FanEk Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) na radeonie 9550 ciezko pograc w ta gre, w wymaganiach podaja 9600 minimum, wiec masz szczescie ze sie uruchamia wogle. Czy ktoś ma jakiś patent na sprzedaż broni? oprócz tego sklepikarza na poczatku. Dużo macie questów filed ? ja już chyba 4. Fizyka jest w szkole. Ja widziałem tylko turlajace sie beczki gdy do nich strzelałem, rotacje postaci przy spadku z dużych wysokości, przesuwanie skrzynek, rozrzucanie przedmiotów, efekt spustoszenia powstały na skutek granatu. Edytowane 19 Marca 2007 przez FanEk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Jak to ten sam chip jest. Więc musi chodzić ;). Dobra, instaluję gierkę i zabieram się za granie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 trzeba przyznać, że gierka jest dosyć (bardzo?) trudna, nawet na poziomie "Stalker" ... głownie dzieje się to dlatego, że sily wrogów są zwykle o wiele, wiele większe, a także dlatego, ze bronie są dosyć mało celne i nie za wiele do nich jest naboi ;] pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) Trudno to bylo na początku , dodam że po zebraniu kilku artefaktów moje siły życiowe wzrosły o 100% ! ! czyżby błąd siakiś albo cuś spróbujcie zebrać artefakty jak na tym screenie Trzeba przyznać że trupy kładą się przyzwoicie Dodć należy że np. w podziemiach to przeciwnicy wprost ze ścian wychodzą :) ot takie niedorobienie Edytowane 19 Marca 2007 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 A mnie denerwuję że postać się nie męczy podczas biegania.Już nie wspomnę że biega szybciej od samochodu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 ja doszedłem na 2 gi obszar to złomowisko, tam to jest masakra z każdej strony wala do nas a ja seria 300 naboi i może 2ch zabiłem a oni z 500metrow 3 strzały i ide do piachu a gram teraz na najłatwiejszym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) Dobra, ustawiłem all max 1024/768 i lipa panowie, lipa ;). Trzeba pokombinować. Grafa swoją drogą wcale taka el0 nie jest. Fajne są dialogi, z tym rosyjskim akcentem :D. BTW suwak aa i nic nie daje. Co jest, aa nie ma, czy jak? :| Edytowane 19 Marca 2007 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) Rav85 Oj było było tam trudno , Ja poczekałem pare minut schowany w busie aż zaprzyjaźnieni Stalkerzy wytlukli ile dali rady wytluc , potem zaczołem podchodzić do wroga na mały dystans i z dwuruki ich ciachałem , nonstop quicksace F6 tak było trudno , teraz z artefaktami podnoszącymi życie idzie znacznie łatwiej . Cieszy po raz pierwszy wykożystany w takiej postaci ParalaxMapping , Edytowane 19 Marca 2007 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmzeJ Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) Mario2k jakie masz ustawienia na pace bo podobną grafę mamy? Myślę że u mnie też na medium będzie śmigać. Czekam na kuriera =). Wymuszałeś AA na sterach czy normalnie ci działa ? Edytowane 19 Marca 2007 przez EmzeJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payti Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) Może rozpakować pliki gamedata.dbX jak jest w dostępnych betach ... Może to troszkę przyśpieszy słabsze kompy ... Pozdrawiam, Edytowane 19 Marca 2007 przez Payti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 moze ktos mi powiedziec co oznacza ta cyfra na dole mapy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) Przy zlomowisku jest PELNO artow.. udalo mi sie znalezc +400% i +200% do HP :) Swoja droga Controller to fajny przeciwnik :) czego o Bloodsucker'ze powiedziec nie moge ;P Ta cyfra to ilosc 'obcych' PDA z ktorymi Twoj PDA byl w stanie nawiazac polaczenie (tylko zywych ludzi). Gadal o tym handlarz na poczatku gry. Edytowane 19 Marca 2007 przez Trawienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) ... a ja mam blachy problem - nie widze celownika w broni pomimo ze jest zaznaczony w opcjach :/ Dopiero zaczalem grac, bron zebralem od jakiegos trupa .... update: juz wsio okej ;] Edytowane 19 Marca 2007 przez Luc4s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Ok, czy ktoś grał, kto ma panoramę? Czy jest grywalne, wszystko na full w rozdzielczości 1680 na 1050? Jestem ciekaw czy mocno zawiodę się płynnością. Co prawda czekam na X1950 pro i 2gb ramu, lecz z tego co słysze to nieciekawie jest. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 może ktoś będzie bardziej rozgarnięty i bedzie wiedzial , gdzie sie odblokowują dodatkowe materiały?? po zastosowaniu tej instrukcji Release Notes: 1. Got to your main install directory 2. Run file called setup-bp.exe 3. Choose your install language 4. Enter these BONUS UNLOCKER CODES: pseudodog = Unlock code #1 snork = Unlock code #2 5. Press NEXT button and you got the BONUS content unlocked w menu gry nic nie doszlo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 system obrażeń w grze zabija całą przyjemność z gry.przynajmniej mi. i jak powiedziałem wcześniej AA nie działa z DX9,czyli Dynamic objects i Full Lights. