j.h.hudy Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 jezeli macie tą plyte to dotknijcie jej kondensatory!! jak zapewne zauwazyliscie to jej mosfety sa 2 krotnie mniejsze niz te na innych plytach, a przez to bardzo sie grzeja!! a zgodnie z prawem fizyki przezto ze mosfety sa gorace to nagrzewaja stojace obok kondensatory!!! zauwazylem to jak mialem podkreconego proca do 2ghz, wtedy kondensatory byly bardzo ale to bardzo cieple a mosfety parzyly tak ze palca nie mozna bylo utrzymac, a wiecie ze kondesatory po 0.5 roku pracy w takich warunkach po prostu nie nadaja sie do pracy!! jak ustawilem taktowanie fabryczne to kondensatory sa lakko cieplawe a mosfety tak samo :D wiec jak masz ta plyte z podkreconym procem to albo zaloz radiator na mosfety albo zrezygnuj z podkrecania i wsadzania w ta plyte najnowszych procow!! bo po 5 miesiacach beda posty typu: kendzily mi wylaly, moj komp jest niestabilny itp. ja niestety mam jeszcze 22 miesiace gwary na ta plyte wiec nic nie zrobie (zadnych przyklejanek radiatorow itp.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 j.h.hudy, zmodyfikuj tytuł wątku. Jeżeli ktoś będzie szukał czegoś o kondensatorach na tej płycie, to do wątku o tytule "asrock k7vt4-4x i gorace kendzily!!" na pewno nie trafi, a jedyny raz, kiedy użyłeś słowa "kondensator", zrobiłeś to z błędem ("kondesator"). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 a niektórzy wymyślają na ECS'y wychwalając przy tym asrocka jako coś lepszego. to ten sam rynek, też mam dość małe mosfety ale wszystko tylko ciepławe lekko (8.5*200 1.65V). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 a niektórzy wymyślają na ECS'y wychwalając przy tym asrocka jako coś lepszego. to ten sam rynek, też mam dość małe mosfety ale wszystko tylko ciepławe lekko (8.5*200 1.65V). ciekawe kogo masz na myśli... :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 dziwne bardzi dziwne.. ja mam tą płytke i na 2300MHZ kondensatory nawet nie sa ciepłe a mosfery leciutko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...