Gość Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Yo Przegalądając sobie stronkę Emu#dreams trafiłem na newsa o najnowszym multiemulatorze M.A.M.E 0.78 i podobno emuluje on Soul Calibur ( i tekena 3 też ale to już rzadna rewelka) :!: :!: tylo że niestety nie mogę nigdzie znaleść rom'a tej gierki i nie wiem jak ten M.A.M.E radzi sobie z emulacją tej gierki i jaki sprzę jest zalecany :?. Jeżeli ktoś wie skąd morzna zassać tego roma to niech napisze. Aha tu macie obrazek z SC P.S. Nie wrzuciłem tego topicu na gry bo to jest topic ze świata emulacji a nie gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 jak już znajdziesz tego roma to daj znac :!: też bym sobie popykał w SC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 www.romshare.net mame roms-->roms v0.78-->soulclbr.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Boże moja wymarzona gra, wreście sobie w nią pogram. Oby ta co napisałeś pieklo było prawdą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 RaKLez udało ci się zarejestrować na tej stronce ?? Mi od wczoraj jeszcze nie przyszedł link z hasłem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Boże moja wymarzona gra, wreście sobie w nią pogram. Oby ta co napisałeś pieklo było prawdą. Eeeee... ja nie wiem czy to parwda ale chyba raczej tak w sumie nie ma się co tak napalać bo niewiadomo jak dobrze z emulacją tej gierki radzi sobie M.A.M.E i jakiego sprzętu wymaga ta gierka aby chodziła płynnie. A rom napewno jest do zassania z eMule albo DC niech ktoś zassa i wrzuci na ftp'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Trochę tego szukałem ale nigdzie w necie nie ma za to jest na p2p: :arrow: Shareaza: magnet:?xt=urn:bitprint:VMNBDFSAQZSSUPEBWEECTFW56MVJZ47G.ZXMNPNJJZLJ5R4IHM4MZHNOI2XMELV2 DSEZ6YVQ&dn=soulclbr.zip :arrow: eDonkey/eMule: ed2k://|file|soulclbr.zip|38496132|2ca4403b22373ae45242d8ea101e970a| :arrow: Gnutella: gnutella://urn:sha1:vmnbdfsaqzssupebweectfw56mvjz47g/soulclbr.zip/ byłbym bardzo wdzięczny aby ktoś zassał rom i umieścił go na ftp'ie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 RaKLez udało ci się zarejestrować na tej stronce ?? Mi od wczoraj jeszcze nie przyszedł link z hasłem :? tak bez problemu.... heh udalo mi sie odpalic calibura na mame32fx 0.78 i niestety nie da sie grac.......1,7XP@2,3Ghz 9600TX ok.8-10fps...poza tym pelno badziewi na ekranie, znikajace postacie itp....bez dzwieku..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 tak bez problemu.... heh udalo mi sie odpalic calibura na mame32fx 0.78 i niestety nie da sie grac.......1,7XP@2,3Ghz 9600TX ok.8-10fps...poza tym pelno badziewi na ekranie, znikajace postacie itp....bez dzwieku..... Hmm... szkoda może :( może najnowszy zinc będzie miał lebszą emulacje SC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Aż tak padacznie chodzi a ja myślałem że będę sobie beż stresowo w SC grał. Ten ROM (soulclbr.zip) naprawdę zajmuję ponad 3GB czy mi się tylko przewidziało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 musialo sie tobie przewidziec gra na dc byla na jednej plytce , pozatym ten soul calibur jest za automatu(jakis zmodyfikowany psx ) na dc(naomi) duzo lepiej wygladala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Ten ROM (soulclbr.zip) naprawdę zajmuję ponad 3GB czy mi się tylko przewidziało. 37mb :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonardo_diCaprio Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 mam o wiele slabszy sprzet i w takim wyapdku dam sobie spokoj nie znosze slideshowu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Ja też dam sobie spokój :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 przecież w najnowszym mame piszę wyraźnie - jeszcze jest unplayable - może za jakieś 3 miechy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...