nrl Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 tak oglądam coraz nowsze screeny i dochodzę do wniosku że gra będzie miała naprawdę duże wymagania :( szczególnie cienie zabiją kartę graficzną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) tak oglądam coraz nowsze screeny i dochodzę do wniosku że gra będzie miała naprawdę duże wymagania :( szczególnie cienie zabiją kartę graficzną. Dlatego właśnie sprzedałem moją galaxy 7600GS 1.2ns i zamówiłem sobie wczoraj Palita 7900GS 1.2ns :twisted: Za niewielką dopłata mam lepsza karte i pewnie beda lepsze osiagi w grze S.T.A.L.K.E.R. Też sie juz nie moge doczekac gierki zobaczyłem juz mase filmikow i screenów to bedzie masakra tlyko zeby tego nie zepsuli bo.... :-P Edytowane 9 Stycznia 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 jezeli mieliby cokolwiek zepsuc to z pewnoscia juz by to zrobili bo gra jest praktycznie skonczona. teraz juz tylko szlifuja diament i pakuja w pudelko na sprzedaz ;) cholera jeszcze dwa miesiace czekania ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 jezeli mieliby cokolwiek zepsuc to z pewnoscia juz by to zrobili bo gra jest praktycznie skonczona. teraz juz tylko szlifuja diament i pakuja w pudelko na sprzedaz ;) cholera jeszcze dwa miesiace czekania ;/Raczej jeszcze nie są gotowi.... Cieszę się że w marcu to chociaż kompa sobie zmodernizuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 http://www.worthdownloading.com/download.p...291&id=9888 NOWY trailer, całkiem niezły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Kilka nowych scenek, nie wiele choć każdy fan(ek) łyknie bez namysłu. Zastanawia mnie tylko jak koleś w masce p-gaz może grać na harmonijce ustnej. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 W tym filmie z linku powyzej , cos nie tak z kolorami , jakby paleta ulegla zubozeniu ,wszystko takie jakies wyblakle czyzby cos okroili ??? w jednej scenie jak gostek sie czai w pomieszczeniu z desek ,otexturowanie wyglada tragicznie tak jak w 16bitach :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 W tym filmie z linku powyzej , cos nie tak z kolorami , jakby paleta ulegla zubozeniu ,wszystko takie jakies wyblakle czyzby cos okroili ??? w jednej scenie jak gostek sie czai w pomieszczeniu z desek ,otexturowanie wyglada tragicznie tak jak w 16bitach :/ tak, z powodu szybszej premiery zrezygnowano z 32 bitowej palety kolorów. hahaha :) / u mnie kolory są ok a ta jedna scena fakt słabo wygląda zresztą nie ona jedna w tym trailerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Nie chce trailera chce już pełną wersję! A wy zamiast szukać klimatu, fabuły i artefaktów chyba będziecie chodzić po grze i szukać słabych tekstur w strefie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) Ludwiczek Klimat jest albo go niema ? ;) klimatu nie bede szukaj ,bo bedzie wyczowalny po paru minutach gry To jest forum glownie o tematyce pc technicznej , wiec chyba normalnym jest ze jak sie ocenia gre to grafika tez jest brana pod uwage , jako jedn z wazniejszych atutow CarsonPoland Wiem ze nie dla kazdego grafa jest Wazna :) niektorzy odprawiaja modly zeby im wogole gra poszla w jako takich detalach Ci gracze nigdy sie nie przyznaja do prawdy ,ktora czasami jest gorzka i smutna Edytowane 12 Stycznia 2007 przez Bemx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 mylisz sie, nie dla kazdego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Ale się niektórzy nakręcili na tę grę. A jej przyszłość jest identyczna jak reszty gier: wyjdzie (o ile wyjdzie), trochę pobędzie na rynku i zniknie jak pył po bombie atomowej. Gra która była tworzona XXX lat raczej nie może być perfekcyjna. Podejrzewam że gra będzie na poziomie Doom3 lub Quake4 no ale może się mylę. Czas pokaże ale wbrew pozorom jestem dobrej myśli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) ale chyba blizsza perfekcji niz np produkty ze stajni (ekhm nie wiem jak mi to przeszlo przez palce) EAszrot ktore powstaja w pare miesiecy ;] ps. Bemx2k ja juz nie musze sie o nic modlic (moze jeszcze "pare stron temu" tak), zrobilem maly upgrade i raczej sie nie martwie o wydajnosc mojego sprzetu w stalkerze. pisze to bo wydaje mi sie ze do mnie kierowales te slowa Edytowane 12 Stycznia 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 [RONIN] - oby tak nie było jak piszesz ;) Zresztą tak zupełnie poza tematem- jaka gra jest ponadczasowa, zawsze jest na ustach wszystkich? odp: nie ma takiej. zawsze większość będzie podniecała sie super grą, która wyjdzie za x czasu bo ma super grafe jest rewolucyjna itp. Prawdziwą ponadczasowość gry doceniają tylko gracze, którzy nie idą głównym nurtem. I stąd mi absolutnie nie będzie przeszkadzało to, że pył po (nawet jak będzie stalker grą doskonałą) premierze i zachwytach opadnie po pół roku może troche wiecej. A swoją drogą jaka gra ma być perfekcyjna? taka co jest robiona jak fifa czyli co w 10 miesięcy? a może taka jak DNf ;)? Liczy się to co jest tu i teraz i to co naprawdę ci przypada do