Wosiu Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Mam problem z kartą muzyczną zintegrowaną (via8233) na płycie głównej K7VTA3. Nie chce mi chodzić dzwięk pod Linux"em. mam ją zainstalowaną ale nie chodzi. Jeśli miał ktoś taki problem jak ja i uporał się z nim to please o kontakt :) Linux to slackware 8.1 :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 uzyj ALSA i powinno zadziałać / ale jak pamiętam to do tego ac97 są pod linuxa stery / u mnie rh spokojowo zaskoczył bez niczego jak kiedyś się bawiłe mzintegrowanym pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 popatrz tu: http://groups.google.com.pl/groups?q=pl.co...&oe=UTF-8&hl=pl moze cos sie dowiesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...