ravenclaw Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Mam mały problem. No więc zrestartowałem system bo się zawiesił i ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m dziada i jedna z partycji jest pusta. Partycjia z filami a najzabawniejsze ze widać że dysk jest pełny tylko że jak dam na partycjię to nic. A pliki są odkryte. I co mam zrobić czy można to jakoś odzyskać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Mam mały problem. No więc zrestartowałem system bo się zawiesił i ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m dziada i jedna z partycji jest pusta. Partycjia z filami a najzabawniejsze ze widać że dysk jest pełny tylko że jak dam na partycjię to nic. A pliki są odkryte. I co mam zrobić czy można to jakoś odzyskać?a sprawdzales disc doctorem nortona..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Mam mały problem. No więc zrestartowałem system bo się zawiesił i ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m dziada i jedna z partycji jest pusta. Partycjia z filami a najzabawniejsze ze widać że dysk jest pełny tylko że jak dam na partycjię to nic. A pliki są odkryte. I co mam zrobić czy można to jakoś odzyskać? Partycja kompresowana? Odpal narazie scandisc lub NDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 wlacz fdiska:) mozeci wcielo partycje.sprobuj tam cos ustawic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Fdiskiem się nie baw bo jak zaczniesz to bedziesz musiał formatowac partycje.... a i tak tam nic nie ustawisz. Przeskanuj Nortonem Disc Doctor i scan disc (windowsowym) Albo zainstaluj Partition Magic i tam chyba mozna cos zdziałać. jeżeli to nei pomoze to zanieś dysk do kumpla i zobacz czy tam są te pliki. jeszcze jedna zecz mozna zrobic: Wejsc do dosa i skopiowac zawartosc dysku (D) do jakiegos folderu na dysku © :lol: może pomoże. A jeśli nie pomoze i Ci bardzo zależy to zanieś dysk do dobrego serwisu moze cos pomogą ale wątpie tam sie nie znają na takich zeczach :) Wiem bo dzwoniłem... szkoda gadac :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Ravenclaw: a w C: nie pojawil sie przypadkiem plik RIVER IN.FO ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Sprawdzałem scandisk stworzyl jakies pliki w ilosciu 500 zajmujace 8 GB:( A nic z nimi nie można zrobić. Po wyłączeniu komputera i włączeniu już pokazuje dysk pusty. A pzoatym próboawłem przez dosa i dos widzi go jako czysyty dysk. Z kumplem tez probowałem trudno. A pozatym NOrotona miałem na tamtej partycji instalke:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Zmień system na linuxa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Te pliki to wlasnie twoje dane czesc z nich (po zmiane nazw plikow) odtworzyl bys dalej (jesli mowa o filmach bo to latwo rozpoznac po naglowku pliku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...