Luigi Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 jestem zielony jesli chodi o dual wiec mam kilka pytan mam to co w podpisie twinmosy wlozylem na 100% w dobre banki wiec powinien byc dual ale jak sprawdzic czy napewno pracuja w dualu? czy dodatkowe 512 geila moga je blokowac? no i w memtest2.1 wyskakuja errory i sugestia aby wymienic ram :? a no i procek jest 1.8 400fsb wiec moge wymusic w biosie prace pamieci na 333 tylko geile sa 333 twinmos 400 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 wlaczylem timingi i czestotliwosci na default i memtest nie wykrywa juz zadnych bledow ale wciaz nie mam pewnosci czy te twinmosy napewno chodza w dualu jak to sprawdzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Uruchom sandre lub aidei zrób test prędkości pamięci i zobacz jaki wynik uzyskałeś . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 dzieki, jednak te geile blokowaly dual na twinmosach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...