Sobi Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Mam takie problem. Mieszkam w Gdyni i nie moge znaleść miejsca gdzie da sie załatwić kostke miedzi, w miare czystej, takiej na oko 15 cm x 10 cm 1 cm. (Robie blok wodny na twardziela :D ) Zna ktoś jakies takie miejsca. Z góry THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Możesz się zaopatrzyć w hurtowni metali kolorowych ProfMetKol jak jedziesz Autobusem: R to jeden przystanek za Makro i po lewej stronie będzie wielki szyld z nazwą firmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 profmetkol to hurtownia i z tego co pamietam tylko hurtownia :) czyli 50+ kg minimalnie. Na pewno dostaniesz miedz w gdansku, firma nazywa sie "ELKA", skmka na polibude i stamtad trawmajem. Maja tam fajna pile, wiec prawdopodobnie zgodza sie uciac ci taki maly kawaleczek :) wybor plaskownikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 sprzedają też poszczególnym osobą małe ilości kupowałem kiedyś wałek miedziany o średnicy 100 i dł 150 mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 sprzedają też poszczególnym osobą małe ilości kupowałem kiedyś wałek miedziany o średnicy 100 i dł 150 mm nie mowie ze nie, ot tylko dzwoniac dostalem odpowiedz jaka dostalem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobi Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 wiecie ile może kosztować taka kostka? 15x10x1 [cm] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobi Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Witchhunter: Możesz podać dokładny adres tej firmy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 www.pf.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawciu Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 A mnie chcieli sprzedac anode miedziana 200mm x 10mm x 8mm za 250 pln. Nic mniejszego nie bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...