menuna Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Mam do sprzedania komputer, nie taki z niego staruszek, ale nie wiem ile moze byc teraz wart. Interesuje mnie tylko wnetrze, poniewaz reszta jest nowa i nie mam zamiaru sie z nia rozstawac:-) Ale do rzeczy, mam to: P3 750@866, Asus CUSL2-C, 512 DIMM 133Mhz chyba kingstome, ale pewien nie jestem. Prosze powiedzcie ile moge zarzadac za takie cuś?? Dziekuje, bo ja sie teraz zupelnie zagubilem w wartosciach sprzetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred216 Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 www.allegro.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 http://www.aukcje24.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...