Kaeres Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Kurcze, co widze te nowsze screeny to tak mi sie zbiera na wspomnienia z pierwszej alphy, ze az sciska w gardle. Po prostu ten reaktor na trzecim screenie jest boski. Ja juz tam chce byc !! Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 no fakt, reaktor swietny ale ten bloom jest tu tak potrzebny jak.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Daliby w końcu jakiś normalny trailer, w wyższej rozdzielczości. Pokazali by trochę rozgrywki, żeby można chociaż pogdybać czy nie zrobili z tego sieczki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Aaa tam, w photoshopie nabajerowali z filtrami, nie ma się imo czym podniecać ;) Screen mi się zwyczajnie nie podoba. Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Aaa tam, w photoshopie nabajerowali z filtrami, nie ma się imo czym podniecać ;) Screen mi się zwyczajnie nie podoba. zaufaj mi oni nie bawili sie w photoshopie ;) a ten hdr rzeczywiście jest przesadzony btw pojawiły sie znów w lepszej jakości niektóre fotki i np ta - http://stalker.funday.pl/photogallery.php?photo=283 jest boska- ten parallax :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Dla chcącego nic trudnego :P http://www.proline.pl/shop.php?prodid=DDRAM+1GB+PC400 http://www.proline.pl/shop.php?prodid=TWINMOS+1GB+400+C2.5 Masz racje źle przeczytałem w instrukcji. Chyba pozostają mi tylko ddr 3200. Fotki boskie ale mam nadzieje, że to nie będzie kolejna boska strzelanka w klimatach strachu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal2005 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 szczerze to fotki ze stalkera robiły wrazenie rok , dwa temu. Teraz o grafice porównywalnej np z crysis nie ma mowy bo to własnie ta produkcja wyznaczy nowy standard w grafice, never mind - stalker musi być po prostu dobry - musi miec grywalnosc i klimat , w przeciwnym wypadku nie wróże grze nic dobrego choc czekam na nia z zapartym tchem ( oby moje czekanie zaowocowało graniem w swietny tytuł ) Na to pytanie poznamy odpowiedz mam nadzieje na początku 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 W sumie po tym jak wyszedl FarCry fotki ze STALKER'a nie robily juz wrazenia a to bylo ponad 2 lata temu. No, ale STALKER mial wywyzszac sie czyms innym niz grafa... ale wszystko co dobre powoli zostaje okrojone. Prognoza: do premiery tak gre jeszcze okroja i zepsuja, ze nie bedzie sensu nawet pirata zalatwiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 zgadza sie. dlatego juz mowilem ze nie interesuje mnie grafika w stalkerze, jest poprostu ladna, nie potrzebna mi grafa z crysisa o kosmicznych wymaganiach sprzetowych. stalker ma miec swietny klimat, ogromna swobode dzialania, i wszystko to czego brakuje ostatnio w grach. dlatego tez jak widze newsy ze tego jednak nie bedzie w stalkerze, tamto ograniczyli, nad tym sie zastanowia to poprostu mnie za gardlo sciska, na moich oczach ucinaja rece i nogi grze na ktora czekam od paru lat. gleboko w [gluteus maximus] mam hdr w stalkerze, takie widoki to moge miec po paru piwach i nie bedzie to mialo wiekszych wymagan sprzetowych, bede chcial poogladac wypasiona grafe to se wlacze farcry'a czy cos innego albo nawet prosciej, wyjrze przez okno. a stalker ma byc gra przy ktorej bedziemy sie swietnie "bawic" a nie ograniczac do podziwiania widokow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 O wymagania sprzętowe się nie martwcie. :lol: Grafa jest przednia ale rozumiem was... ... z krzaka wystawił tyłek crysis i trzeba go lizać. Wydaje mi się, że troszkę przesadzacie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 jak juz powiedzialem leje na grafike z crysisa. grafika w stalkerze jest dopasowana do klimatu/tematyki gry, tam ma byc ponuro i pusto (chodzi o cywilow) wiec bloom jest raczej nie na miejscu, takie efekty to tylko w farcry'u, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Carson dobre z tym oknem :D! Ja czekałem na tą gre bo miała to być pierwsza nie liniowa zupełnie gra w której toczyło się życie i można było grać i grać a strefy miały być duże co zapewniało by swobode działania. Ciekawe ile w zapowidziach sprzet kilku lat będzie prawdy ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 