bertolek Opublikowano 1 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2004 Czy ktos moglby potwierdzic dzialanie karty graficznej z topicu na plycie glownej Abit NF7-S?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 potwierdze na epoxie 8rda wiec i na nf7 powinno chodzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Chodzi bo sam takowej używam na Abicie, znaczy sie używałem bo mobo wysyłam dziś do serwisu ( bios deadh) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertolek Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 ale dzialala na abicie NF7-S ?? nie chcialbym spalic agp na plycie, a nie za bardzo mam $$ zeby kupic cokolwiek innego w tej chwili, a pc bardzo mi potrzebny!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 NF7 a NF7S wielka mi różnica :evil: stary nie spalisz nic, riva m64 ma AGP4x i spko bedzie wspópracować z tą płytą a starszej kartu AGP2x która by groziła spaleniem tu nie włożysz chyba że masz jakieś talent to wkładania na siłe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobex Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Stare karty nie działały na płytach z napięciem 1.5V ale były Rivy M64 które chodzą spokojnie na 1.5V i tutaj chyba jest jedyny haczyk. Dzisiaj już nie spotkamy mobo z innym napięciem. pozdrówka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...