gustu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Pamiętajcie, że są fani danej fabuły czy rodzaju gier którzy i tak będą ją wychwalać a inni co po prostu nawet wczują się w klimat ale gra nie będzie sprawiała im przyjemności to wtedy będą ją krytykować. Czy grafika będzie super piękna i fizyka genialna oczywiście też się liczy ale nie tak by ludzie patrzyli na to że gra jest piękna a grywalność zerowa wręcz denna i mówili gra jest super bo ma super tekstury. Dla mnie jako gracza liczy się to bym gra przykuła mnie do stołka i bym nie mógł się od niej oderwać. Pozdrawiam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Heh. Grafika... Doom 3 vs Half Life 1 (!!!). Wybór chyba prosty... A ja się osobiście boję się że Stalker będzie właśnie takim niewypałem jak Doom3 i np. Quake 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zresztą tak zupełnie poza tematem- jaka gra jest ponadczasowa, zawsze jest na ustach wszystkich? Tak zupelnie poza tematem: Counter-strike? Final Fantasy 7? Warcraft (tylko ciezko byloby mi sie zdecydowac na numerek)? IMHO bylo pare takich gier, ktore mozna uznac za ponadczasowe i nie starzejace sie. Oczywiscie lista tych gier zalezy tez od samych graczy - dla jednych "wieczna gra" beda Fallouty czy Baldury, dla drugiego bedzie to Half-Life, a trzeci na piedestale postawi Starcrafta. Rynek gier jest na tyle zroznicowany, ze nie da sie IMHO wybrac tej jednej, najwazniejszej, co do ktorej wszyscy beda sie zgadzac. To tyle mojego tytulem offtopica :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgadzam się z costim zdecydowanie ... a co do Sarkazz sorry ale ja bym wybrał Half Life 1 ;] Durniejszej gry niż DooM 3 nie widziałem ... End of OT... Co do Stalkera to co widze po screenach jest dla mnie bardzo ładne a sam klimat czarnobyla genialny .. Więc nie rozumiem tych kłótni czy gra będzie elo super elo rap kebab czy coś. Gra napewno znajdzie wielu fanów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 a co do Sarkazz sorry ale ja bym wybrał Half Life 1 ;] Durniejszej gry niż DooM 3 nie widziałem ... :lol: :lol: :lol: No ja też bym wybrał Half Life, może zacznij czytać ze zrozumieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 No tak przepraszam heh na szybkiego czytałem. Czekamy do premiery to już nie długo wtedy będziemy mogli osądzać czy gra jest genialna czy też nie.. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 http://www.man-made-hell.com/ Ruszyła :D Tylko tak mnie zastanawia, bo porównując ze stroną ol http://oblivion-lost.de/index.php?zone=design2_eng jest 7dni różnicy. Ktoś to ogarnął ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Dziwny ten licznik. Najpierw pojawi niższa sekunda, a potem sie przesunie na dół z tą niższą... Nie wiem, czy dobrze opisałem, ale ewidentnie coś tam jest nie tak :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Dziwny ten licznik.Ja tam nie widze absolutnie żadnych anomalii. Po prostu sobie odlicza czas i tyle....co ma jeszcze robić :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Najpierw pojawi niższa sekunda, a potem sie przesunie na dół z tą niższą... Nie wiem, czy dobrze opisałem, ale ewidentnie coś tam jest nie tak :>Nic takiego nie zaobserwowałem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 ale macie problemy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vodor Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 buahaha znowu przesunęli premierę , carson jesteś ostatnim człwoiekiem na świecie który wierzy w istnienie tej gry. Mój kuzyn który mieszka na ukrainie wyczytał na jednym z tamtejszych for od człowieka który podobno ma coś wspólnego z twórcami, że całej prawdy o "grze" dowiecie się ...1 kwietnia :lol: :lol: :lol: stalker to zart nic więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Nie no szok. 7 dni to kawal czasu. Do tego wyliczyli to z jakiegos licznika, ktory za chwile sie okaze, ze byl zle ustawiony i znowu szum powstal z niczego :P Nie bojta sie STALKER wyjdzie i bedzie w co grac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Tak zupelnie poza tematem: Counter-strike? Final Fantasy 7? Warcraft Monkey Island i nie ma mocnych ;) do tego Super Mario Bros te gry sie naprawde w ogole nie zestarzaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Premiera została przesunieta, ale tylko o 7dni czyli na 22 MARCA Europa, 23 marca USA, http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=30878 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 buahaha znowu przesunęli premierę , carson jesteś ostatnim człwoiekiem na świecie który wierzy w istnienie tej gry. Mój kuzyn który mieszka na ukrainie wyczytał na jednym z tamtejszych for od człowieka który podobno ma coś wspólnego z twórcami, że całej prawdy o "grze" dowiecie się ...1 kwietnia :lol: :lol: :lol: stalker to zart nic więcej wooow też bym chciał mieć tam takich znajomych :lol: póki co niestety ale mam tylko kumpla, który mieszka w Niemczech i tam niby zna kogos z crytecha i oni mówią, że crysis nie istnieje :blink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...