Junior Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Jak tam wasze główki pos sylwku. Ja tam zaliczyłem 10 godzin snu i czuje sie nie najgorzej a wy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Ja sie czuje bardzo dobrze, nie mam kaca i jest spox... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawel Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 ja dopiero wrocilem z Sylwka od kumpla. snu moze z 15 minut z "kolezanka" no i niezamierzam isc juz spac.. nie oplaca sie:P a rak wogule to pielem od 18 do 1 w nocy :D hehe. .zaklad z kumplami ze niebde pil od 1 :P i wygralem krate browca :P Aha.. tankowlaem ostro przed 1.. ale kaca ani nic takiego niema.. poprostu trzeba sie ruszac:P i jest git.. niepic na pusty zoladek:D i pic, popic, zagrysc.. bawic sie.. i tak w kolko:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seq-sonicr Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Sylwek i po sylwku, pare butel obalonych, noc po imprezowana i koniec 01/01/2004 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 ja mam lekkiego kacyka piłem od 20 do 6 rano spałem moze ok 3 godz .Ogulnie to wszystko spoko, troszke głowa boli :) no i człowiek znowu o rok starszy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 skopiowalem z innego topicu: kaca nie ma, tylko dostalem mieczem bardzo mocno po rece i nie moge nia za bardzo ruszac....nie wiem, czy kosc nie pekla...... palcami ledwo uszam i tego posta pisze jedna reka :( ehhh a imprezka zajefajna :) nikt sie nie schlal, jak swinia, nikt nie wymiotowal..... po prostu super :D tylko kumpla znalezlismy w bardzo jednoznaczanej sytuacji z jego panna...... hehs :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Żyjemy, mamy się dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 za nic nie moglem sie wczoraj spic :twisted: czyli kaca nie ma :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Imprezka bardzo udana - 2 letni związek legł w gruzach :D Ogólnie bardzo pozytywnie... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Ciężka praca ułatwia wyleczenie kaca, wróciłem do domu o 4-ej i obudziłęm się o 9,30 z lekkim kacemale przezwyciężyłem go śniadankiem i lekami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qb@ Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 W moim przypadku impreza również bardzo udana :) Co prawda spałem 6 godzin, a potem zjadłem śniadanko, ale niestety kacyk męczy. Chyba wezmę jakieś leki, bo mimo fajnej imprezy- poranek jest ciężki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 ja imprezowałem od 18 do 6 rano, o 7 wróciłem do domu i wstałem o 10...... kuźwa no ale kac jest.... impreza była przednia.... ps. w tym roku moja osiemnacha ;] pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 A widzicie na kaca najlebiej jest sporzyć magnez (np: plusz magnez) ale oczywiście należy sporzyć przed rozpoczęciem libacji na drugi dzień zero kaca sprawdzone przezemnie i faktycznie skuteczne ja też na sylwka ostro pochlałem i dziś jestem jak młody bóg :D P.S. Na kaca dobra też jest Witamina C i sok pomidorowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Panowie a ja się czuje okropnie , film mi się urwał i nie wiem jak i kiedy trafiłem na chate ale obudziłem się sam w swoim łóżku (bardzo dobrze) . A impra na maxa. Niczego nie brakowało nikt nie robił burd ani nie wymiotował. Bilans impry to jedna wybita szyba w segmęcie i jedna złamana ręka (kumpla) Ps.Czy te klawisze od klawiatury muszą tak głośno stukać :?: :wink: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 jest ok ... Ballantines juzer pozdrawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 :) nie ma kaca:) tylko dlaczego go nie ma... moze impreza była słaba... dlaczego ja nie pamietam imion... i dlaczego nie wziołem numeru telefonu... poszła ta sama szyba co przed rokiem....:) i lustro... tylko ta płame na mojej koszuli... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Nooo u mnie to calkiem spoko:)) Pilem juz od 15 wczorajszego dnia skonczylem w miare wczesnie bo juz o 4,:))nooo wesolo bylo jak sie z moja Dziewczyna klocilismy:) bilans imprezy to : --- Pół pokoju zafajdane wymiocinami ;) --- 4 kilieliszki --- 2 talerze --- jedna koncowka mocy od yamahy ;) Ale po za tym zajebiscie kaca niem:) ale jeszcze bedzie!!! Czekaja mnie za jakas godzinek poprawiny;) wtedy co sie bedzie dzialo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 od 19 do 7 picie tance i zabawa ... spoko wlasnie po kilku godzinas snu wstaje i z wielka ulgo odkrywam ze nie mam kaca albo poprostu jeszcze mnie "faza|" trzyma ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 a ja wszystko pamietam z pszerwami wiem ze pilem whisky i nie wiem jak sie znalazlem na srodku ulicy calowalem kazda dziewczyne jaka widzialem z textem jaki nowy rok taki caly rok :D a pozatym kaca brak a kumpel ttak zazygal