m4c14s Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 znalazlem na alegrosie taka katode: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19392006 jedyne co mnie jeszcze postrzymalo to jej cena bo jest nizsza niemal o 1/2 od innych co o tym myslicie?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 Czy ja wiem czy ona taka nisk , tu masz katode nówke : http://www.4max.pl/produkt.asp?g=32&id=253 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 31 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2003 m4c14s, zmień tytuł wątku (przycisk "zmień" przy poście). Tytuł "pomocy" jest nieregulaminowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Slovik_ Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Ja mam taką katode i jest spaśna. Jak się włączy kompa to przez minute środek świeci słabiej ale jak się rozbuja to jest okej. hcyba se kupie jeszcze jedną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 m4c14s, jeżeli uważasz, że zmieniając tytuł z "pomocy" na "czekaqm na rade:D" przekazałeś jakąś konkretną informację o zawartości posta, to się mylisz. Zmieniam tytuł, następny Twój topik z nieregulaminowym tytułem będzie po prostu zamknięty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alphard XE Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Katoda??? hymmm lepiej kupic sobie 20 diod i bedziesz mniał to samo za mniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Kupowałem u tego gościa dokładnie taką katodę- wszystko OK- nawet pozytywa dostał 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Katoda??? hymmm lepiej kupic sobie 20 diod i bedziesz mniał to samo za mniej...imo nie warto sie bawic, a efekt to nie wiem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Ja polecam katody SUNBEAM. Bardzo dobra jakość wykonania. W ANGELA.PL chodza po 66 zł za dwie sztuki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Katoda??? hymmm lepiej kupic sobie 20 diod i bedziesz mniał to samo za mniej... mwAahahahahaahaa LOOOOOLLL, czlowieku widziales kiedys katode sunbeama?? nawset 100 ledów ci nie pomoze :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Katoda??? hymmm lepiej kupic sobie 20 diod i bedziesz mniał to samo za mniej...:lol: tylko tyle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alphard XE Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 No dobra tylko ile ta katoda kosztuje??? zacznijmy od tego ;] a pozatym zamontuj se tom katode a po miesiącóu stracisz wzrok :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 a pozatym zamontuj se tom katode a po miesiącóu stracisz wzrok :]:lol: :lol: :lol: wiec tak.... jak tutaj chyba wiekszosc wie, najlepsze katody sa od Sunbeam'a, jedna katoda + inverter i reszta bajerow kosztuje 33zl, ja na ten przyklad mam dwie za ktore zaplacisz 66zl katody mozesz wlanczac i wylanczac kiedy chcesz, a umiejscowic je najlepiej tak zeby ich swiatlo nie walilo na zewnatrz i wtedy jest git :] tu moj komp http://www.moded-kompz.net/modules.php?set...=view_album.php a co do twojego wczesniejszego posta... policz sobie 20 diod po 3,5zl za sztuke.... naprawde tak tanio ??????? poza tym zjara sie toto i bedziesz musial wymieniac, a efekt 20 diód a 2 katody (a nawet jedna) jest NIE DO PORÓWNANIA PS. katody mam juz jakies 5miesiecy, jak wytlumaczysz ten fakt ze jeszcze nie stracilem wzroku :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 katody mam juz jakies 5miesiecy, jak wytlumaczysz ten fakt ze jeszcze nie stracilem wzroku :?: :lol:moze one sa "jakies zle" 8) 8) 8) 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Katody Sunebeam sa niezawodne i napewno po 5 miesiacach działania sie nie popsuły, nie sa złe dla zdrowia. Jak macie zamiar kupić katodę to tylko Sunbeam, a jak chciecie sie nawić ledami to wasza sprawa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
digitalus Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 witam powiedzie gdzie można kupić taką katode jaki sklep polecacie pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Polecam sklep ANGELA, adres to www.angela.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Polecam sklep ANGELA, adres to www.angela.pldokladnie , oni sa dystrybutorami, nie wiem jak sie dokladnie sprawa ma ale to oni sprzedaja produkty firmy Sunbeam i Chieftec (na kazdej ze stron widnieje ten sam adres) takze gdzie byscie nie zamowili (sunbeam or chieftec) to towar dostaniecie od Angeli :] (wroclaw bodajze, nie chce mi sie sprawdzac :> wlasnie byl reinstall) edit poza tym mila obsluga i dobry kontakt, polecam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Pewnie ze miła obsługa, zwłaszcza Angela:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alphard XE Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Radku_BVB po 1. diody nie są po 3,5 tak jak ty to mówiłeś tylko po 40gr po 2. Jeśli źle podłonczysz diody to pewnie ze podziałają ci kilka dni :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 po 40 gr masz najzwyklejsze diody, te drozsze daja ekstra swiatelko, kiedys baiwlem sie takimi, bralem pod uwage te drozsze bo daja jako taki efekt w porownaniu do tych tanich ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Radku_BVB po 1. diody nie są po 3,5 tak jak ty to mówiłeś tylko po 40gr po 2. Jeśli źle podłonczysz diody to pewnie ze podziałają ci kilka dni :] a ten dalej swoje... pokaz fotki swojej budy oswietlonej ledami a ja ci pokaze bude oswietlona katodami sunbeama ok ?? :D lama :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Hej rumun_666, jakiego koloru masz katody w budzie? I jak możesz dać fotkę na forum to będę wdzięczny:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...