Myniu Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Na plycie znajduja sie przelaczniki DIP jeden z nich jest opisany tak: No Reboot on 2nd Watching Timeout (ON) Reboot on 2nd Watching Timeout (OFF) ---> Ustawienie Defaudsowe Jest jeszcze napisane ze "Must set OFF" I teraz moje pytanie Co to za opcja i co ona zmienia?Do czego sluzy itd.Po co zrobili do tej opcji przelacznik skoro musi byc wylaczone ? ? ? Z gory Thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Widocznie jakies wazne zadanie spelnia. Tez nie wiem do czego tak do konca to potrzebne :P Jest te switch 5 ktory musi byc ON chociaz jest mozliwosc wylaczenia. Poprostu producent dal mozliwosc dzialania ale na wlasne ryzyko :) Sprawdz od czego to, a potem mi daj znac :) Jedynie mozna przetlumaczyc na polski ale to jakis belkot wychodzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myniu Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 No tak opcja na plycie jest a nikt niewie do czego sluzy. Eh szkoda :( Kusi mnie zeby sprobowac.ale pozcekam jeszcze na wypowiedzi innych moze cos wiedza na ten temat. Chociaz ten "Reboot" to chyab chodzi wlasnie o restart czyz nie ? Moze to jakies zabezpieczenie przed przepieciem jakims czy cos Plisss pomozcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Sprawdz na forum producenta plyty (jesli jest) lub poprostu napisz do nich mail'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...