szogo Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Mam problem z siecia w xp mianowicie jak skonfiguruje polaczenie dam wlasciwosci na sieci to nie sa zaznaczone 2 opcje mianowicie Klient Sieci Microsoft Networks oraz Udostepnianie plikow... Nie bylo by w tym nic dziwnego ale gdy chce je zaznaczyc i dam Ok to mi wyskakuje komunikat: Twoj biezacy wybor wylaczy takze nastepuajce skladniki: Klient sieci Microsoft NEtworks nic nie moge zrobic nei widze sieci..gdy wejde na siec i na nasza grupe robocza to nie moge tam wejsc wywala komuniakt ze nie mam uprawnien. EDIT: Cos tam kombinowalem i teraz widze sie w naszej grupei roboczej..tylko zeby tam sie dostac to trzba chwiel czekac ale zaznaczyc tych dwoch opcji dalej nei moge. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seq-sonicr Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 a czy w winie jestes jako administrator czy ograniczony?, a sprobuj udostepnic pliki MY COMPUTER > HDD [ c: ] > UDOSTEPNIENIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 W sumie to jush to jakos dziala....moge udostepniac dyski internet w sieci maja takze jakos to chodzi. Dzieki i Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...