Gość Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 chcialbym sobie zrobic zrobic pilota do swiatla w mojim pokoju nigdy niechce mi sie wstawac od kompa zeby je zgasic gdy ktos wlezie sprawdzic co robie. wystarczy zeby mial funkcje on i off Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 ja tam mam jakis dziadowy sciemniacz swiatla i pilotem od tv (sony stary szmelc) sobie reguluje przez trzymanie dlugo jednego przycisku :) az uslysze "pik" potem trzymajac dlugo zmieniam natezenie swiatla wciskajac raz wylaczam i wlaczam swiatlo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Mozesz kupic zestaw do montazu lub gotowy przelacznik z pilotem. Zestaw w WuWua na Wolumenie a przelacznik swiatla z pilotem w wielu sklepach elektrycznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...