hal01 Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Mam nowy system, świerzo zainstalowany, gry chodzą ok, ale podczas wyświetlania się prezentacji w Power Point komp się wiesza. Czasami zalicza też zwisy przy odpalaniu Norton utilitis one button test. A często przy wykonywaniu tych testów/ napraw pojawiają sie zaburzenia w wyświetlaniu liter w tych testach. Używam Cachman`a , odpalam Norton Utilitiy, ale nie znajduje żadnych problemów. Wcześniej nie miałem takich problemów, sterowniki mam standardowe, troche starsze, ale do GF2 MX 400 są odpowiednie. Mój komp to A1,4 256 DDR win98se Podejrzewam że przyczyną problemów może być Cachman. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 nic prostszego :) usun/wylacz ten sofcik.. i sprawdz. Jak mniemam dostajesz freeza a nie bsoda czyli nie masz zadnego mesga dot. zwiechy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hal01 Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Nie moge usunąć tego programu, bo mi jest potrzebny. Po odpaleniu prezentacji, wyświetla sie jeden czy w dwa slajdy i system sie zawiesza, miękki reset nie pomaga. Zauważyłem że system PowerPoint zawiesza sie tylko na prezentacjach zawierających zdjęcia, na pozostałych nie ma problemu. Mój komp to A 1,4 K7T266 MSI, Sound Blaster 128, GF2 MX, 256 DDR, Win 98se Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Jakiego uzywasz Office'a? Moze powinienes zaopatrzyc sie w jakies Service Packi... troche tego powychodzilo... Chociaz, jezeli dzieja sie tez inne anomalia... powinienes zwrocic uwage na sprzet. Pamiec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hal01 Opublikowano 5 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2004 OK, sprawdzę pamieć jakimś softem, możesz jakis polecic? Wcześniej nie było żadnych problemów z ramem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hal01 Opublikowano 7 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2004 Sprawdziłem pamięć programem mem86 i wszystko jest w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hal01 Opublikowano 12 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2004 Problem został usunięty. Wystarczyło odinstalować Cacheman`a i zainstalować jego starszą wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...