tequila66 Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Witam! Mam 400 zl i chcialbym sobie kupic jakies glosniki 5.1 do komputera.Wiem, ze za ta cene nie kupie nic porzadnego ale muzyki na kompie raczej nie slucham tylko gry i filmy. I tak:mam do wyboru zestaw Creative Inspire 6700 6.1 lub dzisiaj znalazlem pewna oferte na allegro, oto link http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19347078 Gosc sam robi te glosniki jak mowi z zamilowania:) Parametry sa owiele lepsze niz tych inspire a cena to 399zl za komplet 5.1. Prosze was o rade czy wogule warto sie nad nimi zastanawiac. I czy bede je mogl bezproblemowo podlaczyc do sound blastera? Tu macie strone tego goscia http://www.kgaudio.of.pl/ Licze na konkretna odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Creative 6700 bedzie lepszym wyborem to co na allegro jest radzil bym nie brac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Witam! Mam 400 zl i chcialbym sobie kupic jakies glosniki 5.1 do komputera.Wiem, ze za ta cene nie kupie nic porzadnego ale muzyki na kompie raczej nie slucham tylko gry i filmy. I tak:mam do wyboru zestaw Creative Inspire 6700 6.1 lub dzisiaj znalazlem pewna oferte na allegro, oto link http://www.allegro.pl/show_item.php?item=19347078 Gosc sam robi te glosniki jak mowi z zamilowania:) Parametry sa owiele lepsze niz tych inspire a cena to 399zl za komplet 5.1. Prosze was o rade czy wogule warto sie nad nimi zastanawiac. I czy bede je mogl bezproblemowo podlaczyc do sound blastera? Tu macie strone tego goscia http://www.kgaudio.of.pl/ Licze na konkretna odpowiedz. Pozdrawiam. Ja polecę ci zestaw Creative Sam kiedyś miałem podobny dylemat i wybrałem głośniki Inspire 5.1 5300 - kupiłem je "w ciemno", bo od zawsze mialem dobrą opinię o firmie Creative. To co koleś przedstawia na zdjęciu to jakaś samoróba - nie wiesz jak to będzie grało, i czy będzie grało. Dolicz sobie jeszcze do tego cenę wzmacniacza :) Jeśli nie masz karty Audigy 2 - a masz Live lub Audigy 1 - to najlepszym zestawem będzie Creative 5.1 P580 - w cenie do 400 zł dostaniesz b.dobre głośniki (z wzmacniaczem) kable i gwarancję na to, że jak podłaczysz do komputera, to wszystko będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 zestawem będzie Creative 5.1 P580 - w cenie do 400 zł dostaniesz b.dobre głośniki (z wzmacniaczem) kable i gwarancję na to, że jak podłaczysz do komputera, to wszystko będzie ok.potwierdzam ;] głośniki te jak dla mnie są idealne ;] mam je w zestawie z SB LIVE ;] kupilem za 450 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 zestawem będzie Creative 5.1 P580 - w cenie do 400 zł dostaniesz b.dobre głośniki (z wzmacniaczem) kable i gwarancję na to, że jak podłaczysz do komputera, to wszystko będzie ok.potwierdzam ;] głośniki te jak dla mnie są idealne ;] mam je w zestawie z SB LIVE ;] kupilem za 450 ;] 450 zł to oczywiście cena z kartą LIVE - bez Live można je dostać za 285 zł ! http://www.proline.com.pl/shop.php?prodid=...52e315f50353830 naprawdę - te głośniczki można kupić "w ciemno" - grają super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 dlaczego w zestawie te glosniki z muzyczna wychodza drozej niz jak kupie osobno ?? jak piszesz 450zl a same glosniki sa za 285 + 135 za muzyczna SB Live 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Kupuj CL 6700- nie bedziesz zalowal. Sam mam CL 5300 i w zadnym wypadku nie moge narzekac. Nie jest to koda wprawdzie, ale do kompa w zupelnosci wystarczaja. Ps. karta audigy @A2 i w miare sprawny sluch ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tequila66 Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Dziekuje za wszystkie wypowiedzi i za rady. W przyszlym tygodniu kupuje te creative 6700. Mysle ze do kompa mi w zupelnosci wystarcza zwlaszcza ze tak jak napisalem na kompie nie slucham raczej muzy tylko gry i fimy. Jeszcze raz dzieki. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emczak Opublikowano 6 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2004 Czyli nie ma możliwości puszczenia muzy w centralnym?? (jakkolwiek bym chciał) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...