Skocz do zawartości
ChomiK

Jakie Detonatory ???

Rekomendowane odpowiedzi

Mam detonatory 28.xx (gdzie xx oznacza cos czego niestety nie pamietam(32??)-a pisze z kompa kolegi :) no i jest problem...

Chcialbym bardzo wylaczyc v-sync no ale niestety nie dziala-o co chodzi?Pamietam ze za starych dobrych czsoow Gf2mx i detonatoroow 12.xx nie bylo z tym problemoow. Czy to wina wersji sterownikoow? Poradzcie jakich uzyc zeby bylo najszybciej no i bez tego buraka z v-sync'kiem...Zaoszczedze moze troche czasu na szukaniu i testowaniu....

aha - moja karta to Gf3Ti200 gainwarda.....

z goory wielkie thx !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli chodzi o wylaczenie Vsynch w driverach to w wielu jest blad ze nie rozwija sie menu z ta opcja i trzeba uzyc kursorow gora/dol. Albo mozna uzyc programu dodatkowego (dzieki ktoremu uzyska sie dostep do wielu innych ciekawych opcji) np. GeForce Tweak Utility.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sory XON

:)

wybacz mi - jest poozno i ledwo juz patrze w monitor (tzn.juz wtedy gdy Ci odpisywalem bylo wystarczajaco pozno ;) hyhy

A teraz jest jeszcze poozniej a ja dalej gapie sie w ten monitor....ech

Taki juz los ludzi uzaleznionych.....:)

pozdrawiam wszystkich - w szczegoolnosci tych co to do 6-tej nie spia...hyhy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wybacz mi - jest poozno i ledwo juz patrze w monitor (tzn.juz wtedy gdy Ci odpisywalem bylo wystarczajaco pozno ;) hyhy

A teraz jest jeszcze poozniej a ja dalej gapie sie w ten monitor....ech

Taki juz los ludzi uzaleznionych.....:)

pozdrawiam wszystkich - w szczegoolnosci tych co to do 6-tej nie spia...hyhy ;)

Kwestia wprawy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... moze i OmegaDriver's so niezle [pod wzgledem jakosci] ale u mnie po zainstalowaniu tychze mialem 25 fps'ow straty w q3. Co do vsync polecam najnowszego Pstripa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...