whyte Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 czy rozpuszczalnik albo benzyna nadaje sie do zlikwidowania super glue z pamiatek GF???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Maly wacik i aceton napewno zadziala i nic nie zepsujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 jak masz tego używac to jedynie benzyny ale takiej do czyszczenia a nie samochodowa :) Ale czy się nadaje hmm nigdy nie czysciłem kleju benzyna... Powinno troche zejsc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 kup paste do usuwania lakierow i farb z podlozy i posmaruj tym cio chcesh.dziala :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 kup paste do usuwania lakierow i farb z podlozy i posmaruj tym cio chcesh.dziala :!:Jasne, że działa ale czy nie uszkodzi pamieci??? To delikatna sprawa. Można jednym słowem uszkodzic kości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 kup paste do usuwania lakierow i farb z podlozy i posmaruj tym cio chcesh.dziala :!:Jasne, że działa ale czy nie uszkodzi pamieci??? To delikatna sprawa. Można jednym słowem uszkodzic kości. robilem tak na gf ze 5 razy i na rivce :) wszystko smiga.BEZ OBAW :!: ze pierwszym razem tez sie balem ale wszystko bardzo ladnie schodzi po 15 minutkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Skoro tak to spox. Ale lepiej podaj jemu dokładną azwe tego płynu bo inne mogą mieć żrący skład i mogą jednak uszkodzic cuś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Skoro tak to spox. Ale lepiej podaj jemu dokładną azwe tego płynu bo inne mogą mieć żrący skład i mogą jednak uszkodzic cuś :) sa rozne.ja dostalem troszke od qmpla bo tez sie meczylem ze zdzieraniem superglue ( papier scierny itp ).on mi dal inny , poszedlem do sklepu i kupilem pierwsze z brzegu:)i nie pomyalalem ze moze zezrec mi karte :) ale jest oki :) a tak nawiasem to widze ze jestes z Wrocka.moze wiesh gdzie mozna kupic coopershima ( chyba tak sie pishe:)) :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whyte Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 THX za pomoc SNAP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 polecam toluen :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 eheh właśnie ten problem że nie można u nas kupić :)) Szukałem i szukałem aż wreszcie kupiłem w 4max. za całość czyli przesyłka + CS wyniosło mnie 31 zł. Ale imho opłacało się bo nie ukruszysz procka który kosztuje np te 450 czy 600 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 eheh właśnie ten problem że nie można u nas kupić :)) Szukałem i szukałem aż wreszcie kupiłem w 4max. za całość czyli przesyłka + CS wyniosło mnie 31 zł. Ale imho opłacało się bo nie ukruszysz procka który kosztuje np te 450 czy 600 zł. chyba kiedys mnie pytales gdzie mozna kupic we wrocku :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 nie to chyba nie ja.... jaki masz numer gg? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 nie to chyba nie ja.... jaki masz numer gg? :> a to sorka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoN Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 A z kolei ja uzywam ksylenu. dostepny w sklepach chemicznych za jakies 50 zetek za 1L. Usowa absolutnie wszystko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 A z kolei ja uzywam ksylenu. dostepny w sklepach chemicznych za jakies 50 zetek za 1L. Usowa absolutnie wszystko :D50 zeta :?: :lol: :lol: ten zel kosztuje 9 zeta z 0,5 L :!: :!: :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 czy rozpuszczalnik albo benzyna nadaje sie do zlikwidowania super glue z pamiatek GF???? super glue i tym podobne rozpuszczaja sie w wodzie 8) TYlko niech nikt nie wspomina nawet o zwraciach itp. - wystarczy wysuszyc karte przed ponownym wlaczeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 czy rozpuszczalnik albo benzyna nadaje sie do zlikwidowania super glue z pamiatek GF???? super glue i tym podobne rozpuszczaja sie w wodzie 8) TYlko niech nikt nie wspomina nawet o zwraciach itp. - wystarczy wysuszyc karte przed ponownym wlaczeniem. sklej sobie usta wsadz glowe do wody :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 polecam toluen :D :lol: TOLUEN :lol: Usuwa przede wszystkim szare komórki :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 polecam toluen :D :lol: TOLUEN :lol: Usuwa przede wszystkim szare komórki :lol: Troj Nitro Toluen (TNT :twisted: ) usuwa wszystko :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...