case Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 mam pytanko jak to jest z dzielnikiem 1/6 na tej plycie bo czytalem forum i ktos sie skarzyl ze przy fsb ustawionym na 200 mu sie nie wlaczyl i mial pci na 40 i podobno tylko z fabrycznie ustawionym prockiem wlancza sie dzielnik 1/6 czy to prawda ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 hmm.. nie mialem jeszcze doczynienia z ta mobo ale teoretycznie mnoznik powinien wlaczac sie w zaleznosci od fsb ustawionego na mobo a nie od tego na jakim fsb proc pracuje to byloby przeciez bezsensownehmm.. nie mialem jeszcze doczynienia z ta mobo ale teoretycznie mnoznik powinien wlaczac sie w zaleznosci od fsb ustawionego na mobo a nie od tego na jakim fsb proc pracuje to byloby przeciez bezsensowne. Najprostszy sposob to sprawdz przeciez nic Cie to nie kosztuje i nie martw sie dysk i inne urzadzenia tak szybko Ci nie padna od PCI buz = 40 mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 nie taki najprostrzy , nie mam tego mobo tylko chce je kupic dla kumpla i bez sesu zebym pozniej na nowym mobo robil drut-moda na fsb 200 :( to juz lepiej doloze i kupie mu cos n nf2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 no pewnie dorzuc pare groszy i kup nf7s albo wez abit kv7 na KT600 rowniez swietna plytka slozylem na niej kilka configow i 0 problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 doczytalem juz na jakims niemieckim forum ze z nowym biosem jest chyba ok w biosie pokazuje juz dobrze agp/pci 66/33 ale Sandra pokazuje 80/40 :? dalej czekam az jakis posiadacz tej plytki sie wypowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KazMax Opublikowano 17 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2004 Od 2 tyg. jestem posiadaczem tej płytki (config poniżej) i pierwszą rzeczą jaką zrobiłem to wgrałem najnowszy bios (KRA23A28 datowany na 28.10.2003) i w biosie przy FSB 200MHz jest OK (PCI 33MHz i AGP 66Mhz). Nie wiem jak było w starym biosie bo nie sprawdzałem. Z magistralą pojechał bym jeszcze wyżej ale pamiątki już wysiadają i zasiłka... :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 na najnowszym biosie nawet w biosie wyswietla pci/agp 33/66 dla fsb200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...