apo5 Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Od wczorajszego wieczora cos sie na file planet zwaliło, albo juz się skonczyło rozdawanie cd keyów. Przykro mi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Widzę że trzeba było próbować zanim ściągałem 3 godziny betke... :/ Jeśli ktoś nie ma ochoty dziś grać to niech rzuci keya na priv. Potestuje sobie godzinke i wywalam bo i tak nie mam czasu grać w to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) Cuz , klasykiem w takiej postaci S.T.A.L.K.E.R. MP nie zostanie. - w trybie Team az prosi sie o jakis cel lub cele na mapie , zeby wymusic szczatkowa gre zespolowa, a tak mamy radosne fragowanie, tyle ze polowa ludzi na mapie nie strzela do ciebie. - tryb Artefact sprowadza sie do kampienia przy "respie:" przeciwnika, gora 2 osoby graj normalnie. Po za tym odnioslem wrazenie ze mapa w becie jest za mala ( pomniejszona w stosunku do pozostalych 2 trybow rozgrywki). Tak chwalony klimat i lokacje to raczej nie domena MP(oczywiscie dobre mapy sa porzadane), tu liczy sie rozgrywka a ta jest srednia. Klueja tez bronie odwzorowane przez rysownika karykatur( brak im jakichkolwiek poprawnych prporcji). Wiem ze SP, bedzie lepszy. Oprocz klimatu, magicznych slow :Czarnobyl, Perypec, dojda jeszcze zadania, eksploracja terenu i.t.p. motywy z RPG ale obawiam sie , ze system walki bedzie taki sam jak w MP czyli cos ala Gothic 3 :sad: . Edytowane 22 Lutego 2007 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Nie mówiąc o tym, że wszystkie bronie są odwrócone tzn prawa strona robi za lewą i na odwrót i łuski lecą nam w twarz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) Działa przyczynom było wymuszone w sterownikach aa i af Dodam ze pod vistą lepiej fika niż pod xp w 1280 i max ustawienia z gry niżej 80 fps nie widziałem Ciekawa wiadomość :) Podaj jaki masz PC . grałemNie bądź nieśmiały. Ja wpisuje cd key, nic mi nie pokazuje, czyli chyba wszystko ok. Wybieram serwer (internet) przez chwile ładuje, potem wywala mnie do głównej strony. I tak cały czas Nie wiecie co mam zrobić ? Widze że śmietanka purepc zaczyna nas odwiedzać, zapraszamy w nasze skromne progi :lol2: Jeśli masz starszą bete, ściagnij nową i skołuj klucz. Jeśli masz tą najnowszą czyli: Filename: stk-mp-setup_new.exe Author: THQ Size: 445.5 MB Created: 1/31/2007 Updated: 2/20/2007 Może łaczysz sie z serwerami które ktoś stawia na net, wybierz filtracje tylko na publiczen serwery, ja też z niektórymi sie nie łącze, dopiero po wpisniu IP i portu łączy. Poprubuj tak z 5 serwerów, stalker.pro.net - ten jest good pamiętam. Sprawdz jeśli masz XP SP2 czy stalker został odblokowany. Mnie łączy z serwerami 1-3 min, tak mi sie wydaje. Aha wyłaczaj hamachi, gdy łączysz sie online. A co do fileplanet to chyba skończył sie dzień dziecka, ja wczoraj dostałem klucz od THQ od jakiejś babki i dziś jeden za wysłanie im cfg, ktory wcześniej stworzyliś,my z RaFFem B-) ale klucze już rozdałem wiec nie pytajcie. Ktoś poznaje kogoś tutaj ? :P Edytowane 22 Lutego 2007 przez FanEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) o jesli creditsy juz zupdateowane to prosze ogarnac jedna z ostatnich 'planszy' CD Projekt localisation centre testers :) 5 pozycja bodaj , dziekuje ;) Edytowane 22 Lutego 2007 przez gib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Ktoś poznaje kogoś tutaj ?Ja kojarzę Abe'a i Pixel'a... Też się bawili w wyciśnięcie z X-Raya 7 potów i robili własny konfig. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 LPKorn :). Dawał dużo screenów przed premierą, bodajże prowadzi ten portal z nimi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Dali by jakies 88gtx a nie takie cos. