Root87 Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Mam zajebisty sposób na zamontowanie czujnika temperatury (termistora) pod prockiem. trzeba termistor przylutować do cieńszych kabelków i to wszystko przeciśnie się między noozkami procka. Dodatkowo jeszcze w poozostalych czterech stronach wlozyc takie same kabelki efekt cool. Mój celek na przejścioowce ma aktooalnie 31,6*C (mam Senfu) :)))) Root87 Bloki wodne by Root87 www.WB.prv.pl Celeron 800@1110 :( , MSI BX Master :( , 256Ram noname (Seitec) CL3@Cl2, GeForce DDR 120/300 @ 145/340 :( & TNT2 M64 125/120 @ 164/181 :) , Double power supplies 200&235W (pararel) Powered by sprawdzanie pisowni MS Word XP :( Zostałem nawrócony: mam Linuxa „Życie jest za krótkie żeby czegoś nie podkręcić” Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 Mam zajebisty sposób na zamontowanie czujnika temperatury (termistora) pod prockiem. trzeba termistor przylutować do cieńszych kabelków i to wszystko przeciśnie się między noozkami procka. Dodatkowo jeszcze w poozostalych czterech stronach wlozyc takie same kabelki efekt cool. Mój celek na przejścioowce ma aktooalnie 31,6*C (mam Senfu) :)))) :lol: Aleś wymyślił :D Zajrzyj na http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Root87 Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 tzn że nie jestem pierwszy grrrrrrrrrrrrrr.. czemu zawsze drugi!!! nawet kiedy byłem pierwszy to mi się wydawało że jestem drugii. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Root87 Bloki wodne by Root87 www.WB.prv.pl Celeron 800@1110 :( , MSI BX Master :( , 256Ram noname (Seitec) CL3@Cl2, GeForce DDR 120/300 @ 145/340 :( & TNT2 M64 125/120 @ 164/181 :) , Double power supplies 200&235W (pararel) Powered by sprawdzanie pisowni MS Word XP :( Zostałem nawrócony: mam Linuxa „Życie jest za krótkie żeby czegoś nie podkręcić” Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 27 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2002 a ja mam jeszcze inny sposob otoz mozna kupic czujnik od plyty abita i termometr domowy albo samochodowy cena okolo 40-60 zl zalezy od wypasu modelu, czujnik abita podlutowac zamiast czujki termometru i wsunac go miedzy proca a radiator mozliwie blisko jadra :) u mnie chodzi to jusz z rok czasu i roznica wskazania na abit be6II miedzy czujnikiem lyty a termometrem w idle byla z 7 st a w work okolo 1 st czyli gites, na st6er sciema jest wieksza i przy work roznica to ze 3-4st ale to wina zle wykalibrowanego czujnika na plycie ot co 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Zaraz zaraz, ty go chcesz wpychac pomiedzy nozki procesora? Przeciez masz mierzyc temp rdzenia czyli albo od dolu po srodku, albo od gory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...