qaz43 Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 udostępniam bratu net przez win xp czy jest jakakolwiek możliwość ustawić jego połączenie na jak najniższe byłbym wdzięczny za poradę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seq-sonicr Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 domyslam sie ze masz juz jakies szybsze lacze bo na modem to nonsens. Najlepiej jak bys postawil maly serverek i slackware, [brzydkie określenie na linuksa]em txt, tam bedziesz mogl udostepniac neta wraz z przydzialem predkosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triox Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 "połączenie na jak najniższe"? Jesli chodzi o prędkość to polecam bandwidth controller Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triox Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Najlepiej jak bys postawil maly serverek i slackware,Dla jednego kompa to chyba nie ma sensu się szczypać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaz43 Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Nie oto mi dokładnie chodziło. Mam chello z bratem i u mnie jest modem. Jeżeli Oboje siedzieliśmy w necie do tego ja coś ściągałem to jego transfer spadał. Teraz jest na odwrót Troche mnie to dziwi. Może wie ktoś jak ustawić to żeby było tak że jego transfer jest uzależniony od mojego a nie odwrotnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 http://neostrada.info/programy.php?program...amy=bcontroller Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triox Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Nie oto mi dokładnie chodziło. Mam chello z bratem i u mnie jest modem. Jeżeli Oboje siedzieliśmy w necie do tego ja coś ściągałem to jego transfer spadał. Teraz jest na odwrót Troche mnie to dziwi. Może wie ktoś jak ustawić to żeby było tak że jego transfer jest uzależniony od mojego a nie odwrotnie. Dzielicie połączenie. Wasze transfery SĄ od siebie zależne. Jak jeden ściąga to u drugiego spada, to jest logiczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 triox: ale idzie to ustatycznic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaz43 Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Nie oto mi dokładnie chodziło. Mam chello z bratem i u mnie jest modem. Jeżeli Oboje siedzieliśmy w necie do tego ja coś ściągałem to jego transfer spadał. Teraz jest na odwrót Troche mnie to dziwi. Może wie ktoś jak ustawić to żeby było tak że jego transfer jest uzależniony od mojego a nie odwrotnie. Dzielicie połączenie. Wasze transfery SĄ od siebie zależne. Jak jeden ściąga to u drugiego spada, to jest logiczne. Tylko że zawsze było to ode mnie zależne jak u brata bedzie chodzić. Jeżeli ściągałem 2x film ok.10Kb/s + kazaa +przeglądanie stronek to u mnie jeszcze spoko chodziło. Od kilku dni jest tak że u niego wszystko chodzi elegancko a u mnie jest beznadziejnie. Tak mi się wydaje. Chyba nie robię z siebie durnia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaz43 Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Tak jak by on był ważniejszy. Najpierw jego transfer, a reszta dla mnie. Czy coś takiego jest możliwe czy mi się tylko tak wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 qaz43: nie lubie sie powtarzac. wejdz na to co Ci podalem i wtedy powiedz jak jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaz43 Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Wszystko spoko. Działa jak należy. Brat się trochę pomęczy dopuki nie kupimy routera. :D Dzięki bardzo i Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triox Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Najpierw jego transfer, a reszta dla mnie. Czy coś takiego jest możliwe czy mi się tylko tak wydaje. Wydaje ci się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triox Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Brat się trochę pomęczy dopuki nie kupimy routera. :D Router nic mu nie pomoze jak bedziesz dalej zapychał łącze kazą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 triox: moze najpierw przeczytaj co robi te program a potem sie odezwij o zapychaniu, ok :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triox Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 triox: moze najpierw przeczytaj co robi te program a potem sie odezwij o zapychaniu, ok :?: Wiem co robi kazaa: zapycha łącze. A cóżby innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 ale z tego co wiedze, to nie wiesz co robi ten progs. Ustatycznia polaczenie i jezeli jeden sciaga, to to nie wplywa na drugiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triox Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 ale z tego co wiedze, to nie wiesz co robi ten progs. Ustatycznia polaczenie i jezeli jeden sciaga, to to nie wplywa na drugiego.Chodzi o bandwidth controller? Nie pisałbym o nim, gdybym go nie znał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenQ2k Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Jest juz BandWidth Controller w wersji 0,31 Jak zobaczyłem jego opcje to omało mi głowy nie urwało teraz jest 2x tyle możliwosci co w bardzo stabilnej wersji 0,18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...