ChomiK Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Mam detonatory 28.xx (gdzie xx oznacza cos czego niestety nie pamietam(32??)-a pisze z kompa kolegi :) no i jest problem... Chcialbym bardzo wylaczyc v-sync no ale niestety nie dziala-o co chodzi?Pamietam ze za starych dobrych czsoow Gf2mx i detonatoroow 12.xx nie bylo z tym problemoow. Czy to wina wersji sterownikoow? Poradzcie jakich uzyc zeby bylo najszybciej no i bez tego buraka z v-sync'kiem...Zaoszczedze moze troche czasu na szukaniu i testowaniu.... aha - moja karta to Gf3Ti200 gainwarda..... z goory wielkie thx !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 u mnie też coś jest nie tak, niby mam wyłączone w detonatorach a w JK2 mam ograniczenie do 85 FPS / 85Hz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Jesli chodzi o wylaczenie Vsynch w driverach to w wielu jest blad ze nie rozwija sie menu z ta opcja i trzeba uzyc kursorow gora/dol. Albo mozna uzyc programu dodatkowego (dzieki ktoremu uzyska sie dostep do wielu innych ciekawych opcji) np. GeForce Tweak Utility. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Jakiego programu ??? i tak wielkie THX za pomoc !! pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 ja polecam do usuniecia tego bledu nvmax, szkoda ze program sie juz nie rozwija :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Jakiego programu ??? Wyraznie napisalem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 sory XON :) wybacz mi - jest poozno i ledwo juz patrze w monitor (tzn.juz wtedy gdy Ci odpisywalem bylo wystarczajaco pozno ;) hyhy A teraz jest jeszcze poozniej a ja dalej gapie sie w ten monitor....ech Taki juz los ludzi uzaleznionych.....:) pozdrawiam wszystkich - w szczegoolnosci tych co to do 6-tej nie spia...hyhy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 wybacz mi - jest poozno i ledwo juz patrze w monitor (tzn.juz wtedy gdy Ci odpisywalem bylo wystarczajaco pozno ;) hyhy A teraz jest jeszcze poozniej a ja dalej gapie sie w ten monitor....ech Taki juz los ludzi uzaleznionych.....:) pozdrawiam wszystkich - w szczegoolnosci tych co to do 6-tej nie spia...hyhy ;) Kwestia wprawy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 spraw sobie OmegaDriver 1.0.80 - zero problemów, troszkę słabsza wydajność ale za to jaka jakość tekstur :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoN Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Hmm... moze i OmegaDriver's so niezle [pod wzgledem jakosci] ale u mnie po zainstalowaniu tychze mialem 25 fps'ow straty w q3. Co do vsync polecam najnowszego Pstripa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...