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Ktoś już o to pytał, tyle, że te kody się wpisywało podczas instalacji. Nigdzie nie mogę ich znaleźć jak na razie. pseudodog = Unlock code #1 snork = Unlock code #2 ciekawe, czy to gracz dostaje te stworki jako pomoc, czy jak. Niezły motyw mieć pieska do usług ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) Może rozpakować pliki gamedata.dbX jak jest w dostępnych betach ... Może to troszkę przyśpieszy słabsze kompy ... Pozdrawiam, A jak to zrobić ?? Zobaczcie ten film, aż chce się grać... http://youtube.com/watch?v=GMUO0kZEHP4 i o dziwo są tam momenty ze kierujemy pojazdami :) Edytowane 19 Marca 2007 przez piotrjancy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Mam taki problem, nieraz jak gram, po załadowaniu savea, czy po zmianie ustaiwen graficznych, zaczynaja łamać sie textury, po kolejnym lodingu znikają, nie ma zasady. 2544825[/snapback] pseudodog = Unlock code #1 snork = Unlock code #2 Skąd to wiesz ? Uspałem kontrolera 3 granatami :P Kilka screenów: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 czy mi się wydaje czy system odpowiedzialny za obrażenia i strzelanie jest skopany ?? ogólnie to stalker jakoś nie zachwyca jak kilka lat temu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 undb | Autor: ? Tool um die gamedata.db0, db1 etc zu entpacken Anwendungs Beispiel: undb.exe gamedata.db0 in die Kommandozeile eingeben. lecz cos nie działa, klikam 2x i nic http://www.rapidshare.ru/175588 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 6h za mną i nadal rewelacja, kilka informacji: Jezeli wkurzacie się, iż musicie latać do handlarza z kazdym artefaktem by go sprzedać to marnujecie czas ;). Na każdym poziomie spotkacie stalkeró z frakcji (?) looner, z którymi na luzie handlujecie. 2 bugi: -czasami ragdoll śmiesznie wychodzi :D - raz byłem w bazie wojskowej na dachu- 6 zołnierzy wymierzyło w kierunku dachu i w takiej pozie zostali dopóki ich nei zabiłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 system obrażeń jest skopany na maksa. tak samo jak bieganie,które jest za szybkie i nienaturalne i wogóle nie męczy bohatera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 nie męczy? przecież masz pasek na dole prawda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Ma ktoś z was sejva na poziomie najłatwiejszym zaraz na początku 2 levelu lub coś w pobliżu ?? jak co to by mógł wysłać na philips.piotr@gmail.com, z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Ta gra jest ewidentnie niedokończona ,niedopracowana ,tylko pozostaje czekać na pacze poprawiające bugi RALF11 Nazbieraj różnego rodzaju staffu to po przebiegnięciu 10m będziesz zmęczony :/ tak po 50kg w plecaku gość opada z sił ,ale to chyba normalne . Dobijają te postaci wychodzące / pojawiające się znikąd :/ wybiłem wszystkich w obozie , nawet jeszcze z niego nie wyszedłem tylko przeszedłem pare kroków i sie odwóciłem i już jest pełny wrogów , ciekaw jestem ile razy tak będą się pojawiać ??? może ktoś sprawdził Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Pół biedy jak by te bronie miały jakąś celność a tu pakujesz cały magazynek (seriami) w kolesia a on ani drgnie, za to przeciwnik za 1 razem trafia i to ze znacznej odległości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Bo ma aim bota :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) żal żal żal ... :-| tym systemem uszkodzeń tak s[ciach!]** tą grę, że głowa mała, zastanawiam się czy osoba za niego odpowiedzialna ma wszystko równo pod sufitem od 30 minut męczę się z jakimiś 10 pajacami tylko dlatego, że nie ma sposobu aby skutecznie ich eliminować, co chwila load save load save skakam po dachach, kombinuje, strzelam seriami, pojedynczymi strzałami, celuje w łeb z 1m - nic, zero jak słyszę, że w grze są headshoty to mnie ciary przechodzą, headshoty to może są, ale tylko wtedy gdy nie celuje w głowę odechciewa mi się po prostu grać, tak tragicznego systemu obrażeń w życiu nie widziałem, ta gra powinna się uczyć od Soldier of Fortune który wyszedł z 10 lat temu :mur: i jeszcze na dodatek te "efektownie" upadające ofiary LOL :lol: Edytowane 19 Marca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) Święte słowa, niech cholera coś z tym zrobią jak się zrobić da bo przez to gra duzooooo traci. Edytowane 19 Marca 2007 przez piotrjancy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...