krogoth111 Opublikowano 30 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2003 No więc myślałem że to wina spinki ale już wstadziłem all do obudowy. I średnio jak 2 razy na godzinę głośniki wydają taki głośny Pzyt tak zwane pierdnięcie. Dlaczego to się dzieje czy to jakaś wada ??? Bawiłem się z kablami ładnie ułożyłem i nic nie pomogło... ;-((( Zaczyba mnie to drażnić... Cisza cisza i nagle Pzzzyk!!! Przed nimi miałem Samsungi SMS5100 i takie dzwięki nie miały miejsca. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leThal Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 a czasami KOM nie lezy przy glosnikach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 :) poszukaj czy przypadkiem nie jest to wina zaklocen z sieci, jak np wylaczas swiatlo lub wlaczasz w innym pokoju, u mine np wlasnie tak jest.. i jakos mi to strasznie nieprzeszkadza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 9 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2004 Ja stawiam na lodówkę. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 niekoniecznie musi to byc lodowka.. u mnie np dzieje sie to przy on/off swiatla w przedpokoju i lazience (ale nie zawsze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...