BlackDragonDDR Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Gdzie mozna zmienic mulisample z 1 na 4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 hostuje wreszcie ktos ten serwer ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 ip: 83.142.125.199:5445 Hasła brak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Mi wywala invalid host... ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Mi wywala invalid host... ;/i mi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Pewnie juz zwineli interes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Mi przy instalacji wywala taki komunikat: co jest???? :-| Edytowane 21 Lutego 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 mozliwe ze plik ci sie plik instalki uszkodzil podczas sciagania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 [gluteus maximus] cycki, nie moge zassac z fileplanet stalkera, prosi mnie o podanie BETA PASSWORDU, wpisuje to co o 16 dostalem na maila i nic, INVALID PASSWORD, wpisuje na 40 mozliwych sposobów i nic...chyba zwineli interes [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) mialem to samo ... dlatego sciagnołem od wschodnich sąsiadów z mirrora i wpisalem key`a po uruchomieniu gry ps: sprawdz PW Edytowane 21 Lutego 2007 przez mar_cin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 [gluteus maximus] cycki, nie moge zassac z fileplanet stalkera, prosi mnie o podanie BETA PASSWORDU, wpisuje to co o 16 dostalem na maila i nic, INVALID PASSWORD, wpisuje na 40 mozliwych sposobów i nic...chyba zwineli interes [; chyba nie tylko ty masz ten problem choć ja klucz wygenerowałem za pomocą tej stronki dziś i mi bez absolutnie żadnych problemów udało się pliczek zassać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) szkoda ze bylo nas tylko 3 (pierwsza runde wygralem :D potem dostalem baty) ale bylo ciekawie :) tyle ze mnie zostalo jak sie zagapilem i wszedlem w anomalie: mam nadzieje ze jutro (dzis) pogra wiecej osob, ping 50-60 wiec da sie grac Edytowane 21 Lutego 2007 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Właśnie skończyłem. Na początku Powerslave miał jakieś problemy z serwerem ale jak się już połączyliśmy i było o.k to dopiero dałem ten i.p. na forum. Zastanawialiśmy się dlaczego nikt więcej nie dołączył. Był jeszcze tripsta i dobrą godzinę biegaliśmy razem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 ten na kracie to ja :D troche mi sie spadlo z dachu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7600gs Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Może ja jutro - mam betke mam key i qpa - w sieci nie da sie pograć a stworzyc serka mi sie nie udało :/ może jutro wrócę wcześniej z fuchy to coś powalczę :] - daje polącz do serka - łączy i do windy - daje utwórz i tworzy (ale jak na moj stan za długo) idem spać Edytowane 22 Lutego 2007 przez 7600gs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 ta mapa to jest praktycznie raj dla camperow :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 Pograłem w MP łącznie z 2,5 godziny , 5-10 graczy ,jak dla mnie to tryb multiplayer w takim bogatym w detale srodowisku trochę się nie sprawdza , bynajmniej porównując do BF2 to jakoś mnie Stalker MP nie przekonuje , wszystko , cała rozgrywka jest taka jakaś chaotyczna :/ Ogólnie jak na Bete wszystko cacy b.t.w Ani razu nie zaliczyłem zwiechy ,ani razu mnie nie wyrzuciło do windy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Bylo by wiecej os. gdybyscie podali ip na ktorym gracie. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Bylo by wiecej os. gdybyscie podali ip na ktorym gracie. :lol2:hmmm: IP 83.142.125.199 TS (gdyby ktos mial i chcial) 88.198.106.106:8767 haslo: ppc ip: 83.142.125.199:5445 Hasła brak. na poczatku byly problemy bo trzeba podac port, ktory dopiero pozniej znalazlem w konsoli i qqrydza go podal, bo mi nie wiem czemu nie dziala alt+tab i nie moge wyjsc do windy, a nie chcialem wylaczac serwera :) btw dziala Wam dobrze EAX? bo mi sie wydaje, ze lepiej dzialal w tej becie sprzed kilku dni... tutaj czasami jak ktos biegl to slyszalem go niby dobrze, ale okazalo sie ze byl dalej, innym razem okazalo sie ze byl tuz za mna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 @Mario2k a na jakim publicu gra jest nie chaotyczna? W BF2 też każdy lata jak chce czasem swoi bombardują swoich itd. Detale są OK przynajmniej nie widać ludzi jak na białym tle w starej becie walczyliśmy na snajpe 1 na 1 i trudno było się zauważyć bez poruszania. Gra chodzi bardzo dobrze na moim kompie wszystko max około 40-50 fps. Graficzka ładna ale do szyb, szkła itp też by mogli użyć efekty SM3.0. Jedyne co wkurza to lagi... ping niby 70 a mam wrażenie jakbym grał na pingu 200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 hmmm: na poczatku byly problemy bo trzeba podac port, ktory dopiero pozniej znalazlem w konsoli i qqrydza go podal, bo mi nie wiem czemu nie dziala alt+tab i nie moge wyjsc do windy, a nie chcialem wylaczac serwera :) btw dziala Wam dobrze