kapkama Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Mam mały problem... Chcę sobie zrobić wentyla w bocznym panelu w plexi. Mam teraz dylemat jaki cooler wybrać. Znalazłem taki [/url]http://www.angela.pl/index.php?action=SzukanieWynik&IDKategorii=39[/url] wentyl led. Co o nim sadzicie? Może macie jakieś własne propozycje? Za wszysto dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 zalezy od tego, na jaki kolor pomalowales bude, jakie katody w srodku..;] zeby nie bylo, ze wszystko na czerwono a wiatrak niebieski albo zielony :) w kazdym badz razie musi pasowac.. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 ech kolego gdybys sobie zadal troche trudu to bys znalazl kupe tematow o swiecacych wentylkach powiem tylko tyle ze swiecace CoolerMastery potrzebuja (bez przerobek) prawie max. napiecia +12V zeby ladnie siwecily (przynajmniej niebiesikie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 najlepsze są firmy AKASA przy 7V też świecą bardzo dobrze ale wystaczy zobaczyć test na www.mod-case.com zachęcam do leORT: ORT: ORT: ktury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 czemu Ty sie nas pytasz jaki ma miec kolor twój wiatrak :] w koncu to my bedziemy przy nim siedziec i patrzyc czy ty :] kazdy moduje wg swojej wyobrazni, ewentualnie wg czyjejs :] ale całokształnej... a nasze pomysły wiekszosc sprawdza samemu.. i nie sprzedaje komus... kazdy chce byc pierwszy w tłoku ówczesnego modziarstwa :] a szczerze mówiąc wg mnie wiatrak na plexie wygląda... jak z d... :] chyba ze wymyslisz nowy sposób montazu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 a szczerze mówiąc wg mnie wiatrak na plexie wygląda... jak z d... :] Coś sądzę, że kapkama :lol: po tym co napisałeś wybije sobie z głowy pomysł o tym wiatraczku... no chyba że ktoś podważy twoją opinie :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 4 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2004 Ja sie przychyle do opinii PelzaKa co by nie robic kapkamie wiekszego metliku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...