylem, ze wielu ludzi uwaza HL2 za sredniaka. Ja ostatnio jestem niesamowicie wybredny, GF to n.u.d.a., TR:L to n.u.d.a. Ale w HL2 gralem juz 2x i zabieram sie za niedlugo po raz trzeci tak mi sie podoba. A Stalker, hmm reklamowki, screeny, filmiki po prostu zgniataja. Gra legenda przed premiera. Jezeli okaze sie faktycznie gniotem to juz trace ostatnie nadzieje na martekindogy bełkot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 to ja też stanę w obronie HL2- NIGDY nie podniecałem się tą grą przed jej premierą ba nawet doom 3 robił na mnie większe wrażenie od HL2 i naprawdę jakoś z zapartym tchem nie czekałem na tą grę. Jak już zagrałem to jeden z najlepszych tytułów w jakie dotąd miałem przyjemność pograć. S.T.A.L.K.E.R. już w obecnym stanie byłby świtną grą WG MNIE. Zapewnić nie mogę na 100% bo w końcu ani w to nie grałem ani tego nei tworze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Hehe fajnie się zapowiada. Nie mogę się doczekać :) Mógłby wyjść w najpóźniej w grudniu. Edytowane 8 Maja 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 fajnie? przyjrzyj sie ze bronie po lewej scianie powtarzaja sie bezczelnie w tej samej kolejnosci z bronmi na prawej scianie, wedlug mnie ten screen to kpina.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Przeciez tutaj chodzi tylko o pokazanie modeli broni. Dzizas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Bron jak bron, ale ta texturka na lewej scianie to najlepszej jakosci nie jest.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 art... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 bronei wykonane są jeszcze lepiej niż widać na zdjęciu, sama fotka ma ok 3 lat :] , dziś wieczorem powinien być na nowy trailer z E3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 mam zle przeczucia co do tej gry :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 A mi sie te screeny chyba jako pierwsze od 2 lat spodobaly w tej grze i w koncu odbiegaja od tych z BP wiec pochlaniam w tej grze coraz wieksze nadzieje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 hydro, wymien mi gre ktora ci sie nie podobala albo w ktorej nie pokladasz nadziei ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Mi się podoba wdzianko tego kolesia na drugim screenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) mam zle przeczucia co do tej gry :( Piekne screeny, ten HDR na drugim miazdzy (chyba HDR). A klimat na tym zielonym to po prostu miod. Edytowane 11 Maja 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Tutaj jest conieco o stalkierze: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=26173 Zacznijmy od suchych faktów, jakie przedstawił nam szef projektu. Okazuje się, że gra była praktycznie ukończona już rok temu... :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K.A.B Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Ostatnie 3 screeny prezentują się naprawde okazale, no może po za "małym" niedopatrzeniem jakim jest wyrzutnik łusek po lewej stronie G36K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Mi się podoba wdzianko tego kolesia na drugim screenie. imho wyglada jak z 3DMarka ... ale same screeny ladnie sie prezentuja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 dlatego też zrezygnowano całkowicie z implementacji rozwoju postaci, jak również uproszczono takie aspekty, jak realistyczne odżywianie się czy odzyskiwanie sił w czasie snu. W finalnej wersji nic takiego nie wystąpi[...]Arsenał broni będzie liczyć około dwudziestu środków zagłady, w tym karabiny maszynowe, broń snajperską oraz wyrzutnię rakiet czyli będzie to kolejny zwykły FPS a autorzy zabrali tej grze to co najbardziej mnie do niej przyciągało :mad: Około 20 broni :mad: jak dla mnie za mało i tyle STALKER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...