Niemiec Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Siedze sobie sam na forum, nawet goscia zadnego nie ma i nudzi mi sie. Pierwszy raz jest tak, ze sam siedze na forum, zazwyczaj jeszcze ktos wytrzymywal z Miope :) na czele i kupa gosci w ogonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 godzina wczesna :) hehe ja siedzialem dzisiaj do 4 ma forum , wiecej juz nie wytrzymalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 pustka to bedzie jutro rano ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 fajny skin :) mozesz podeslac ? :D (j-k-l@wp.pl) co do takich "rekordow" to tez mam skrina jak kiedys jako pierwszy udalo mi sie kliknac w pajacyka o 00:00 :P - klikam tam odkad mam siec i zawsze o 12 w nocy chcialem byc pierwszy i rowno o polnocy chyba inni maja taka sama zabawe bo zazwyczaj srednio jestem 30-100 :) ale raz sie udalo ... klikacie tez w pajacyka ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 pustka to bedzie jutro rano ;P:arrow: pozyjemy, zobaczymy ;) [...] klikacie tez w pajacyka ?? :P tak, ale nie tak hardcorowo jak Ty. ja tam wole spokojnie, za dnia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Ja do 5 w nfsu grałem,:D :D Troche sie zasiedziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 jutro sie wszyscy beda "leczyc" hehe :) moze jakies sprawdzone sposoby ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 jutro sie wszyscy beda "leczyc" hehe :) moze jakies sprawdzone sposoby ? :)nie pic dzien wczesniej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 fajny skin :) mozesz podeslac ? :D (j-k-l@wp.pl) jest to skin tylko do opery. jak chcesz to powiedz jeszcze raz :) skina do windy szukam, ale nie moge znalezc :( nazywa sie on ToonXP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 to ze do opery to zauwazylem ;) pewnie ze dalej chce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 niemiec mi tez mozesz podeslac na kubasik@tenbit.pl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 dzieki :) tyle ze u mnie nie ma takiego fajnego efektu :? mam inny konfig w operze ;) zostane chyba przy swoim ;):D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 prosze :) niestety fotki nie chodza. znalazlem ToonXp dla windowsa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 konto na interii wiec moze przekroczyl sie transfer :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 :arrow: powtorka z rozrywki dzisiejszej nocy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 1. to nie to samo - niemiec byl sam a u ciebie jest 31 :D 2. po co pociales tak tego skrina ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 1. to nie to samo - niemiec byl sam a u ciebie jest 31 :D 2. po co pociales tak tego skrina ;) ? :arrow: ad.1 no tak, to nie to samo. jednak z zarejestrowanych bylem tylko ja ;) ad.2 pocielem, zeby mniej miejsca zajmowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seq-sonicr Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 ja tam nie inwestuje w operowe skiny wole jak malo zajmuje ten caly soft w ramkach. i sie dziwicie jak wiara tworzy nowe topici i sie pyta A to dlaczego Opera zajmuje mi ponad 50 mb w ramkach? :? :P PS. Lubie robic ze starego hardware cos porzadnie chodzacego, przydatnego jeszcze nakilka latek :D , no moze nie kilka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 mi tez opera zajmuje 30-50MB w ramie, ale co z tego jak chodzi bardzo fajnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...