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 To co panowie, pykniemy cos? Zalozy ktos czy wchodzimy na jakis serwer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Powiedzcie mi jak się zakłada to postawie serwa... bo ja stawiam i go nie widać w necie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Tylko niech ktoś z konkretnym uploadem to postawi ;] bo męczenie się na lagach nie jest fajne ;]. Ja szału na swoim nie zrobię niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Dwa dni temu dostałem tego gratisowego cd-keya na fileplanet, wcześniej jeszcze wysłałem trzy maile do thq z różnych skrzynek zgłaszając się na beta testy .... i co? ;) przed chwilą dostałem następne dwa klucze :P Hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 ja postawie serwer, ale dopiero o 20:00 83.142.125.199:5445 aby sie polaczyc wybieramy zakladke Client, klikamy Direct IP i wpisujemy IP podane wyzej :) hasla brak opcjonalnie TS: 88.198.106.106:8767 jak bylo by wiecej chetnych to bysmy mogli pograc zespolowo, a nie takie ffa jak to ma miejsce zwykle na publikach :) btw. serwera nie bedzie widac wsrode innych serwerow, w konsoli wyskakuje mi error, ze nie moze go dodac z powodu zablokowanego portu 53719, ale co tak naprawde jest zle to nie wiem, bo port ten mam odblokowany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 A masz publiczne IP czy jesteś w jakiejś sieci bądź za routerem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 jestem w sieci, ale mam zewn IP, wczoraj gralismy z qqrydza i tripstem i nie bylo problemu jak juz wyczailem jak zrobic serwer i odkrylem jaki port:) mam 2,5/1mbit wiec nie powinno byc lagow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) No to stawiaj bo panienki się niecierpliwią ;) TU POSTAWIŁEM CZATA, zeby było łatwiej się komunikować: http://www.polchat.pl/chat/?room=PurePC_St...mp;x=30&y=8 Edytowane 22 Lutego 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Przed chwilą sprawdzałem i jeszcze serva nie było :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Mam problema, nie mogę wybrać w Render nic innego poza Static Lighting, jak włączyć tą wypasioną grafikę? Nie wierzę, żeby Radeon 9800Pro nie umożliwiał włączenia Full Dynamic Lighting, skoro posiadający te same technologie X800 pozwala :/ Macie na to jakąś radę? Choćby chodziło z prędkością 1fps, chciałbym to zobaczyć :( Z góry dzięki za wszelką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodpog Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 To JA się też spytam. :razz: Czy mój RADEK 9800SE może wyświetlić w tej grze cienie ? Bo jakoś ich nie widze. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 przed chwilą dostałem następne dwa kluczeZapodal bys na PW jednego bo need :D bo sei zarejestrowalem ale juz klucza nie dostalem <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 No dajesz ten serwer bo już jest po 20, no chyba, że na Hawajach jesteś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 No i server szlak trafił a ludziska czekają , czekają :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Powerslave, jak coś mówisz to działaj a nie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Server był ale coś pingi spore były. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 serwer byl... polaczyly sie 3 osoby, reszta mowila ze invalid host, ale dzis cos ping z [gluteus maximus] kolo 150-200 wiec gra mija sie z celem :( wczoraj ping nie przekraczal 50, dzisiaj masakra... sprawdzie to IP 84.10.3.245:5445 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Teraz są godziny szczytu w necie ,chyba może sie mylę spróbujmy okolo 23 00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 a gdzie się umawialiście? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 Godziny "szczytu" czy są czy nie, nie mają z tym związku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) Wchodzcie tu - 82.33.69.210, port def Edytowane 22 Lutego 2007 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...