L.Asten Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Mam mały problem, otóż nie mogę w Xp uaktywnić tylnych głośników(oba kanały) - po prostu grają jedynie frontowe. Aktualnie używam układu zintegrowanego z płytą(MSI KT3 Ultra), niemniej wcześniej miałem SB Live! Value i występował podobny problem :( Na win98 wszystko działało bez najmniejszych problemów. Zna ktoś rozwiązanie tego problemu? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Wybierz jakis efekt 3D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 U mnie pomoglo zainstalowanie łatki do SB live pod win xp. Bez niej raz dzialal tyl a raz nie, a teraz wszystko gro i bucy jak trzeba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...