Macho Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Mam płyte główna ABIT BX-133 RADI i mam mały problem :roll: tzn.nie wiem czy nie kupic Celerona Tualatin 1,2Ghz i wylamac te nóznki tak jak jest na strone www.overclockers.pl/tualatin_mod.php czy ktos juz ma cos takiego i czy działa.Mam najnowszy BIOS a max mnoznik jaki zorpoznaje to 12,5...... i nie wiem co mam robic :? W tej chwili mam PIII 733 Prosze i pomoc :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padlina Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Moj bx133 padl zanim znalazlem ten artykul. Tualatin bez wyrywania nozek na pewno nie dziala, sprawdzalem. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Cytat Mam płyte główna ABIT BX-133 RADI i mam mały problem :roll: tzn.nie wiem czy nie kupic Celerona Tualatin 1,2Ghz i wylamac te nóznki tak jak jest na strone www.overclockers.pl/tualatin_mod.php czy ktos juz ma cos takiego i czy działa.Mam najnowszy BIOS a max mnoznik jaki zorpoznaje to 12,5...... i nie wiem co mam robic :? W tej chwili mam PIII 733 Prosze i pomoc :cry: Jezeli chcesz to mozesz jeszcze kupic przelotke i wsadzic do niego tego Tualatina. Tylko cena tej przelotki to 120 pln :( Ale ktos na forum powiedzial, ze wie jak to sie robi ze zwyklej przelotki FCPGA i ze juz to robil kiedys i wyszlo mu. Nie ma co wywalac nozek, bo jeszcze sie przydazy ze kupisz S370 i bedzie problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2002 muszę dopisac do tego artykułu kurde, ze czasem ponoć wystarczy zamalować lakierem do paznokci piny oznaczone na czerwono, czasem podobnio działa ale nie musi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...