oby sporo a btw co ma oznaczac twoja sygnatura :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 stalker tez mial wyjsc napewno dwa lata temu.... z crysisem tez tak moze byc ze beda przeciagac dwa lata i za te dwa lata grafika crysisa nie bedzie niczym nowym :> i tak w kolko :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 stalker tez mial wyjsc napewno dwa lata temu.... z crysisem tez tak moze byc ze beda przeciagac dwa lata i za te dwa lata grafika crysisa nie bedzie niczym nowym :> i tak w kolko :>To robi pozadny Crytec ktory nie przedluzyl premiery hiciorowi ani o troche a nie firma od megazbugowanego Boiling Point :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Dla mnie obecnie grafika moglaby sie zatrzymac na poziomie Stalkera czy też hl2, bo ona umozliwia przyjemna rozrywke. Po co mi gra z nie wiadomo jaka grafika, jak pogram w nia 10min i umre z nudow? Od bardzo dlugiego czasu w nic nie gralem, bo zadna gra nie jest w stanie mnie zainteresowac. 95% z obecnych FPP to gry mające 3 cechy: 0 klimatu, 0 fabuły, 0 grywalności. Btw czemu jara was tak grafika w Far Cry? Imo nie jest ona ani troche realistyczna, ani fajna, jak zreszta cala gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) nawet jesli wyjdzie to bedzie ogolocona z wiekszosci rzeczy ktore mialy w niej byc , a tak wogole to far cry > hl2 Edytowane 19 Czerwca 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Tha.Doggfather No jak postemp realnosci gier mial by sie zatrzymac na grafice klasy HL2 to ja przepraszam ale nie skozystam :/ silnik i mozliwosci HL2 byly dobre ale 2-3 lata temu dzis to owszem klasa FAR CRY potem ladniejszego Obviliona to powinny byc wyznaczniki jakosci w grach ale nie HL2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Dla mnie obecnie grafika moglaby sie zatrzymac na poziomie Stalkera czy też hl2, bo ona umozliwia przyjemna rozrywke. Po co mi gra z nie wiadomo jaka grafika, jak pogram w nia 10min i umre z nudow? Od bardzo dlugiego czasu w nic nie gralem, bo zadna gra nie jest w stanie mnie zainteresowac. 95% z obecnych FPP to gry mające 3 cechy: 0 klimatu, 0 fabuły, 0 grywalności.:) jestem dokladnie te samego zdania co Ty. Przy tworzeniu gier (obecnie) kazdy rzuca sie na grafike, czy naprawde to jest warte wydawania kupe kasy na sprzet zeby pociagnal gre w max ustawieniach? W grach zero myslenia, zero klimatu, zero fabuly i grywalnosci. Tylko grafa wyj.... za przeproszeniem. Ostatnio jednym wyjatkiem wsrod calego tego gowna jakim czestuja nas developerzy jest Hitman Blood Money. Swietna gra, jak z reszta poprzednie jej czesci ---------- Bemx2k a powiedz mi co dzisiaj moze byc wyznacznikiem gier pod wzgledem tego co wymienilem (czyli fabula, grywalnosc itd) ?? ja juz naprawde nie potrafie zrozumiec tych co leca tylko na grafike w grach Edytowane 19 Czerwca 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 "całego tego [ciach!]a" to podaj przykład :D bo tak to możan podczepić pod tą otykietę obliviona np bo jakby nie patrzeć premierę miał niedawo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 No jak postemp realnosci gier mial by sie zatrzymac na grafice klasy HL2 to ja przepraszam ale nie skozystam :/ silnik i mozliwosci HL2 byly dobre ale 2-3 lata temu dzis to owszem klasa FAR CRY potem ladniejszego Obviliona to powinny byc wyznaczniki jakosci w grach ale nie HL2 postemp powiadasz? No widzisz dla niektorych (np ciebie) wyznacznikiem jakosci w grach jest jedynie grafika, a inni, szczegolnie ci ktorzy maja komputery juz pare lat wymagaja od gier czegos wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Tha.Doggfather nie wiem czy nie zauważyłeś, ale kolega nic nie wspomniał o grywalności bo chyba o to Ci chodzi?? Jedynie napisał że grafika w HL2 nie jest już dla niego wyznacznikiem jakości. Więc o co walczysz?? edit. kilka nowych screenow http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=2458 qqrydza 3,4,6,9 screeny są nowe :) Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Nie wspominajac o grywalnosci imo dal do zrozumienia ze bardziej liczy sie dla niego grafika i ona jest jego wyznacznikiem jakosci, co wlasnie zawarlem w swoim poscie. Napisalem tak jak to widze