Skocz do zawartości
unkes15

ECS K7VTA3 v.3.0 na KT333 - jak się sprawuje?

Rekomendowane odpowiedzi

widze, ze dolaczyles do forum niedawno. zanim ja nabedziesz, skorzystaj z opcji SZUKAJ i wpisz tam ECS. naprawde nie mozesz kupic nic lepszego...? nie mowie o abitach, asusach, ale o czyms co jest niedrogie i jednoczesnie stoi na jakims poziomie...

eCS rzadko = stabilnosc

ps. piszesz, ze nie interesuje cie podkrecanie i jednoczesnie pytasz, czy plyta ma zmiane mnoznika... :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzmy sobie szczerze jezeli ECS wypuscu dobra serie to za ta kase warto kupic , jezeli nie zamierzasz robic jakis wielkich cudow z kompem to ta plyta styknie .

Ale podkreslam z ECSem roznie bywa i czasem idzie olbrzymia trefna seria i robi sie niedobrze ( a ja nie lubie bluescreenow ktorych od czasow Asusa nie widuje ) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widze, ze dolaczyles do forum niedawno. zanim ja nabedziesz, skorzystaj z opcji SZUKAJ i wpisz tam ECS. naprawde nie mozesz kupic nic lepszego...? nie mowie o abitach, asusach, ale o czyms co jest niedrogie i jednoczesnie stoi na jakims poziomie...

eCS rzadko = stabilnosc

ps. piszesz, ze nie interesuje cie podkrecanie i jednoczesnie pytasz, czy plyta ma zmiane mnoznika... :mrgreen:

A ty chyba nawet czytac nie umiesz... czy ja mowilem cos ze chce ja kupic czy cos ? pytam tylko z czystej ciekawosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

VTA3 KT333 sa dobre - stabilne i nieawaryjne. W przeciwienstwie do poprzednich wersji VTA3 maja wszystkie ustawienia timingow pamieci. Nie maja natomiast ani podnoszenia napiecia, ani regulacji mnoznika. Dostepne czestotliwosci FSB to: 100, 110, 120, 133, 140, 150, 166. Dla czlowieka, ktory nie bedzie chcial ostro kombinowac przy procku, za 250 zeta nie znajdziesz nic lepszego. W naszej firmie zmontowalismy na nich na pewno ponad 150 i ludzie nie zglaszaja wiekszych problemow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...