EAX? bo mi sie wydaje, ze lepiej dzialal w tej becie sprzed kilku dni... tutaj czasami jak ktos biegl to slyszalem go niby dobrze, ale okazalo sie ze byl dalej, innym razem okazalo sie ze byl tuz za mna... A no to sprawdzalem kilka razy to ip i wlasnie byla lipa, to sobie dalem spokoj. :] Jak bedziecie grac nastepnym razem (o ile) to dajcie znac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) Coś ta beta jest lipna , mam artefakty w czasie deszczu(kwadraty latają) i do tego jak się poruszam to coś dziwnie obraz skacze jakby klatki gubiło. Na starej becie takie rzeczy się nie działy. Edit: Wyłączyłem akceleracje dżwięku i artefakty znikneły , jaja jak berety , ale co ma dżwięk do obrazu :lol: . Zauważyłem też gra nie bierze całego ramu , dość dużo zostaje(350mb wolnego ramu) i większość leci na swap , mam nadzieje , że full gra inaczej będzie zarządzać ramem. Edytowane 22 Lutego 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Postacie się tak lipnie poruszają i fizyka źle wygląda bo są lagi ;] strzelasz w kolesia po 2 sekundach dostaje i po 2 nagle leci. Przed chwilą wpakowałem w kogoś cały magazynek z kałacha a on po 2 sekundach nagle odleciał na 2 metry. Za mało miejsc z artefaktami a miejsca powinny być głównie po środku map. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 EAX mi działa dobrze na tym audio co mam w sigu, wydaje sie że lepiej niż w starej becie. Co do dzisiejszej gry, wbijajcie najlepiej na hamachi i stamtąd można ustalić ile jest osób i kto może stawiać gre. Ja po 25min dziś zwątpiłem, ale przynajmniej wiadomo że bez portu nie łaczy, można sprubować jutro. hamachi do kontaktu: LOG: purepc_stalker Pass: purepc_stalker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Wie ktos jak odpalic gre pod dx 8.1? Kumpel ma radka 9200 i chcialby pograc ale ma po zaladowaniu sie gry szary ekran i qpa :/ A co do ustawiania sie to lepszym pomyslem jest xfire :P Jak ktos posiada to moze mnie dodac do znajomych http://www.xfire.com/profile/pablik/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) ma ktos moze niepotrzebnego keya? :| jesli tak to serdecznie zaprazam na PMa, z gory dziekuje Edytowane 22 Lutego 2007 przez alcen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 No cóż, ściągnałem stalkera, zainstalowałem działa. Moje przemyślenia. Na włączonych wszystkich [ciach!]łach 2 fpsy [; czyli niegrywalnie i nawet zmiana rozdzielczosci na 800x600 nie pomaga. Darowałem sobie. Na statycznym oswietleniu (static light - chyba gra się wtedy przełącza w tryb dx8.1) gra zasuwa 1280x1024 aax2 afx16 i wszystkie paski z advanced na maksa. Wszystko pięknie, tylko że graficznie jest na poziomie half life 2 (no, może gorzej bo w half life na takich ustawieniach gram z bump mappingiem - ale to już jest szczegół efektów). Podobają mi się textury w stalkerze, przypominają mi się czasy unreal 1 kiedy to texturka się odpowiednio skalowała jak się podchodziło do sciany, aczkolwiek w stalkerze to jeszcze nie to (swoją drogą ciekawe dlaczego zrezygnowali z tej technologii, była naprawdę zaskakująca), ale nie jest źle. Na podstawie MP mogę tylko ocenić stronę wizualną stalkera i bez tych wszystkich efektów na najnowsze karty graficzne, przedstawia się normalnie, bez zbędnych achów i ochów. Na pochwałę zasługują zmienne warunki atmosferyczne, bardzo fajne oswietlenie terenu podczas błyskawic i płynność działania w trybie dx8.1. Na wielki minus zasługuje dźwięk kobiety zapowiadającej start mapy...o_O to tak psuje klimat tego zniszczonego skażeniem terenu że porażka. Ten głos to może by pasował do gry TRON 2.0 ale nie do postnuklearnego stalkera, nawet jezeli jest to tylko multiplayer. Czekam na pełną wersję, mam nadzieję, że fabułą będzie nadrabiać braki (braki wersji dx8.1 ;) ), no chyba, że uda mi się skołowac radka x1950pro...wtedy może coś z tego będzie. Do zobaczenia na serwerach. Jeśli chodzi o artefakty (kwadraty w czasie deszczu u sidebana) też tak miałem kiedy w trakcie grania bawiłem się opcjami graficznymi, wyłączenie i włączenie ponownie gry pomogło. Na jakim serwerze najczęściej was można dziatki spotkać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7600gs Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Odpaliłem sobie betke - wszystko na domyślnych ustawieniach - wygląda obiecująco. Łazi w sumie przyzwoicie - co chwile się pałzuje nie wiedzieć czemu - jak nacisne pause leci dalej :blink: Sposób chodzenia bohatera on mógłby tak chodzić ale w jakimś mocnym pancerzu ograniczającym ruchy a nie na defoult :? Nie byłem w stanie stwierdzić czy to dx8 czy 9 - może mnie ktoś oświecić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Panowie ja na 8800 mogę pograć tylko na static light jak przestawię na wyższy tryb to widzę tylko niebo reszta szara. Da się to jakoś poprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Mówisz o Radeonie 8800 czy o GF 8800? Jesli o radeonie to trzeba kupić nową kartę z dx9 ;) Jeśli o GF to może sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...