unkes15 Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 własnie? nie chce o/c. chce stailnosc i wydajnosc. czy ta plyta sie sra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 własnie? nie chce o/c. chce stailnosc i wydajnosc. czy ta plyta sie sra?Złożyłem jak narazie 3 kompy na niej i jest coool !!! Nawet AXP1600 idzie na fsb 150 8) Polecam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Plyta spoko. Dziala :D Kolega rapra wykrecil testowo na niej Durona 1k na 1,4k bez zmiany Vcore. Dzialalo bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregos Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 A ta plyta ma zmiane mnoznika ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 widze, ze dolaczyles do forum niedawno. zanim ja nabedziesz, skorzystaj z opcji SZUKAJ i wpisz tam ECS. naprawde nie mozesz kupic nic lepszego...? nie mowie o abitach, asusach, ale o czyms co jest niedrogie i jednoczesnie stoi na jakims poziomie... eCS rzadko = stabilnosc ps. piszesz, ze nie interesuje cie podkrecanie i jednoczesnie pytasz, czy plyta ma zmiane mnoznika... :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Złozyłem już dwa kompy na tej płycie i uważam jak za tę cenę jest COOL godna polecenia do tanich kompów :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Powiedzmy sobie szczerze jezeli ECS wypuscu dobra serie to za ta kase warto kupic , jezeli nie zamierzasz robic jakis wielkich cudow z kompem to ta plyta styknie . Ale podkreslam z ECSem roznie bywa i czasem idzie olbrzymia trefna seria i robi sie niedobrze ( a ja nie lubie bluescreenow ktorych od czasow Asusa nie widuje ) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregos Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 widze, ze dolaczyles do forum niedawno. zanim ja nabedziesz, skorzystaj z opcji SZUKAJ i wpisz tam ECS. naprawde nie mozesz kupic nic lepszego...? nie mowie o abitach, asusach, ale o czyms co jest niedrogie i jednoczesnie stoi na jakims poziomie... eCS rzadko = stabilnosc ps. piszesz, ze nie interesuje cie podkrecanie i jednoczesnie pytasz, czy plyta ma zmiane mnoznika... :mrgreen: A ty chyba nawet czytac nie umiesz... czy ja mowilem cos ze chce ja kupic czy cos ? pytam tylko z czystej ciekawosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 VTA3 KT333 sa dobre - stabilne i nieawaryjne. W przeciwienstwie do poprzednich wersji VTA3 maja wszystkie ustawienia timingow pamieci. Nie maja natomiast ani podnoszenia napiecia, ani regulacji mnoznika. Dostepne czestotliwosci FSB to: 100, 110, 120, 133, 140, 150, 166. Dla czlowieka, ktory nie bedzie chcial ostro kombinowac przy procku, za 250 zeta nie znajdziesz nic lepszego. W naszej firmie zmontowalismy na nich na pewno ponad 150 i ludzie nie zglaszaja wiekszych problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 A ty chyba nawet czytac nie umiesz... czy ja mowilem cos ze chce ja kupic czy cos ? pytam tylko z czystej ciekawosci ahaaaa, przepraszam... mam nadzieje, ze zaspokoiles swa ciekawosc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...