XeNoN Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Ludzie jaka historia niekiepska, gość co pomógł temu małemu rządzi zresztą co tu dużo mówić przecztajcie i wyślijcie chłopakowi maila niech wie że Polska też o nim pamięta:D http://tinyurl.com/38xlw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Po angielsku, eee nie chce mi sie czytac, a po za tym malo czaje z angielskiego. Moze by to ktos przelozyl na polski? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Dawno nie słyszałem o takiej chojnosci :-( Koleś niekiepski !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Ciekawe ciekawe ale ja wolalbym PS2 ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 E no nieźle, kurna z tego opowiadania to można zrobić jakąs opowieść wigilijną czy cuś, ale w Polsce to ja wątpie, żeby taka chijność była możliwa :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 mega reklama prosto z Microszitu . ja bym tam wolał lekarstwo na chorobe a nie Xboxa :wink: po roku mu odetna neta i zabiorą konsolke ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Nie czytałem całego a to co czytałem zrozumiałem w 20% ;] Ale chyba wiem o co chodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 yeeeah, xbox twoim panaceum; niezle to wykminili; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 u mnie na neo strona się nie chce otworzyć... :? wiadomo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 mega reklama prosto z Microszitu . ja bym tam wolał lekarstwo na chorobe a nie Xboxa :wink: po roku mu odetna neta i zabiorą konsolke ;/sorry, ale gdybyś przeczytał ten topic dalej to dowiedziałbyś się, że sierra załatwił mu wizyty u jakiśtam specjalistów i dzieciak czuje się lepiej, więc nie mów głupot. Jesteś żałosny pisząc w ten sposób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonardo_diCaprio Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 mega reklama prosto z Microszitu . ja bym tam wolał lekarstwo na chorobe a nie Xboxa :wink: po roku mu odetna neta i zabiorą konsolke ;/sorry, ale gdybyś przeczytał ten topic dalej to dowiedziałbyś się, że sierra załatwił mu wizyty u jakiśtam specjalistów i dzieciak czuje się lepiej, więc nie mów głupot. Jesteś żałosny pisząc w ten sposób. niektorych charakteryzuje brak wspolczucia i zrozumienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 mega reklama prosto z Microszitu . ja bym tam wolał lekarstwo na chorobe a nie Xboxa :wink: po roku mu odetna neta i zabiorą konsolke ;/sorry, ale gdybyś przeczytał ten topic dalej to dowiedziałbyś się, że sierra załatwił mu wizyty u jakiśtam specjalistów i dzieciak czuje się lepiej, więc nie mów głupot. Jesteś żałosny pisząc w ten sposób. niektorych charakteryzuje brak wspolczucia i zrozumienia leo to chyba widac po moim avatarze :twisted: michalak przeczytałem cały :wink: chodziło mi o to ze jakbym był chory to bym wolał poprosic o lekarstwo a nie o superhiper wyjehana konsole :wink: IMO bajeczka made by Microstuff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 LPC - hmm mając 13 lat to nie myśli się raczej ze zaraz umrzesz czy cos takiego. Do niego pewnie nawet nie docierało w 100% ze ma raka ... A tak właściwie to on chcial tego xboxa pod choinke a nie od kolesia W sumie smutna historia ale w pOLSCE to raczej nie jest możliwe-jeszcze by rachunek przysłał :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 choroba tego dziecka o ktorej pisza, meningiomia - oponiak - wystepuje najczesciej u kobiet powyzej 50 roku zycia i wybitnie czesto u starszych. Nie rozumiem dlaczego nie dowiemy sie jak chlopak ma na imie, wiemy ze ma bezprzewodowego xboxa a nie znamy imienia, dziwne... wystarczyloby np podac numer konta i uzbieralo by sie i na 500 xboxow, mama pisze poszczegolne podpunkty co zawierala konsola 8O jakby to w ogole jakies znaczenie mialo... Dziwne. A statystyki forum to dopiero: Our members have made a total of 12300 posts We have 2230 registered members The newest member is Ravenfusion Most users ever online was 1747 on Dec 30 2003, 02:53 PM Guests: 1163 Members: 577 skąd to forum ma nagle 1163 GOŚCI (w tym samym czasie)??? a post byl obejrzany 278518 razy... od 26-ego grudnia 2003 roku!!! 8O 8O 8O forum vancouver to tylko jedno z grupy o paintballu, sa tam inne blizniacze, ktore maja baaaaaaaaardzo inne statystyki, a przeciez poza sprawa fruit_loopsa niczym sie nie roznia i traktuja o tym samym... Manitoba Posts: 446 Members: 98 Newest: kspare Most online: 11 on Nov 8 2003, 11:44 PM Paintballsask Posts: 179 Members: 64 Newest: Medge Most online: 10 on Nov 25 2003, 10:34 PM od 28 grudnia do dzis zarejestrowalo sie... 1500 osob Samego 28 grudnia zarejestrowalo się ponad 100 ludzi. 24-ego zarejestrowala sie tylko 1 osoba, 25-ego tez 1, 26-ego 4, 26-ego fruit_loops napisal wspomniany post, 27-ego kilkunastu, 28-ego ponad 100 i to tak dalej rosnie... sorry, ale gdybyś przeczytał ten topic dalej to dowiedziałbyś się, że sierra załatwił mu wizyty u jakiśtam specjalistów i dzieciak czuje się lepiej, więc nie mów głupot. Jesteś żałosny pisząc w ten sposób. Tu jest wlasnie najwieksze moje zdziwienie bo oponiak to nie jest pierwsza lepsza choroba, w ktorej mozna sobie czuc sie lepiej ot tak sobie, jedynym sposobem wyleczenia jest bardzo zaawansowany zabieg neurochirurgiczny, mowimy o operacji na zywym mózgu, nadal powstaje pytanie jak sierra bedac amerykaninem zalatwia w kilkanascie dni opieke medyczną obywatelowi canady i to jeszcze telefonicznie... zabieg operowania oponiaka (ostrzegam że zdjęcie jest nieprzyjemne), zamieszczam to aby zrozumiano z jak powazna sprawa tu mamy do czynienia http://uscneurosurgery.com/graphics/proced...tion_101401.jpg Na taki zabieg potrzeba niesamowicie duzo kasy, ten xbox nie pasuje zupelnie do tego tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 hmmm ja tam sie nie znam ale widze po tych liczbach ze cos to dziwne jest :? :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 mrtnt dzieki za uswiadomienie reszcie ze to fake :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...