szpak Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Moze ktso wie jak pobrac cala strona a nie tylko tą ktora mamy w dnej chwili otwarta ?? zalezy mi na tym bo znalazlem fajny serwis ktory bylby mi bardzo przydatny w szkole a tam gdzie obecnie mieszkam nie mam netu :| wic jak potrezbny jest do tego jakis program czy jak to zrobic bo chyba opera czy IE sie tego nie da zrobic ? z gory dzieki za pomoc pozdro SzpaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 no to chyba teleport pro powinien być dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 Hell'ou! Można to zrobić - przy pomocy programów takich jak np. HTTrack, Flashget, Teleport PRO - jeżeli ich nie posiadasz - GOOGLOOJ :D POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 2 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2004 ok dzieki all zaraz "pogooglooje " za tymi programami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---Adam--- Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Poszukaj teleport. Jest na www.underpl.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2004 Polecam mozillę/firebirda i add-one SpiderZilla do tego. IMO rewelacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...