Skocz do zawartości
LCC

S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl / Clear Sky / Call of Pripyat / Heart of Chornobyl - Temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę że trzeba było próbować zanim ściągałem 3 godziny betke... :/

Jeśli ktoś nie ma ochoty dziś grać to niech rzuci keya na priv. Potestuje sobie godzinke i wywalam bo i tak nie mam czasu grać w to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cuz , klasykiem w takiej postaci S.T.A.L.K.E.R. MP nie zostanie.

- w trybie Team az prosi sie o jakis cel lub cele na mapie , zeby wymusic szczatkowa gre zespolowa, a tak mamy radosne fragowanie, tyle ze polowa ludzi na mapie nie strzela do ciebie.

- tryb Artefact sprowadza sie do kampienia przy "respie:" przeciwnika, gora 2 osoby graj normalnie.

Po za tym odnioslem wrazenie ze mapa w becie jest za mala ( pomniejszona w stosunku do pozostalych 2 trybow rozgrywki).

Tak chwalony klimat i lokacje to raczej nie domena MP(oczywiscie dobre mapy sa porzadane), tu liczy sie rozgrywka a ta jest srednia. Klueja tez bronie odwzorowane przez rysownika karykatur( brak im jakichkolwiek poprawnych prporcji).

Wiem ze SP, bedzie lepszy. Oprocz klimatu, magicznych slow :Czarnobyl, Perypec, dojda jeszcze zadania, eksploracja terenu i.t.p. motywy z RPG ale obawiam sie , ze system walki bedzie taki sam jak w MP czyli cos ala Gothic 3 :sad: .

Edytowane przez KaszaWspraju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Działa przyczynom było wymuszone w sterownikach aa i af

Dodam ze pod vistą lepiej fika niż pod xp w 1280 i max ustawienia z gry niżej 80 fps nie widziałem

Ciekawa wiadomość :) Podaj jaki masz PC .

grałem

Nie bądź nieśmiały.

Ja wpisuje cd key, nic mi nie pokazuje, czyli chyba wszystko ok.

Wybieram serwer (internet) przez chwile ładuje,

potem wywala mnie do głównej strony.

I tak cały czas

Nie wiecie co mam zrobić ?

Widze że śmietanka purepc zaczyna nas odwiedzać, zapraszamy w nasze skromne progi :lol2:

Jeśli masz starszą bete, ściagnij nową i skołuj klucz. Jeśli masz tą najnowszą czyli:

Filename: stk-mp-setup_new.exe

Author: THQ

Size: 445.5 MB

Created: 1/31/2007

Updated: 2/20/2007

Może łaczysz sie z serwerami które ktoś stawia na net, wybierz filtracje tylko na publiczen serwery, ja też z niektórymi sie nie łącze, dopiero po wpisniu IP i portu łączy. Poprubuj tak z 5 serwerów, stalker.pro.net - ten jest good pamiętam. Sprawdz jeśli masz XP SP2 czy stalker został odblokowany. Mnie łączy z serwerami 1-3 min, tak mi sie wydaje. Aha wyłaczaj hamachi, gdy łączysz sie online.

A co do fileplanet to chyba skończył sie dzień dziecka, ja wczoraj dostałem klucz od THQ od jakiejś babki i dziś jeden za wysłanie im cfg, ktory wcześniej stworzyliś,my z RaFFem B-) ale klucze już rozdałem wiec nie pytajcie.

Dołączona grafika

Ktoś poznaje kogoś tutaj ? :P

Edytowane przez FanEk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o jesli creditsy juz zupdateowane to prosze ogarnac jedna z ostatnich 'planszy' CD Projekt localisation centre testers :)

5 pozycja bodaj , dziekuje ;)

Edytowane przez gib

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwa dni temu dostałem tego gratisowego cd-keya na fileplanet, wcześniej jeszcze wysłałem trzy maile do thq z różnych skrzynek zgłaszając się na beta testy .... i co? ;) przed chwilą dostałem następne dwa klucze :P Hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja postawie serwer, ale dopiero o 20:00

83.142.125.199:5445

aby sie polaczyc wybieramy zakladke Client, klikamy Direct IP i wpisujemy IP podane wyzej :) hasla brak

opcjonalnie TS:

88.198.106.106:8767

jak bylo by wiecej chetnych to bysmy mogli pograc zespolowo, a nie takie ffa jak to ma miejsce zwykle na publikach :)

btw. serwera nie bedzie widac wsrode innych serwerow, w konsoli wyskakuje mi error, ze nie moze go dodac z powodu zablokowanego portu 53719, ale co tak naprawde jest zle to nie wiem, bo port ten mam odblokowany...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problema, nie mogę wybrać w Render nic innego poza Static Lighting, jak włączyć tą wypasioną grafikę? Nie wierzę, żeby Radeon 9800Pro nie umożliwiał włączenia Full Dynamic Lighting, skoro posiadający te same technologie X800 pozwala :/

Dołączona grafika

Macie na to jakąś radę? Choćby chodziło z prędkością 1fps, chciałbym to zobaczyć :(

Z góry dzięki za wszelką pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

serwer byl... polaczyly sie 3 osoby, reszta mowila ze invalid host, ale dzis cos ping z [gluteus maximus] kolo 150-200 wiec gra mija sie z celem :( wczoraj ping nie przekraczal 50, dzisiaj masakra...

sprawdzie to IP 84.10.3.245:5445

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi