Sir_Yaro Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zasadniczo moje pytanie sprowadza sie do tego czy mozna odpalic wine (a raczej prg dzieki wine) bez trybu graficznego. Probowalem i mi nic nie wychodzi. W KDE wszystko dziala jednak ja potrzebuje aby to dzialalo zaraz po odpaleniu kompa ORAZ gdy nie korzystam z graficznego. Jesli nie da sie tego zrobic przy pomocy wine to czy da sie jakos inaczej? Jakis inny emulator (tak wiem wine to nie emulator :D) ktory pojdzie pod sama konsola?? Any suggestion? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Oj slabo szukamy, slabo ;-) http://www.winehq.com/site/docs/wine-faq/i...UN-ONLY-UNDER-X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 uwierzysz ze ja przegrzebalem pol europy ale na glownej stronie nie szukalem....? :? :? :oops: Mam nadzieje, ze to pomoze... po nowym roku jak dojde do siebie sprawdze..... Dzieki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...