rooland Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Mam płyte MSI K7N2 i procka AMD 2500. I chce sobie jego podkrecić na 3200+...spoko w biosie ustawiam FSB200, pamieci synchronicznie...restartuje i idzie wchodzi do XP... pojawia sie napisz "Zapraszamy", ładuje sie Win i nagle wyskakuje Niebieski Ekran i jest tam napisane że , zmienic karte grafiki, sprawdzić bios...ble,ble,ble...i na koniec że zgrywa pamiec fizyczna i sie resetuje:-( i tak w kólko dopuki nie zmienie znow na FSB166... NIe wiem czemu nie moge tego zmienic... innym sie udalo i nie mieli z tym problemow, wiec prosze o rade...Dzieki Komp:Msi K7N2, 2*256 3200 TwinMOs, GF3 Ti 240/520 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
999zeus999 Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 A podniosles napiecie V-core. Mi smiga na 3200+ ale na napiciu 1.750V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 vcore w gore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 na forum jest tyle tematow o podkrecaniu bartonow i innych prockow, czy tak trudno zajzec do ktoregos?? na forum niegdy nie bedzie pozadku przez wlasnie takich userow :x :x a co do tematu to podnies vcore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 wszyscy mysla ze podkrecenie procka to magistrala w gore i ma chodzic ... jednak nikt potem nie mysli o napieciu, chlodzeniu czy przetestowaniu czy stabilny ... lepiej walic z glupimi pytaniami na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...