wiec pytanie o co ty walczysz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) ej chlopaki wyluzujcie, bo zaraz sie zrobi tu burdel i znow zamkna temat. LPKorn3324- dokladnie, podales idealny przyklad, Oblivion. Wielkie gowno porownujac go do morrowinda. Producenci skupili sie na grafie i zaserwowali nam plytka gre, glownie dla tej gry kupilem nowa grafe (9800xl) zeby moc w miare komfortowo pograc. I zawiodlem sie strasznie, kocham rpgi (fallouty, BG, tormenta, arcanuma, ID itd), kiedy wyszedl morrowind bylem wprost zachwycony, cioralem w gre mimo ze mialem 15fps przewaznie, a tu? oblivion to kpina, zmienilem grafe, gra juz zdecydowanie lepiej chodzila a mimo to nie znalazlem w grze nic ciekawego co mglo by mnie do niej przekonac (przepraszam moderacje za OT) Edytowane 19 Czerwca 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=2458&a=1 Tu macie screen'y, które już były ale teraz z tiscali. :) A teraz tak. HDR_o9 co Ty za bzdety piszesz, że to ci sami ludzie od bp? Teraz grafa :-| . Dlaczego nikt nie zagrywa się w takiego na ten przykład vivisector'a? Albo inną świeżynkę, której tytułu nawet nie pamiętam a tematy o tychże mają jedną, góra dwie strony. Przypatrzcie się obrazkom... zresztą nie będę dalej komentował(chciałem jeszcze zagrać :rolleyes: ) grfiki bo już nie raz o mych odczuciach pisałem. Takie gry to perły trafiające się raz na kilka, może kilkanaście miesięcy. To gry, które przechodzą do klasyki lub zostają okrzyknięte kultowymi. To gry o których się najwięcej pisze i dyskutuje(kłuci :lol: ) na największych światowych forach. To gry, które się kocha i nienawidzi, porzuca i do nich powraca. Dające niezapomniane przeżycia, chwile radości, goryczy, smutku i cierpienia... :blink: Ale pojechałem... :lol: Btw: To tylko mnie się ona podoba i tylko ja w nią zagram z dziką rozkoszą? Jak wejdę na serwer PurePc to będę stał w osamotnieniu na polance jak ta sierota? Pozdrawiam. By. :wink: Byłem zdaje się zagadany albo cuś bo linka wcześniej dał Nierealny. Tylko, że ściemnia, że są nowe i jeszcze ich nikt nie widział. :D Edytowane 19 Czerwca 2006 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 QQrydza,ja tam nie wiem - pare osob to pisalo w tym forum i tylko powtarzam ich slowa i wierzylem im gdyz graficznie swego czasu na screenach troszq go przypominala (Vivisectora skonczylem :P) .Co do samej gry to screeny bardzo fajne ale nie wiem,cos mnie odpycha od tej gry od samego poczatku,uwierzcie mi , naprawde chcialbym sie mile zaskoczyc po wyjsciu finalnego produktu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Tha.Doggfather Dokladnie tak jak napisal Nierealny troche histori HL1 jak na swoje czasy mial zarabista grafe i zarabista grywalnosc ,przechodzilem go chyba z 3x :) potem byly dodatki jak dla mnie rowniez zarabiste HL2 wprowadzil jako taki skok technologiczny , znaczy sie GravityGuna + ladnie wymodelowane twarze postaci i tu koniec ,grywalnosc jak dla mnie byla na srednio dobtym poziomie grafika dobra ale jak na rok 2004 napewno nie na dzisiejsze czasy Pisalem wczesniej o Realnosci w grach , dla mnie to przedewszystkim fizyka ,grafika dopiero potem fabula z Grywalnoscia jest oczywiscie na odwrot , pierw fabula potem reszta Jesli chodzi o grywalnosc to dla mnie zarabiscie grywalny jest Battlefield2 ,grywam w niego od ponad roku czasami po 30 godzintygodniowo ;) wczesniej mlucilem w Q3 rowniez calymi godzinami pomijajac to wszystko mam nadzieje ze S.T.A.L.K.E.R bedzie mia l zarabista grafe i grywalnosc Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Bemx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Nie porównuj grywalności multi do singla bo to nie ma sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Nie wiem czy to nowe czy stare, ale na sieci znalazłem S.T.A.L.K.E.R. (BUILD 1154) Ofkors to nie full, ale jakaś beta. Zastanawiam się tylko czy jest najnowsza czy jakiś bubel sprzed 2 lat :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Nie wiem czy to nowe czy stare, ale na sieci znalazłem S.T.A.L.K.E.R. (BUILD 1154) Ofkors to nie full, ale jakaś beta. Zastanawiam się tylko czy jest najnowsza czy jakiś bubel sprzed 2 lat :] Nie czytasz tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...