Mareczek Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 http://www.gamers.istore.pl Steelpad 4D - dobry nowy pad, plastikowy, standardowe wymiary Steelpad 4S - lepszy ;p, aluminiowy ale znacznie drozszy Ricochet - tego w rękach nie miałem ICEMAT - b.maly i latwo zniszczyc bo ze szkła jest mtw pad - tego w rękach nie miałem do steepadów i ICEMAT'a trzeba kupowac dodatkowo "PadSurfers" a do reszty "Mouseskates" i zmieniac jakos co dwa tygodnie. Allsop - szmatka mała DKT PAD - szmatka duża Iceman wcale nie tak łatwo zniszczyć. To hartowane szkło, więc jest naprawdę mocny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Ja mam taką wypełnioną w srodku wodą i jest znacznie lepsza od takich zwykłych.I przy okazji masz chlodzenie wodne podkladki i mychy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Ja od dwóch lat jade bez podkładki :) Ale zamierzam jakąś kupić ( ale pewnie na zamiarach się skończy ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ydobon Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Pare testow podkladek do ogladniecia na ---> www.gruntville.com Ja sobie jade na szmaciaku za 10/15 zl a na niej Logitech z jedna kulka :P ale chetnie bym sie skusil na takie combo Icemat i InteliMouse 3.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Z matrix'a :D Mała i fajna :D ___________ Padł serv www jak zadziała dam fotke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 verbatim z foto boeinga :P 10zł i działa już tak długo jak około 5 podkladek niefirmowych foto ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
querke Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Poszukuje idealnej podkladki juz 2 dzien... i pozyczylem od kumpla podkladeczke WCG z roku 2001 .. kurde to jest cudo .. nie wymagam od podkladki jakis specjalnych umiejetnosci.. nP: nie musi byc wypelniona woda... ale ta ma to cos.. ( trzyma sie biurka i ten napis ) a moze ma ktos na handel taka wlasnie podkladeczke, albo wie gdzie takie cudo dostac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Poszukuje idealnej podkladki juz 2 dzien... ale ta ma to cos.. ( trzyma sie biurka i ten napis ) a moze ma ktos na handel taka wlasnie podkladeczke, albo wie gdzie takie cudo dostac... to poszukaj Tinlex'a bez "cycka" (poduszki pod ndgarstek) one sa z gumy - pokryte od wierzchu materialem a od dolu ta guma jest gladziutka - jak polozysz na biurku to sie przykleja (przysysa) i nie ma bata zeby sie przesuwala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 A ja mam juz biurko juz wytarte od myszy, zero pada :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Ja tam uzywam zwyklego szmaciaka za 6 zł. Jak sie za bardzo wybrudzi to jedno pranko a potem do kosza wiec co jakies 2 -3 miechy musze nowa kupowac. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 ja tam mam jakas z IKEA starsza przyniosla jakis czas temu i odziwo jest fajna nie slizga sie mycha fajnie po niej jezdzi nie rwei sie poki co :P jest oK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 a moją podkładką jest moje biurko bo mam optyczną a na gładkiej i wylakierowanej powierchni drewnianej chodzi mysz idealnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 a ja podkładki nie używam ;] powód: nie mam na nią miejsca na biurku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Jak dla mnie zwykla szmacianka Fellowes w zupelnosci wystarcza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 a ja podkładki nie używam ;] powód: nie mam na nią miejsca na biurku :D Bo podkladke kladzie sie pod myszaka, a nie nad :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 aRoo"] a ja podkładki nie używam ;] powód: nie mam na nią miejsca na biurku :D Bo podkladke kladzie sie pod myszaka, a nie nad :D :wink: :!: :!: :!: 8O SERIO 8O :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 One adn Only EverGlide GIGANTA !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...