Slayer Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 .....muszę wyciąć ze 2 minuty filmu..bo mi się na dysk nie mieści..overburning chszani mi płyty :? jak za dużo nadpalę. Pomożecie? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 uzyj se do tego celu virtual dub ' a chyba pokapujesz jak to zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Virtual Dub, Adobe Premier 6, Ulead VideoStudio. Cos jeszcze znajdziesz na cdrinfo.pl i mp4.com.pl zdaje sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 virtual dub, adobe premier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Jeżeli przytnę film, to muszę go zapisać i zakodować w kodeku. Ale problem jest taki, że plik po obróbce zajmuje 2 razy więcej!!! Ja już głupieję....co to ma być??!!!?! Ustawienia na defoult, kodec Divx 5.02 i nic....to samo...Czy nie można po prostu wyciąć kawałka bez ponownego kodowania?? :cry: Użyłem Virtual Dub 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2002 Jeżeli przytnę film, to muszę go zapisać i zakodować w kodeku. Ale problem jest taki, że plik po obróbce zajmuje 2 razy więcej!!! Ja już głupieję....co to ma być??!!!?! Ustawienia na defoult, kodec Divx 5.02 i nic....to samo...Czy nie można po prostu wyciąć kawałka bez ponownego kodowania?? Użyłem Virtual Dub 8) Sprawdz czy wybrales kompresje dzwieku, pozatym ustaw jakos tego divx'a a nie default :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rt3z Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Jak otworzysz w Vdubie film to nie ustawiaj juz kompresji. W zakladce Video i Audio ustaw Direct stream copy, w audio ustaw Interlaving (50 > AC3; 250 >MP3) Pozniejsz przeskocz na koniec filmu, wcisnij end, pozniej cofaj film ale tym przyciskiem z kluczem(przy cieciu filmu nalezy pamietac aby przeskakiwac co kluczowe klatki bo sa pozniej jazdy) i wcisnij Home Zapisz ten zaznaczony fragment i zobacz ile zajmuje, jesli rozmaiar bedzie ci odpowiadal to wcisnij DELETE i zapisz jeszcze raz(teraz juz zapisze caly film) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weron Opublikowano 29 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2002 Jak otworzysz w Vdubie film to nie ustawiaj juz kompresji. W zakladce Video i Audio ustaw Direct stream copy, w audio ustaw Interlaving (50 > AC3; 250 >MP3) Pozniejsz przeskocz na koniec filmu, wcisnij end, pozniej cofaj film ale tym przyciskiem z kluczem(przy cieciu filmu nalezy pamietac aby przeskakiwac co kluczowe klatki bo sa pozniej jazdy) i wcisnij Home Zapisz ten zaznaczony fragment i zobacz ile zajmuje, jesli rozmaiar bedzie ci odpowiadal to wcisnij DELETE i zapisz jeszcze raz(teraz juz zapisze caly film) Przy ac3 czasami lepiej ustawic 64 albo 96 ms. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...