Mevius Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 http://mevius.kompz.org/kompz.jpg Jak się Wam podoba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 super! popracujcie troche nad cziconką w menu i bedzie extra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridista Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Podoba mi się... Właściwie trudno się do czegoś przyczepić może tylko do szablonowego wyglądu... 8/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 niezle :D zmiencie czcionke i będzie dobrze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 eee to ma byc reklama Twojej strony?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 hm? To jest forum na którym można prosić o ocenę, więc poprosiłem :) To zgodner z regulaminem na tym forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Bardzo mi się podoba. Tylko ta czcionka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 W pierwszej chwili jak zobaczyłem to moślałem że ta dyskietka to jakiś decks, mixer czy jak to się nazywa [takie coś dla pana DJ :] ] Bardzo fajny lay. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Fajna, utnij górne logo o conajmniej połowę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...