und3r Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Heh, ale żeś się z godziną równo wpasował :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Ja wlasnie wrocilem z Bar Farmazon Pubu (pisownia oryginalna). Wybralem sie tam o polnocy i teraz wrocilem. Moze nie Sylwester moich mazen, ale lepsze to niz nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Ja wlasnie wrocilem z Bar Farmazon Pubu (pisownia oryginalna). Wybralem sie tam o polnocy i teraz wrocilem. Moze nie Sylwester moich mazen, ale lepsze to niz nicA ja dzisiaj (eee...wczoraj ;) ) ok. 22 zacząłem czytać Mroczną Wieżę Kinga i właśnie przed chwilą skończyłem :D - więc nie tak zupełnie nic :D IMO książka genialna 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 juz wrocilem od kumpla :> jeszcze mnie troszke trzymie :> spałem najpierw z jakąś laską od 2-4 a potem od 4-7 sam :> wygodnie u kumpla na takiej duzej sofieee rogowej :> heheheh wrzuce potem jakies zdjecia i filmiki bo jest tego sporo :> a warto poogladac ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 zapewne panu Sex zlamasowi chodzilo o to iz ten kto spedzal sylwestra przed komputerem jest waflem ktory nie mial gdzie i nie mial z kim isc ... ciekawe gdzie sam spedzil sylwestra hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 zapewne panu Sex zlamasowi chodzilo o to iz ten kto spedzal sylwestra przed komputerem jest waflem ktory nie mial gdzie i nie mial z kim isc ... ciekawe gdzie sam spedzil sylwestra hehehe Jego posty w śmietniku świadczą o tym, że spędził go na forum ;] Ale jednak normuj słownictwo troszkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 zapewne panu Sex zlamasowi chodzilo o to iz ten kto spedzal sylwestra przed komputerem jest waflem ktory nie mial gdzie i nie mial z kim isc ... ciekawe gdzie sam spedzil sylwestra hehehe Jego posty w śmietniku świadczą o tym, że spędził go na forum ;] Ale jednak normuj słownictwo troszkę... ok , to pierwszy i ostatni raz : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 WEdług mnie koleś powinien dostać ovoca, wczoraj coś mu odwaliło i zaczął sypac takimi topikami że aż głowa boli :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Dostał - pierwszy ban w tym roku ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 A to dopiero kilkanaście godzin :D [no offence] BTW. Nowy rok - nowe wyzwania - nowa zabawa - be optimistic - don't give up! - be one of those: 2+2=5 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Ja wlasnie wrocilem z Bar Farmazon Pubu (pisownia oryginalna). Wybralem sie tam o polnocy i teraz wrocilem. Moze nie Sylwester moich mazen, ale lepsze to niz nicA ja dzisiaj (eee...wczoraj ;) ) ok. 22 zacząłem czytać Mroczną Wieżę Kinga i właśnie przed chwilą skończyłem :D - więc nie tak zupełnie nic :D IMO książka genialna 8) A ile miala stron? Skoro potrafiaz przeczytac ksiazke i to do tego niecienka (mam nadzieje) w jedna noc to gratuluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Ja dopiero teraz przy kompie. Do chaty wróciłem o 9:00 rano. Sylwester dla mnie w pyte ;] gdyby nie to że prawie nic NIE PAMIĘTAM :? No, ale może być. Także moi mili, witam w roku 2004 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 o 24 bylem nawalony ze ledwo widzialem :P a widze ze na forum cala imprezka byla :P czyli za roczek sylwestra na forum robimy? ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 hehe szkoda sexwiesia :D:D gnilcowe tematy miał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 to jest chore sylwestra przed komputerem spedzic ludzie zacznijcie sie leczyc to sie nazywa uzaleznienie albo glupota !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Trunks Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 to jest chore sylwestra przed komputerem spedzic ludzie zacznijcie sie leczyc to sie nazywa uzaleznienie albo glupota !! popieram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 ja spedzilem sylwka przed kompem ... bylem kroolem KARAOKE :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Ja też byłem !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...