dol sasiada ze normalnie jakies jezioro sie zrobilo jedyne pocieszenie dla niego ze ww klapka nie trafili mu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 wróciłem o 10:30 do domciu (dwie ulice dalej) no i na poczatku sie troche zle czulem ale poszlem z kumplem na plac i od razu lepiej ;] wypilem duuuzo ;] nie pamietam nawet ile bo hektolitrami sie ta wódka lała ;] odpoczywałem między 2-4 właśnie tak: zdjecie nie oddaje niestety ruchów ;] tylko niewiem gdzie jedną ręke mam ;] znaczy sie jak głęboko :lol: a potem miedzy 4-7 spałem na kanapie z kocykiem :D:D impra super ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 B. dobrze. The Doors + przerywniki ze świerzo zciagniętymi kawałkami Deicide- When Satan Rules His World itp ;) Wogóle sam na sam z dziewczyną do ok. 4:10 rano, potem pojechałem po starszych samochodem ( wszędzie śnieg- jazda ala WRC ;)) i lulu do 13:00. Spoko, że już niedługo sylwester prawosławny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 U mnie wielki luzik. ZERO kaca, bolow glowy. CZuje sie zajebiscie Tylko ja chce wiecej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Panowie upgrate Właśnie wróciłem od kumpla u którego byłem na imprezie i się dowiedziałem co sie za mną działo jak urwał mi się film. A wiec koło 3 :00 wypiłem dwie sztafety 4x50 i to mnie tak ścieło że niewiedziałem co się dzieje i poszedłem do domu (próbowali mnie zatrzymywać ale im się to nie udało ; a ja nic nie pamiętam)No i poszedłęm na chate. Jak wracałem od kolesia dziś to poszedłem do sklepu po piwi żeby ten kac nie był taki straszny i spotkałem sąsiada z podbitym okiem . Pytam się go "co ci się stało " a on "jakto co ty mnie walnołeś" .Myśle sobie "jezu co za zonk ; nic nie pamiętam" ,potem mi jeszcze powiedział że jak wracałem do domu w nocy to okładałem jakiegoś chłopa na środku ulicy i jak mnie próbował odciągnąć od niego to właśnie dostał z łokcia pod oko. Panowie ja już nie pije....to się stało za bardzo nieprzewidywalne. Sąsiada oczywiście przeprosiłem i razem się napiliśmy piwa , ale jak sobie pomyśle jaka to kicha sąsiada uderzyć to się chyba spale ze wstydu Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Ja wróciłem na pieszo z kumplami z sylwestra (8km), warunki były iście extremalne, śniegu było w <span style="color:red;">[ciach!]</span>. Całą impra nawet spoko gdyby nie fakt, że się paru wieśniaków burzyło. Tankowaliśmy tak od 20 do 2-3 nie pamiętam dokładnie. A więc w zasadzie spx, gdyby nie fakt że zapoznałem się z fajną dupą, ale jak się okazało później to ona się zapoznawała z każdym :mad: . Jedyne minusy to to że mnie łapa boli (cały łokieć starty), no i że musiałem wrcać 8km. Pozdrawiam PS: Walker3D, jeżeli to prawda co piszesz w ostatnim poście to na miejscu twojego sąsida to bym Cie zabił :twisted: . Ale wydaje mi się, że ściemniasz troche ;) :P. PS2: R4DOS też mam w tym roku 18 :> . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 nom ;] bylo zajefajnie i przydal sie rano kefir ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 PS: Walker3D, jeżeli to prawda co piszesz w ostatnim poście to na miejscu twojego sąsida to bym Cie zabił . Ale wydaje mi się, że ściemniasz troche .Jakbym miał aparat to bym zrobił fotke sąsaidowi . Hehe możliwe że mnie walną ale nie pamiętam i wszystko co wyżej napisałem opiera się na tym co usłyszałem od ludzi bo ja sam nic nie pamiętam więc nie wiem jakbym miał coś ściemniać Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 hehe ja sie zdziwilem bo wymieszalem wszystko co sie dalo i nawet zle sie nie czulem i nie czuje bk pierwszy raz mieszalem all i bylo git bk ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 kurde co jest to nikt nie ma kaca??? myslałem ze tylko ja:) ale zaczyna mnie cos mulic trzeba wyjsc z chaty bałwana ulepc... -->KaZi nie zebym sie czepiał..:) ale zaje.bisty strój jak na sylwestra... -->Walker3d co to jest za cytat w sigu?? "A teraz śpij i zapomnij o tym co widziałeś co słyszałeś co przeżyłeś i pomyśl że to sen że to wcale nie działo się tak będzie lepiej śpij..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 hehe ja sie zdziwilem bo wymieszalem wszystko co sie dalo i nawet zle sie nie czulem i nie czuje bk pierwszy raz mieszalem all i bylo git bk ;) Ja mam bardzo przykre doświadczenia jeszcze z podstawówki. W ósmej klasie pojechaliśmy do Zakopca na 3 dni i piłem wszystko co było możliwe a potem wymiotowałem jak kot . Także od tamtej pory staram się nigdy nie mieszać trunków Luizyt :To jest refren piosenki Trzeci wymiar - Zapomnij o tym Polecam :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 ja to mam poligon atomowy w zoladku; jest mi tak niedobrze ze juz sam nie wiem co zrobic... dobrze ze mnie chociaz glowa nie boli... no dodatem wybilem palca... no ale niezla impra byla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...