Skocz do zawartości
LCC

S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl / Clear Sky / Call of Pripyat / Heart of Chornobyl - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Look at the question above, work out your answer, then email it to competition@bit-tech.net with the subject line "Get in the Zone!" Get your answers in before Friday, February 9 at midday and we'll get the beta keys to you next week.

http://www.bit-tech.net/bits/2007/02/05/wi...beta_key/1.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziekuje za ta jakze konkretna wypowiedz, ale nastepnym razem lepiej zamilcz

Dobra.

- High quality HRTF 3D-sound with clipping and partial wave tracing

- Location-based environmental audio affected by surrounding obstructions <--- EAX, gdybym miał zgadyać, bedzie z numerkiem 4.

- Context-relative multiple-mixed music streams in MP3/MP2/WMA/ADPCM formats

http://oblivion-lost.de/index.php?zone=des...tatic_page=xray

btw. fajne słuchawki.

Edytowane przez FanEk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 nowe video, komu nie załapuje link trzeba odświeżać strone, nieraz 10 razy, a filmiki świetnie ukazują gameplay, polecam :D

http://www.sendspace.com/file/qil0f2

http://www.sendspace.com/file/qcmqae

http://www.sendspace.com/file/hlx0dt

http://www.sendspace.com/file/w2yx6c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FanEK

Dzięki Wielgachne za linki do nowych filmów z gameplay'a

Ładnie toto wygląda , dość spora ilość detali i okrągłosci ,

tak naturalnie poszarpanych dziur w ceglanych ścianach jeszcze nie było w żądnej grze .

Jednak zachowanie niektórych postaci pozostawia wiele do życzenia ,

już w FC było chyba ciut lepiej :/

Edytowane przez Mario2k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak zachowanie niektórych postaci pozostawia wiele do życzenia ,

już w FC było chyba ciut lepiej :/

No też zauważyłem kilka niedociągnieć np. koleś strzela do stalkera, tamten niby upada i sie podnosi jeszcze z serią z AK-a , a nie powinien już sie podnieść :) Chyba są headshooty tak mi sie wydaje - pozytyw. Co do animacji/ poruszania sie postaci nie mam zastrzeżeń, dla mnie wszystko jest ok.

Trzeba chyba poczekać do beta testów, może wtedy coś wiecej bedzie wiadomo, bo w sumie tak na trailerze to zawsze można sie mylić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No też zauważyłem kilka niedociągnieć np. koleś strzela do stalkera, tamten niby upada i sie podnosi jeszcze z serią z AK-a , a nie powinien już sie podnieść :) Chyba są headshooty tak mi sie wydaje - pozytyw. Co do animacji/ poruszania sie postaci nie mam zastrzeżeń, dla mnie wszystko jest ok.

Trzeba chyba poczekać do beta testów, może wtedy coś wiecej bedzie wiadomo, bo w sumie tak na trailerze to zawsze można sie mylić.

nie wiem czy dobrze zrozumiałem - chodzi Ci o to, ze padajacy na ziemie enemy ciagnie jeszcze za spust i wypuszcza serie ? Czy tjb. sie zgina jakby cos go bolalo ;) i zaraz powraca do normalnej pozycji?Hs'y są.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek

Pani komentator nie da się słuchać :mur: Ale gra zapowiada się ciekawie. Anomalia są świetne :D

Edytowane przez Ludwiczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj na TVN Turbo oglądałem jakiś program "Nocny Gracz" i zgadnijcie.. ni wiem skąd ale pokazywali tam gejmplej ze stalkera ;] Ba chyba nawet to oni grali w BETE.

Możesz coś wicej napisać, o której godzine to było, namierzyłeś powturke ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.xboxyde.com/stream_3551_en.html - od 4 min sie zaczyna; taka zapowiedź jakiegos magazunu francuskiego. Polecam, ponieważ kolesie, którzy nawijają tam mówiąc na prawde ciekawe rzeczy jak np przejść etap na różne sposoby, co jest w grze fajne a co nie do końca...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez widziałem ten program, i nic ciekawego. Fragment ze stalkera nie dosc ze ciemny i mało widac, to jeszcze klatkuje, tak na oko 10fps :lol: imo to jakis urywek z gameplaya który gdzies został opublikowany, a nie to, ze maja bete... bo to kretynski program, prowadzony przez jakas lasencje co to tylko usmiechac sie umie (nic dziwnego, w castingu TVN Turbo nie wymagał znajomosci w grach...).

Jezeli chcecie dobry program o grach, to polecam gram.tv, sobota 10:30, piatek po 15 na TV4.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW. mdliło mnie jak widziałem tą "laseczke" ;] Stalker poza tym, że nieźle im cięło (Btw. kto pokazuje w telewizji klatkującą grę... ) to modele wyglądają całkiem znośnie ale jak stalkera zaatakowały te szczury który skakały tak jak w jakimś quaku 2 to zrobiło mi się trochę żal programistów, którzy robią tę grę tak długo a tu takie "smaczki" nam wychodzą ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie troche im przycinał Stalker :zonk:

Ciekawe na jakim sprzęcie go odpalili ?

No i to co mnie chyba zawiedzie - brak "bujania się" gościa podczas chodzenia - idzie jakby się ślizgał po lodzie <_<

co ty gadasz, postac nadal sie buja na boki jak idziesz. co do tej baby z 4 filmikow, tez jej nie moglem sluchac. Niemiecki to chyba najbardziej popierzony jezyk jaki kiedykolwiek stworzyl czlowiek, juz wole sluchac japonskich reporterow.

ps. FanEk thx za linki do filmikow ;)

ps2. zastanawia mnie czemu w strefie jest taki ruch, prawie jak na porzadnym bazarze. mam nadzieje ze to tylko w okolicach kryjowki kolesia od questow

Edytowane przez CarsonPoland

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeee... bujanie nie jest adekwatne do przebytej drogi - wyglada to mało naturalnie :-|

Może szedł po wzgorzu i powierzchnia była nierówna :lol:

Aha na tym video z Francji gra śmigała na 7900gs, mam nadzieje że wszystko było na max.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek

Gejowski był ten facet grający pół nago na kierownicy z psem ;]

Fragment nawet fajny tyko... latarka w nożu i łuski lecące w twarz... BTW co Stalker robi na stronie fanów Xboxa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi