Skocz do zawartości
Gość

Soul Calibur na PC ?!?!?! :/

Rekomendowane odpowiedzi

Yo

Przegalądając sobie stronkę Emu#dreams trafiłem na newsa o najnowszym multiemulatorze M.A.M.E 0.78 i podobno emuluje on Soul Calibur ( i tekena 3 też ale to już rzadna rewelka) :!: :!: tylo że niestety nie mogę nigdzie znaleść rom'a tej gierki i nie wiem jak ten M.A.M.E radzi sobie z emulacją tej gierki i jaki sprzę jest zalecany :?.

Jeżeli ktoś wie skąd morzna zassać tego roma to niech napisze.

Aha tu macie obrazek z SC

Dołączona grafika

P.S. Nie wrzuciłem tego topicu na gry bo to jest topic ze świata emulacji a nie gier.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boże moja wymarzona gra, wreście sobie w nią pogram. Oby ta co napisałeś  pieklo było prawdą.

Eeeee... ja nie wiem czy to parwda ale chyba raczej tak w sumie nie ma się co tak napalać bo niewiadomo jak dobrze z emulacją tej gierki radzi sobie M.A.M.E i jakiego sprzętu wymaga ta gierka aby chodziła płynnie. A rom napewno jest do zassania z eMule albo DC niech ktoś zassa i wrzuci na ftp'a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę tego szukałem ale nigdzie w necie nie ma za to jest na p2p:

:arrow: Shareaza: magnet:?xt=urn:bitprint:VMNBDFSAQZSSUPEBWEECTFW56MVJZ47G.ZXMNPNJJZLJ5R4IHM4MZHNOI2XMELV2

DSEZ6YVQ&dn=soulclbr.zip

:arrow: eDonkey/eMule: ed2k://|file|soulclbr.zip|38496132|2ca4403b22373ae45242d8ea101e970a|

:arrow: Gnutella: gnutella://urn:sha1:vmnbdfsaqzssupebweectfw56mvjz47g/soulclbr.zip/

byłbym bardzo wdzięczny aby ktoś zassał rom i umieścił go na ftp'ie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RaKLez udało ci się zarejestrować na tej stronce ?? Mi od wczoraj jeszcze nie przyszedł link z hasłem  :?

tak bez problemu....

heh udalo mi sie odpalic calibura na mame32fx 0.78 i niestety nie da sie grac.......1,7XP@2,3Ghz 9600TX ok.8-10fps...poza tym pelno badziewi na ekranie, znikajace postacie itp....bez dzwieku.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak bez problemu....

heh udalo mi sie odpalic calibura na mame32fx 0.78 i niestety nie da sie grac.......1,7XP@2,3Ghz 9600TX ok.8-10fps...poza tym pelno badziewi na ekranie, znikajace postacie itp....bez dzwieku.....

Hmm... szkoda może :( może najnowszy zinc będzie miał lebszą emulacje SC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi