simonis Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Wiem, wiem to nie to forum ale prosze o pomoc bo sprawa jest pilna-musze kupic wentyl na proca jak najszybciej i natknalem sie w CHIP'ie na reklame firmy PC HARDWARE24, wszedlem na stronke http://www.pc-hardware24.com/ no i szok - raj komputerowego zboczenca- nisamowity wybor zabawek I JAKIE CUDNE WENTYLKI :oops: (podniecilem sie) no i chcialby pare z nich sobie zamowic, ale troche sie boje bo sklep "swiezy" - otwarty 18.12.2003. Cos mi tu "smierdzi", no i te wszystkie zdjecia z naglowkami www.Hardware Rogge.de. A adres to chyba prywatne mieszkanie - Polaniecka 7b/8.Niechcialbym dostac w paczce starej kasety :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 :P jakies podejzane to przedsiewziecie - np maja na fotkach jak byk PAPST - choc to moze tylko blad "marketingowcow" :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 :P jakies podejzane to przedsiewziecie - np maja na fotkach jak byk PAPST - choc to moze tylko blad "marketingowcow" :roll: no bląd jest nie tylko w PAPST ale tez w WENTYLATORA :) wiec moze nie był to celowy blad tylko lierowka ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Podejrzewam, że jest to "spolszczona" wersja jakiegoś zagranicznego sklepu (niemieckiego?). Stąd te literówki i siedziba w mieszkaniu. Pewnie stamtąd tylko wysyłają paczki na terenie Polski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Co powiecie na teksty typu "clicnij tutaj..." albo "ichbinleise edition" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Podejrzewam, że jest to "spolszczona" wersja jakiegoś zagranicznego sklepu (niemieckiego?). Stąd te literówki i siedziba w mieszkaniu. Pewnie stamtąd tylko wysyłają paczki na terenie Polski.Tez tak przypuszczam, odpowiedzieli na mojego maila zo wszystkie towary sa dostepne "od reki", kurcze moze zaryzykowac maja teraz w promocji sliczniutkie wentylki YS Tech za 19 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Kosmiczne jakies ceny :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Ten sklep to drogi jak cholera. Jeszcze droższy niż 4MAX. Wole na allegro coś znaleźć albo na www.bino.pl. Na BINO mają wszystko od Revolteca. Niestety sprzedaż w sklepie wstrzymana do 7 stycznia. Ale dla mnie to super sklep, od kilku miesięcy w nim kupuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 simonis, zmień tytuł wątku na konkretniejszy. "POMOCY!!!" nic nie mówi o treści posta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...